ir as labai laukiu kada galesiu savo pupai plaukuosenas daryti, tik kazi kaip seksis nes dabar ant galvos net juosteles neleidzia uzdet is kart plesia zemyn, gal kai paaugs kitaip galvos
Turiu dvi paneles. visada svajojau, kada risiu joms kasas
bet plaukuciai be galo letai auga. pradejau daryti kitom mergytem papuosalus, nes man tai tikrai be galo grazu. dabar jau viresnelej aisku patinka, grazu, ir nebeisimineja gumyciu is galvos

Pinu kasytes, anksčiau sunkiai sekėsi, dabar jau leidžia supinti viską 
labai mėgsta būti garbanota - tam vakare dar drėgnus plaukučius supinu, ryte išleidžiu

labai mėgsta būti garbanota - tam vakare dar drėgnus plaukučius supinu, ryte išleidžiu

maniškė irgi plaukuosenų nemėgsta, tik surišk gumytę, įsegi segtuką, tai išplėšia. ramiai pabūna, kol nemato, bet tik užmato veidrodyje, tai tuoj pat sunaikina mano triūsą.
būna surišu, tai kurį laiką, kaip nors nukalbinu, kad iki veidrodžio nenukaktų, bet tai laikina.
būna surišu, tai kurį laiką, kaip nors nukalbinu, kad iki veidrodžio nenukaktų, bet tai laikina.
Man jau leidžia įsegti sagutę
Šian prisipirkau gumyčių, rytoj bandysiu kokią kasytę surišti, nes jau plaukučiai į akytes lenda

O pas mano dukryte labai jau ploni plaukučiai ir silpnai auga tai tenka tik su mažu segtuku segti laukiu kol galėsiu kasytes pinti
o as nemoku
manolabai silpni plaukai nuo pat gimimo, niekada neturejau ilgu plauku, o broliai 2, su lelem nezaidziau
mazosios plaukuciai neblogi, galeciau kazka sugalvot, ale nemoku
aukle kazkaip sugeba pradeti pinti kasa vienam gale,baigti kitam
ir plaukai i akis nelenda, ir nesivelia
bet kiek pati bandziau, nemoku, neiseina
net sklastymo, ar kaip ten jis vadinasi, nemoku graziai padaryt

manolabai silpni plaukai nuo pat gimimo, niekada neturejau ilgu plauku, o broliai 2, su lelem nezaidziau

mazosios plaukuciai neblogi, galeciau kazka sugalvot, ale nemoku

aukle kazkaip sugeba pradeti pinti kasa vienam gale,baigti kitam

ir plaukai i akis nelenda, ir nesivelia

bet kiek pati bandziau, nemoku, neiseina

net sklastymo, ar kaip ten jis vadinasi, nemoku graziai padaryt

QUOTE(Sandruliukas @ 2008 02 29, 23:57)
Maniskes dar trumpi plaukuciai,bet surisu ir dvi kasytes (atrodo kaip velniukas
),ir viena ..tik kad ji issitraukia gumytes ,ilgai nepanesioja

Aš ir pabandžiau dvi kasytes surišt, tai pabuvo kol valgė, o paskui išsitraukė gumytes

QUOTE(vyšniux @ 2007 02 03, 12:09)
Sugalvojau uzvesti,tokia tema,nes esu ne karta girdejusi,kad mazos paneles,kurios buna palaidais plaukuciais,veliau sukuojamos priestarauja,bet kokiems plaukuciu risimams
.Todel idomu nuo kada Jusu darote savo mergytem sukuosenas
.
As savo panai jau nuo metuku cibas risu
.Is pradziu labai megdavo issitraukti kaspinus
,bet dabar jau priprato
.Rytais kai plaukucius surisu jau ir ivertina grazu jai,ar ne
.

As savo panai jau nuo metuku cibas risu

as risu, pinu eglutes, drakoniukus, ziedais aplink visa galvyte, pauosiu vienu raudonu kaspinu ar keliomis rausvomis juostelemis, surisusi i dvi kasytes du baltus isegu, man taip grazu-musu vaikyste primena

na, maniske, ziuriu, nuo daugumos nesiskiria
kazkiek laiko panesioja, bet jei tik uzmato ar pajunta, kad suristi plaukiukai, tai tuoj issitraukia. Plaukuciai grabanoti, tai kol kas kasyciu supinti neiseina, tik priekyje kirpciukus pakerpu ir viskas. O to laiko, kai reikes pinti kasas ir laukiu, ir bijau. Man mama tai visokias sukuosenas darydavo, bet as pati, tai nemoku... kazin kaip cia gausis
pamaiva-22, saunuole tu, bet kiek suprantu taviske vyresne, tai gal veliau ir maniske leisis

pamaiva-22, saunuole tu, bet kiek suprantu taviske vyresne, tai gal veliau ir maniske leisis

QUOTE(pamaiva-22 @ 2008 03 05, 15:19)
as risu, pinu eglutes, drakoniukus, ziedais aplink visa galvyte, pauosiu vienu raudonu kaspinu ar keliomis rausvomis juostelemis, surisusi i dvi kasytes du baltus isegu, man taip grazu-musu vaikyste primena
tik aisku musu kaspineliai zenkliai mazesni buna, ne tokie, kuriuos mums riso-per puse galvos
siaip ir lankeli, ir plauku juosta uzdedu, segtukais susegu-grazu man ir aukletojos giria, kad tokia grazuole dukryte, kasryta graziai susukuota
kazkaip manau ir vaikui patogu, kai nuo akyciu supinta, ir aukletojoms maziau vargo, kad atkrenta darbelio, juk nesusukuos visu labai graziai ir tvarkingai, vaikscios aptysusi, gali ir akelems pakenkti 

O man nesidoda nors tu ka. Su asorom sukojames,nors tikrai sukoju atsargei. Vis grasinu kad kirpsim, jai nedoda, tai tada puse velnio pasedi. O is darzelio grista su tokiom fantastinem sukosenom, nezinau kaip ja prisnekina???