Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

plaukiuku nedaug,bet sukuosenas megstam biggrin.gif ,pati atnesa dezute sagyciu ir praso kad segti jai biggrin.gif ,tiek,kad greitai istraukia viska,ir po sukuosenu... doh.gif ir vel reikia segti is naujo.. biggrin.gif ir taip daznai lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip as laukiu kada uzaugs plaukuciai ir galesim daryti sukuosenas,o jau kiek turiu prisipirkusi ivairiausiu segtuku,spilkuciu,gumuciu... doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Na pas mus nera labai ilgi dar plaukuciai, bet suristi ar maza kasyte susipynti galim... ax.gif smile.gif tik kad viskas labai laikinai, tam kartui, pasimaivo kelias minutes ir nuejus issitraukia viska... doh.gif bigsmile.gif O man taip grazu buna, ji taip graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Pas mus plaukučių yra nemažai,bet jie garbanoti,todėl sunku kanors rimtesnio daryt,tai užtenka tik gražių segtukų.Pvz: su braškytėm ar širdutėm :]
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2008 01 31, 12:05)
Na pas mus nera labai ilgi dar plaukuciai, bet suristi ar maza kasyte susipynti galim... ax.gif  smile.gif tik kad viskas labai laikinai, tam kartui, pasimaivo kelias minutes ir nuejus issitraukia viska... doh.gif  bigsmile.gif O man taip grazu buna, ji taip graziai atrodo wub.gif

Pas mus lygiai tokia pati situacija drinks_cheers.gif Jei ir leidzia ka nors isegti ar iristi, tai tik tol kol iki veidrodzio nueina, paskui viskas krenta ant zemes doh.gif lotuliukas.gif O man ir gi tai graziai su kokia kasyte atrodo wub.gif ... Deje teaks laukti kol paauksim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 01 31, 12:13)
Pas mus plaukučių yra nemažai,bet jie garbanoti,todėl sunku kanors rimtesnio daryt,tai užtenka tik gražių segtukų.Pvz: su braškytėm ar širdutėm :]

kaip man grazu mergyciu garbanoti plaukuciai wub.gif wub.gif wub.gif Tokiems plaukuciams tikrai uztenka tik kokio segtuko ir mergyte buna kaip princesyte biggrin.gif
Atsakyti
Čia daugumos mamyčių liga-negali parduotuvėse ramiai pereiti pro spalvingus sagučius ir gumytes ax.gif Aš stengiuosi priderinti prie kiekvieno naujo drabužėlio. Sunkiau su kaselių surišimu, bet jau kai surišu, tai ir vaikšto-nenusipeša biggrin.gif .Su kasytėm atrodo šiek tiek vyresnė panelė ax.gif
Atsakyti
Na musu plaukuciai garbanoti bet dazniausia per asaras pinames eglute kasytes kad nelystu i akytes mirksiukas.gif na karta pavyko visa galva drieziukais supinti nu jau thumbup.gif bet daugiau tai tikrai tiek nebeissedi verysad.gif
Atsakyti
Būtų labai malonu pamatyti metinukių mergyčių su šukuosenomis nuotraukų. Manajai kirpčiukai vėl pradeda lįsti į akytes. Ketinu kirpti, bet, pamačiusi gražių pavyzdžių, gal persigalvočiau. g.gif
Atsakyti
Mergaites grozis,tai plaukuose..Mes auginam kasas nuo mazens.Risdavau ragiukus,kasytes,saguciu daug pirkom.Dukra jau uzaugo didele 11 metu,o plaukuciai zemiau uzpakaliuko... 4u.gif
Atsakyti
as ir labai laukiu kada galesiu surysti kasyte nes dabar nedaug plaukuciu
Atsakyti
pas maniškę ir neperdaug plaukučių,bet kasytė jau išeina biggrin.gif o kaip patinka kai šukuoji,sėdi ir nė krust.laukiam vasaros,tada jau manau puikuosymės dviem kasytėm wub.gif
Atsakyti
jo... mums iki kasyciu dar jauciu maziausiai metus reikia laukt sad.gif o jau taip norisi... wub.gif sagyciu irgi galim jau daug prikabint, tai nors kiek galva pasipuosia biggrin.gif bet, kai ir daugumai, tas grozis ilgai netrunka doh.gif
Atsakyti