Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

Mums tai jokios problemos, ir mano teveliai ir uosviai gyvena tame paciame kaime tai visada aplankome abejus tongue.gif Dviese per Kucias kazkaip nesinori but smile.gif . pasiliekam dazniausiai pas mano tevelius o jau per Kaledas vel pas abiejus pabunam biggrin.gif vienu zodziu geriau nebuna ir valgyt paciai taisyt nereikia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NeMamyteDar @ 2007 12 04, 20:59)
Mums tai jokios problemos, ir mano teveliai ir uosviai gyvena tame paciame kaime tai visada aplankome abejus  tongue.gif Dviese per Kucias kazkaip nesinori but  smile.gif . pasiliekam dazniausiai pas mano tevelius o jau per Kaledas vel pas abiejus pabunam  biggrin.gif  vienu zodziu geriau nebuna ir valgyt paciai taisyt nereikia  thumbup.gif  thumbup.gif

Visada gali tevus ir uosvius pavaisinti savo keptu pyragu ir taip prisideti prie valgio gaminimo wink.gif
Atsakyti
Mes švesim pas tėvus, nes visad pas juos švenčiam 4u.gif be to, uošviai šios šventės nesureikšmina, jiem pagal seną įprotį labiau Naujieji metai šventė nei Kūčios ar Kalėdos rolleyes.gif
Atsakyti
Radau sita temele, pradejau skaitineti ir vel susinervinau...Arteja nenumaldomai tos sventes, o pas mus irgi neispresta ta problema - kur svesti? Nenoriu pyktis, tai kol kas tyliu, bet nieko cia nepritylesi - teks kazka galvoti...
Mes kol kas nesusituoke, bet jau daugiau nei metai kartu gyvename.
Pernai Kucias kiekvienas valgeme su savo seima, o Kaledu ryta MB pas mane atvaziavo...O siais metais taip nenoriu, noriu per sventes buti kartu. Per siuos metus daug kas pasikeite - mes nusipirkom savo namucius, as nebeturiu jau abieju tevu, tai kaip ir nebera pas ka vaziuoti, bet yra tevu namai, kur mes visi susirenkam ir man labai norisi ten buti...Galbut noreciau ir savo namuose dviese pabuti, bet zinau, kad mums bus labai nejauku be savu...
Zodziu, padetis be iseities...Arba ta iseitis - atskirai verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
Niu, panašėja, kad vieni nešvesim.... 4u.gif Teisybės yra, kad su tatukais reik pašvęst, kol dar gyvi yra. Beliko tik prisipažinti, kad pagal "švenčių grafiką" ( megalol.gif ) šiemet priklauso pas anytą kūčiavot... Tai vat ir ieškau netiesioginių būdų to išvengti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Žinau, gėda. Ale nieko negaliu su savim padaryt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2007 12 05, 12:45)
Niu, panašėja, kad vieni nešvesim....  4u.gif Teisybės yra, kad su tatukais reik pašvęst, kol dar gyvi yra. Beliko tik prisipažinti, kad pagal "švenčių grafiką" (  megalol.gif  ) šiemet priklauso pas anytą kūčiavot... Tai vat ir ieškau netiesioginių būdų to išvengti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Žinau, gėda. Ale nieko negaliu su savim padaryt...  doh.gif

o pati ar noretumei tureti tokia marcia,kuri bandytu visais imanomais budais tavo sunu --savo vyra nusitempti tik isskirtinai pas savo tevelius.
As tai negaliu taip daryti anytai schmoll.gif pati turiu sunu ir skiepiju,kad sventes turi buti padalinamos abiems teveliams. rolleyes.gif
Atsakyti
Svesim pas mano tevus.
MB tevai netikintys, jiems Kucios - Kaledos paprasta eiline svente, susedi prie grazaus stalo graziai pavalgyt ir tuo paciu TV paziuret... Priedo nelabai ten laukia MB, manes tuo labiau, tai jokio azarto svest su jais ir klausimu del to kur vaziuot nekyla seimoj ax.gif
Atsakyti
Mes švenčiam pakaitom, tai pas mano tėvus, tai pas uošvius. Šiemet uošvių eilė unsure.gif
Atsakyti
mmmdaaaa... pas mnus ta pati problema....
visas kūčias švenčiau pas savo tėvus.. nes turim tradicija... kai atsirado draugas, tai važiuodavom kiekvienas pas savo tėvus.. kai susituokėm tai kūčias švęsdavom pas mano tėvus o per kalėdas važiuodavom pas jo doh.gif visur atstumai 200km.. atsirado leliukas.. pirmas švebtės istorija buvo ta pati.. man nepatiko sad.gif su mažu leliu visas šventes ant ratų schmoll.gif pernai nusprendėm padėt tašką.. aš su vaiku važiavau pas savo tėvus.. jis pas savo... nutarėm "nukirpti" bambagysles... taigi šiemet kaip ir turėtume būti savo namuose.. kas norės tas atvažiuos.... bet dabar pas mus toooooooooooootie remontai.. na bet žiūrėsim.....
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2007 12 05, 17:43)
Mes švenčiam pakaitom, tai pas mano tėvus, tai pas uošvius. Šiemet uošvių eilė  unsure.gif

Pas mus irgi ta pati eilute... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 05, 16:56)
o pati ar noretumei tureti tokia marcia,kuri bandytu visais imanomais budais tavo sunu --savo vyra nusitempti tik isskirtinai pas savo tevelius.
As tai negaliu taip daryti anytai schmoll.gif pati turiu sunu ir skiepiju,kad sventes turi buti padalinamos abiems teveliams. rolleyes.gif

O tamstos lupomis jau anyta kalba... tongue.gif Ruosiesi anytavimui? biggrin.gif Zinai, kaip ir teisi esi, ir teisnga. Bet nuo to mano meile anytai tikrai nepadides, kaip ir noras shvesti Kucias su ja prie vieno stalo neatsiras is niekur. smile.gif Ir ne as del to kalta, kad to noro nera. Tad ir grauzt saves del to nesiruosiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 09, 21:23)
mmmdaaaa... pas mnus ta pati problema....
visas kūčias švenčiau pas savo tėvus.. nes turim tradicija... kai atsirado draugas, tai važiuodavom kiekvienas pas savo tėvus.. kai susituokėm tai kūčias švęsdavom pas mano tėvus o per kalėdas važiuodavom pas jo  doh.gif visur atstumai 200km.. atsirado leliukas.. pirmas švebtės istorija buvo ta pati.. man nepatiko sad.gif su mažu leliu visas šventes ant ratų  schmoll.gif  pernai nusprendėm padėt tašką.. aš su vaiku važiavau pas savo tėvus.. jis pas savo... nutarėm "nukirpti" bambagysles... taigi šiemet kaip ir turėtume būti savo namuose.. kas norės tas atvažiuos.... bet dabar pas mus toooooooooooootie remontai.. na bet žiūrėsim.....

Akvile, skaitau Tavo istorija ir atrodo, kad manaja pasakoji... smile.gif Tiek apie vazinejimus, tiek apie remontus... Gaila tik, kad mano vyrui mano tokios paziuros dar sunkiai suvokiamos doh.gif
Atsakyti
Labutis, na mane kazkaip traukia pas tevus, butu paccios pirmos sventes kai svesciau ne su tevais verysad.gif
Atsakyti