Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

o man kucios grynai seiminines sventes ir svenciam tik as vyras ir vaikai , (kadangi as istekejau ir turiu jau savo seima tai ir svenciu su savo seima, o kaledos jau tevams paskitros dienos )
Atsakyti
Man irgi taip labiausiai patiktu, savo namie 4u.gif
Atsakyti
Kucias svenciu namie. Su mama, teciu, broliais ir katyte,nes ir ji prie musu sedi biggrin.gif
Atsakyti
mes sventem pora metu pas mano tevus, db nzn kaip bus nes vyras nori kad pas jo mama vaziuotume, bet as nenoriu palikti vienos savo mamos valgyt kucias, liudna vienai, tikiuosi iseis mums ir pas vienus ir kitus nuvaziuoti 4u.gif
Atsakyti
Kadangi tėvų gyvų jau nebeturu tai kūčias visada švenčiame savo namuose,o per Kalėdas sukandusi dantis sėdžiu pas uošvius9nes visada tas pats per tą patį ,net vaikai nenori ten švęsti,o kad paorganizuoti ,kad nebūtų taip nobodu neleidžia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kadangi siais metais susituokeme, bus pirmosios musus, kaip vyro ir zmonos svente 4u.gif Mano tevai su uosviais sutaria kuo puikiausiai, todel anyta pasiule svesti kartu pas juos, taip issisprende problema, visi bus patenkinti, o as ypac laukiu siu Kaledu, nes visi brangiausi zmones bus kartu wub.gif Man labai pasiseke, kad turiu puikia anyta ir gera uosvi, o kadangi dar ir su mano teveliais sutaria, tai visai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
mes Kucias svenciame pas mano tevus blush2.gif pas uosvius per Kaledas nuvaziuojame
Atsakyti
Mes taip pat Kūčias švenčiame su mano tėvais, tiksliau mama, o per Kalėdas lankom visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2009 11 06, 13:15)
o man kucios grynai seiminines sventes ir svenciam tik as vyras ir vaikai , (kadangi as istekejau ir turiu jau savo seima tai ir svenciu su savo seima, o kaledos jau tevams paskitros dienos )

Pritariu ir pas mus taip drinks_cheers.gif
Kucios seimos svente, kai reikia but su savo seima (siaura prasme lotuliukas.gif ),.. na o Kaledos tai jau vaziuojam pas Tevus,.. thumbup.gif
Atsakyti
o mes tai idomiai svesim,pas seses uosvius.. biggrin.gif
Atsakyti
Mes svenciam Kucias pas mano tevus, vyras kol kas niekad nebuvo pries. O per Kaledas vaziuojam i jo gimtine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lildi @ 2009 12 08, 21:47)
Kadangi siais metais susituokeme, bus pirmosios musus, kaip vyro ir zmonos svente  4u.gif Mano tevai su uosviais sutaria kuo puikiausiai, todel anyta pasiule svesti kartu pas juos, taip issisprende problema, visi bus patenkinti, o as ypac laukiu siu Kaledu, nes visi brangiausi zmones bus kartu  wub.gif  Man labai pasiseke, kad turiu puikia anyta ir gera uosvi, o kadangi dar ir su mano teveliais sutaria, tai visai liuks  bigsmile.gif

mes kiekvienus metus taip svenciam smile.gif manau kad labai saunu kai sutaria abieju pusiu tevai , dar i ta kompanija atvaziuoja vyro brolis su seima ir mano brolis su seima tai stalas buna didelis ir visi savi kartu wub.gif kasmet dekoju dievui kad galim susirinkti ir esam kol kas visi drauge smile.gif
Atsakyti