Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Mano maziuke irgi neduoda susisukuoti ,bet sakau galesim i veidrodi ziureti ,tai duodasi tam kartui ,bet paziurejus i veidrodi ,istraukia gumyte ,pavele ir eina sau,labai ir nekovoju ,nes labai graziai sukasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2008 03 05, 18:13)
Mano maziuke irgi neduoda susisukuoti ,bet sakau galesim i veidrodi ziureti ,tai duodasi tam kartui ,bet paziurejus i veidrodi ,istraukia gumyte ,pavele ir eina sau,labai ir nekovoju ,nes labai graziai sukasi biggrin.gif

Ir pas mane garbane flirt.gif
Atsakyti
pas mus dar nera is ko tas suokuosenas darytis biggrin.gif surisam viena biziuke kad i kais nelystu plaukuciai,o gale netrugdo mini garbaneles biggrin.gif kartais ir dvi susirisam,bet nepatinka taip pupai tai issirauna viska is plauku biggrin.gif
Atsakyti
Mes ryt į kirpyklą trauksim, nes surišt kasytės neduoda, o plaukučiai į akytes lenda doh.gif
Atsakyti
Maniske nesileidzia visai schmoll.gif ,jei ir pavyksta suristi plaukucius tai labai trumpam,gumuciu primetyta visur.Buvau ju nupirkusi daug,o daba liko vos kelios lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiekvieną rytą manęs prašo, kad suriščiau "daug daug daug" kasyčių lotuliukas.gif Kartais tenka atkalbinėt, kad daug nelabai gražu, išsideru iki dviejų - trijų, tik va prieky visada prisegu plaukučius, nes į akytes lenda, o aš nenoriu kirpčiukų kirpti nono.gif - man kol kas gražiau taip, kaip yra.
Atsakyti
Mano dukrytes plauka ilgoki jau gerokai zemiau peciu, bet tik ne per seniausiai ipratinau ja risti plaukus. Is pradziu net spilkutes issiraudavo, as jai kirpciukus auginu. Dabar jau pati supranta, kad reikia spilkutes, nes kirpciai jau gerokai paauge. o kasytes pamego ziuredama i katalogus, matydavo mergytes su kasytem ir manes prasydavo surist. smile.gif Tada paziuredavom per veidrodi butinai. O dabar kartais nori buti suristais plaukais, bet dazniausiai issileidzia, pabuna kokais penkias minutes ir jau kasu nera. Sukuotis tai nemegsta, ypac kai netycia papesu.
Atsakyti
Tenka abiem savo panelem pinti plaukucius! O kaip kitaip?! Vyresne tai vis imantriau prisipraso, tai tenka pafantazuot. O mazoji tai dar dviem kuodeliais tenkinasi nes ilgesniem sukavimam neissedi. Pas mus abi kudlotos gime! Gimdymo namuose jau buciau galejus bizes pint! Nors pradejau nuo 6men. suseginet, nes lindo i akutes.
Atsakyti
maniske leidzia surist plaukucius, bet dar ne labai yra ka rist, nors jau virs 2metuku.letai auga plaukuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 02 03, 13:09)
Sugalvojau uzvesti,tokia tema,nes esu ne karta girdejusi,kad mazos paneles,kurios buna palaidais plaukuciais,veliau sukuojamos priestarauja,bet kokiems plaukuciu risimams flirt.gif .Todel idomu nuo kada Jusu darote savo mergytem sukuosenas smile.gif .
As savo panai jau nuo metuku cibas risu biggrin.gif .Is pradziu labai megdavo issitraukti kaspinus doh.gif ,bet dabar jau priprato drinks_cheers.gif .Rytais kai plaukucius surisu jau ir ivertina grazu jai,ar ne biggrin.gif .

Pas mus nedauk plaukučių, tai tik koks segtukas įsisega, geriausiu atveju miniatiūrinė gumikė įsiriša, bet čia tik prie progos taip pasipuošiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(espana @ 2008 03 10, 08:29)
maniske leidzia surist plaukucius, bet dar ne labai yra ka rist, nors jau virs 2metuku.letai auga plaukuciai wub.gif

pas mus tas pats,perku tas tokias labai smulkutes kasytems supintoms kur yra suristi gumytes,tai tu neissipesa doh.gif
Atsakyti
Nesiduoda schmoll.gif
Atsakyti