plaukiuku nedaug,bet sukuosenas megstam
,pati atnesa dezute sagyciu ir praso kad segti jai
,tiek,kad greitai istraukia viska,ir po sukuosenu...
ir vel reikia segti is naujo..
ir taip daznai
oi kaip as laukiu kada uzaugs plaukuciai ir galesim daryti sukuosenas,o jau kiek turiu prisipirkusi ivairiausiu segtuku,spilkuciu,gumuciu...
Na pas mus nera labai ilgi dar plaukuciai, bet suristi ar maza kasyte susipynti galim...
tik kad viskas labai laikinai, tam kartui, pasimaivo kelias minutes ir nuejus issitraukia viska...
O man taip grazu buna, ji taip graziai atrodo
Pas mus plaukučių yra nemažai,bet jie garbanoti,todėl sunku kanors rimtesnio daryt,tai užtenka tik gražių segtukų.Pvz: su braškytėm ar širdutėm :]
QUOTE(Aistulle @ 2008 01 31, 12:05)
Na pas mus nera labai ilgi dar plaukuciai, bet suristi ar maza kasyte susipynti galim...
tik kad viskas labai laikinai, tam kartui, pasimaivo kelias minutes ir nuejus issitraukia viska...
O man taip grazu buna, ji taip graziai atrodo 
Pas mus lygiai tokia pati situacija
Papildyta:
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 01 31, 12:13)
Pas mus plaukučių yra nemažai,bet jie garbanoti,todėl sunku kanors rimtesnio daryt,tai užtenka tik gražių segtukų.Pvz: su braškytėm ar širdutėm :]
kaip man grazu mergyciu garbanoti plaukuciai
Čia daugumos mamyčių liga-negali parduotuvėse ramiai pereiti pro spalvingus sagučius ir gumytes
Aš stengiuosi priderinti prie kiekvieno naujo drabužėlio. Sunkiau su kaselių surišimu, bet jau kai surišu, tai ir vaikšto-nenusipeša
.Su kasytėm atrodo šiek tiek vyresnė panelė
Na musu plaukuciai garbanoti bet dazniausia per asaras pinames eglute kasytes kad nelystu i akytes
na karta pavyko visa galva drieziukais supinti nu jau
bet daugiau tai tikrai tiek nebeissedi
Būtų labai malonu pamatyti metinukių mergyčių su šukuosenomis nuotraukų. Manajai kirpčiukai vėl pradeda lįsti į akytes. Ketinu kirpti, bet, pamačiusi gražių pavyzdžių, gal persigalvočiau.
Mergaites grozis,tai plaukuose..Mes auginam kasas nuo mazens.Risdavau ragiukus,kasytes,saguciu daug pirkom.Dukra jau uzaugo didele 11 metu,o plaukuciai zemiau uzpakaliuko...
pas maniškę ir neperdaug plaukučių,bet kasytė jau išeina
o kaip patinka kai šukuoji,sėdi ir nė krust.laukiam vasaros,tada jau manau puikuosymės dviem kasytėm
jo... mums iki kasyciu dar jauciu maziausiai metus reikia laukt
o jau taip norisi...
sagyciu irgi galim jau daug prikabint, tai nors kiek galva pasipuosia
bet, kai ir daugumai, tas grozis ilgai netrunka