QUOTE(pliushine @ 2007 08 06, 23:54)
Mano panele taip pat garbanota, bet kai bandau suristi plaukus ne pro kur
Kartais taip susivelia, kad norisi pasiimti zirkles ir nukirpti (bet kai sugrizta sveikas protas
nusiraminu). Dabar ji turi daugiu ko gero sampunu ir kondicionieriu nei mes su vyru kartu sudejus 

Kartais taip susivelia, kad norisi pasiimti zirkles ir nukirpti (bet kai sugrizta sveikas protas

Kaip faina

QUOTE(mazekris @ 2007 08 04, 14:25)
sveikutes, man irig pupai garzu kai du regiukus surisam, dabar jau leidzia, o anksciau viska ispesdavo

Kai tokios garbanėlės,tai nereikia jokių kasyčių rišt.

Keliu tema virsun,nes labai jau i apacia nukeliavo
,o taip grazu pasigrozet,kokias grazuolytes su graziom sukuosenom auginam

Mazekris tavo vaikucio plaukuciai nuostabus
grazios garbaneles 
Maniske irgi nuo mazens plaukais negalejo pasigirti nes kasu neturejom, taciau viena karta pagyrus kad suristi plaukuciai atrodo labai graziai leidosi kasdien risama. tad jau dabar galime suristi po kelias kasytes ir netgi kartais mano segtukus is plauku nureketuoja ir tenka nors kelioms minutems susegti plaukucius (labai slidus lygus plaukuciai, tai nesilaiko sukuosenos )

Maniske irgi nuo mazens plaukais negalejo pasigirti nes kasu neturejom, taciau viena karta pagyrus kad suristi plaukuciai atrodo labai graziai leidosi kasdien risama. tad jau dabar galime suristi po kelias kasytes ir netgi kartais mano segtukus is plauku nureketuoja ir tenka nors kelioms minutems susegti plaukucius (labai slidus lygus plaukuciai, tai nesilaiko sukuosenos )
Apie sukuosenas as patylesiu
.Nesileidzia nei prokur,nu nebent kai nuotaika buna,ir taip suristais plaukuciais gal vos pora minuciu pabuna ir vel issirisa
,bet po biski pratinu kad priprastu,gal kuo dazniau rysiu ji pripras ir nebeissirysines

Uj, iki metų problema buvo su surišimu, o per plaukus nieko nematydavo, teko kirpt, negu gadint akytes. O dabar jau vėlgi princesės nori būt, nori gražiai surištų plaukų ir kadangi dar ne viena, tai jei vienai dvi kasytės ir kitai būtinai, jei supinta tai ir kitai, bet labiausiai mėgstama yra dvi kasytės surištos aukštai, nagi princesės

o mano mergytes plaukuciai labai trumpi dar

O mums jau du metukai, ir plaukų turim nemažai, bet rišti tai niekaip nesileidžia
Surišu plaukučius, prisegu įvairių segtukų, tai nubėga prie veidrodžio, pažiūri, pasako "ai nai nai" ir tuoj pat viską ištraukia

Pas mus plaukuciai ploni ,bet ilgoki ir truputi raitosi.Risame nuo 2m.Jai visai patinka ypac kai dar pagiriame kai graziai atrodo.Dazniausiai segame segtukus.
Sveikos
.Vat, ir norėjau paklausti kuo rišat mergyčių plaukučius? Maniškės plaukučiai silpni,nors ir garbanoti.Ir tik sulaukus dviejų metukų užaugo tiek,kad galima rišt. Nors ji nelabai ką pakenčia ant galvos,net kepures plėšia
.