Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti Kūčias?

Mes kucias sutikom namuose ramiai smile.gif
Atsakyti
ai mums tai nera bedos kur svesti kucias, kiekvienais metais vaziuojam ir pas mano tevus ir pas uosvius 4u.gif tada ir problemos nera kai abejus aplankom thumbup.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kai gali kazkur nuvaziuot. Ir as taip noreciau, bet jau keturi metai, kaip viska ruosiu pati ir sutinkam namuose.
Atsakyti
as irgi prisidedu prie sveikinimu, o mes siemet pabuvome is su mano teveliais ir su vyro mama bei mociute, labai ramiai ir graziai
Atsakyti
geriausias varinatas- vienus metus pas jusu, kitus pas uosvius smile.gif smile.gif
Atsakyti
Galima vienais metais pas vienus, kitais - pas kitus, arba ir vieni,ir kiti tėvai atvažiuoja pas mus
Atsakyti
na jeigu gerai sutaria blush2.gif
Atsakyti
Mes - vienus metus pas vienus, kitus metus- pas kitus, kad nepatenkintų nebūtų g.gif
Atsakyti
Mes jau dabar galvojam, kad k82ias pas mano t4vus at6vesim, nes jau gal 3 metai is eiles vazinejam pas vyro tewus, tai kazkaip jau siais metais sawiskiu wienu palikt nebesinori... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mes tai dazniausiai vaziuojam i kaima svest (pas mamos tevus) arba pas krikstu tevus (mamos sese) o kita diena per kaledas vaziuojam pas tetes tevus i alytu, i puvocius mirksiukas.gif
Atsakyti
NA o mes tai tikriausiai Kūčias sutiksim pas mamos uošvius - mano senelius... thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
Mes vienais metais švenčiam pas uošvius, kitais - pas tėvus smile.gif taip ir issisprendzia problema ax.gif
Atsakyti