Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Pas mano dukryte plaukuciai iki peciu, bet ristis nesiduoda, namie tai trunka lygiai 2 minutes vaiksto su suristais plaukuciais biggrin.gif Darzelyje is buna visa diena ir nieko! Tik truputi pakerpu grifka, o siaip auginam kasas. bigsmile.gif
Atsakyti
Emilė-garbanė...tai nelabai išeina surišti.Paprastai tik gražų segtuką įsegam ir gerai.Ir jai labai patinka ir šeip gražiai atrodo. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Mano pana pries visas grozybes,pakerpu kirpciukus ir auginam plaukucius,nepripazysta jokiu gumuciu ar segtuku doh.gif O taip kartais noris 4u.gif
Atsakyti
mes auginam tikrą princesiją - po vonios plaukučius su silpnu fenu džiovinam, segamės kuo daugiau segtukų su kuo daugiau blizgučių, kasdien kvėpinamės ir labai mėgstam staipytis prieš veidrodį wub.gif
Atsakyti
maniškė neleidžia nieko įsegt, viską plėšia iš plaukų blink.gif
Atsakyti
Mano dukrytė garbanota, garbanos kaip ir pas mergytę nuotraukoje biggrin.gif wub.gif
Truputį bėda su tokiais plaukučiais - ar šukuota ar nešukuota panašiai atrodo, o be to gale labai susivelia plaukučiai po miegų doh.gif Dabar rišu tris "antenas" dvi gale ir vieną priekyje.
Maniškė irgi anksčiau traukdavo viską iš galvos, bet nupirkau tokias gumytes, kur nelabai ir jaučiasi kad jos yra - IKI būna apie 100 vnt. gumelių plonų tokių. Tai surišau su tokia gumyte kasytę (pradžioj 1) tada liepiau eiti pasirodyti tėčiui, na o šis jau gyrė gyrė princesę wub.gif tai kažkaip ir pripratom. Dabar 2-3 rišam, pasakau kad einam kasyčių rištis, tai duodu jai tas gumytes palaikyt ir ji man padavinėja. Aišku reikia greitai darbuotis, kad neatsibostų ilgai sėdėt nail.gif Dabar jau kai priprato, tai ir paprasti segtukai pabūna plaukuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taigi: 20 lapkričio 2007 - 15:51
MANO MAZYLE GIME SU ILGOKAIS PLAUKUCIAIS,TAI DAR NEI KARTELIO NEKIRPAU,IR KASYTES PRADEJAU RISTI VOS NUO KELIU MENESIUKU,IR JOKIU PROBLEMU clap.gif IR DABAR RISU BE JOKIU PROBLEMELIU,STOVI VIENOJ VIETOJ KOL SURISU VISA JOS TURTELI,IR TIK TADA BEGA ZAIST,AISKU BUNA KAD IR ISSITRAUKIA,BET AS VEL PAGAUNU,NA ZODZIU VISKAS CIKI PIKI SU KASYTEM flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2007 11 20, 15:50)
Mano dukrytė garbanota, garbanos kaip ir pas mergytę nuotraukoje biggrin.gif  wub.gif
Truputį bėda su tokiais plaukučiais - ar šukuota ar nešukuota panašiai atrodo, o be to gale labai susivelia plaukučiai po miegų doh.gif Dabar rišu tris "antenas" dvi gale ir vieną priekyje.
Maniškė irgi anksčiau traukdavo viską iš galvos, bet nupirkau tokias gumytes, kur nelabai ir jaučiasi kad jos yra - IKI būna apie 100 vnt. gumelių plonų tokių. Tai surišau su tokia gumyte kasytę (pradžioj 1) tada liepiau eiti pasirodyti tėčiui, na o šis jau gyrė gyrė princesę  wub.gif tai kažkaip ir pripratom. Dabar 2-3 rišam, pasakau kad einam kasyčių rištis, tai duodu jai tas gumytes palaikyt ir ji man padavinėja. Aišku reikia greitai darbuotis, kad neatsibostų ilgai sėdėt nail.gif Dabar jau kai priprato, tai ir paprasti segtukai pabūna plaukuose  biggrin.gif

tai jums gerai smile.gif tiesa pasakius, pas mus dar ir nėra ką labai rišti, bet sagutę įsegti norisi rolleyes.gif
Atsakyti
Maniske panyte nieko plaukuose nepripazista schmoll.gif , tad kai garbeneles pradejo veltis, tai nukirpau, ir tiek. Tai dariau jau tris kartus, pirmakart begiodama is paskos biggrin.gif , o trecia jau sedejo kedej pries veidrodi 4u.gif . Noretusi mamai tas sukuosenas daryt, bet ji- ne schmoll.gif , ir viskas. Tad kerpu del patogumo, nes kai atauga ir ima veltis, tai net sukuotis nesiduoda schmoll.gif . Tikiuosi pasikeis pana, kai i darza ims vaiksciot ir daugiau paneliu pamatys, nes dabar lauke sutinkame visas kepuretas... unsure.gif
Atsakyti
sveikutes o manajai dabar metukai plaukuciu nedaug turim schmoll.gif o jei isegi sagtuka tai tempia lauk doh.gif
Atsakyti
Mes tai segtukus segam, jei tuo metu reklamą rodo biggrin.gif . Norėjau paklaust, nes čia mergyčių mamos užsuka, nuo kada jūsų panelytės su lėlėm pradėjo žaist, nes mane "terorizuoja", kad jau metukų turėtų lėlę supti (draugė, turinti sūnų). O ji dar prisibijo tų lėlių smile.gif
Atsakyti
Neseniai pradėjo pripažinti segtukus ir gumytes thumbup.gif ,o iki tol plešdavo iš plaukų,kaip ir daugelis mergyčių rolleyes.gif Aišku jokių ypatingų šukuosenų nedarau, surišu dvi kasytes dažniausiai ir viskas smile.gif
Atsakyti