Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

ir as labai laukiu kada galesiu savo pupai plaukuosenas daryti, tik kazi kaip seksis nes dabar ant galvos net juosteles neleidzia uzdet is kart plesia zemyn, gal kai paaugs kitaip galvos
Atsakyti
Turiu dvi paneles. visada svajojau, kada risiu joms kasas doh.gif bet plaukuciai be galo letai auga. pradejau daryti kitom mergytem papuosalus, nes man tai tikrai be galo grazu. dabar jau viresnelej aisku patinka, grazu, ir nebeisimineja gumyciu is galvos bigsmile.gif
Atsakyti
Pinu kasytes, anksčiau sunkiai sekėsi, dabar jau leidžia supinti viską smile.gif

labai mėgsta būti garbanota - tam vakare dar drėgnus plaukučius supinu, ryte išleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
maniškė irgi plaukuosenų nemėgsta, tik surišk gumytę, įsegi segtuką, tai išplėšia. ramiai pabūna, kol nemato, bet tik užmato veidrodyje, tai tuoj pat sunaikina mano triūsą.
būna surišu, tai kurį laiką, kaip nors nukalbinu, kad iki veidrodžio nenukaktų, bet tai laikina.
Atsakyti
Man jau leidžia įsegti sagutę thumbup.gif Šian prisipirkau gumyčių, rytoj bandysiu kokią kasytę surišti, nes jau plaukučiai į akytes lenda g.gif
Atsakyti
O pas mano dukryte labai jau ploni plaukučiai ir silpnai auga tai tenka tik su mažu segtuku segti laukiu kol galėsiu kasytes pinti
Atsakyti
o as nemoku unsure.gif
manolabai silpni plaukai nuo pat gimimo, niekada neturejau ilgu plauku, o broliai 2, su lelem nezaidziau blink.gif
mazosios plaukuciai neblogi, galeciau kazka sugalvot, ale nemoku doh.gif
aukle kazkaip sugeba pradeti pinti kasa vienam gale,baigti kitam lotuliukas.gif
ir plaukai i akis nelenda, ir nesivelia thumbup.gif
bet kiek pati bandziau, nemoku, neiseina blush2.gif
net sklastymo, ar kaip ten jis vadinasi, nemoku graziai padaryt blush2.gif
Atsakyti
Maniskes dar trumpi plaukuciai,bet surisu ir dvi kasytes (atrodo kaip velniukas lotuliukas.gif ),ir viena ..tik kad ji issitraukia gumytes ,ilgai nepanesioja 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 02 29, 23:57)
Maniskes dar trumpi plaukuciai,bet surisu ir dvi kasytes (atrodo kaip velniukas  lotuliukas.gif  ),ir viena ..tik kad ji issitraukia gumytes ,ilgai nepanesioja    4u.gif      wub.gif

Aš ir pabandžiau dvi kasytes surišt, tai pabuvo kol valgė, o paskui išsitraukė gumytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 02 03, 12:09)
Sugalvojau uzvesti,tokia tema,nes esu ne karta girdejusi,kad mazos paneles,kurios buna palaidais plaukuciais,veliau sukuojamos priestarauja,bet kokiems plaukuciu risimams flirt.gif .Todel idomu nuo kada Jusu darote savo mergytem sukuosenas smile.gif .
As savo panai jau nuo metuku cibas risu biggrin.gif .Is pradziu labai megdavo issitraukti kaspinus doh.gif ,bet dabar jau priprato drinks_cheers.gif .Rytais kai plaukucius surisu jau ir ivertina grazu jai,ar ne biggrin.gif .

as risu, pinu eglutes, drakoniukus, ziedais aplink visa galvyte, pauosiu vienu raudonu kaspinu ar keliomis rausvomis juostelemis, surisusi i dvi kasytes du baltus isegu, man taip grazu-musu vaikyste primena wub.gif tik aisku musu kaspineliai zenkliai mazesni buna, ne tokie, kuriuos mums riso-per puse galvos lotuliukas.gif siaip ir lankeli, ir plauku juosta uzdedu, segtukais susegu-grazu man ir aukletojos giria, kad tokia grazuole dukryte, kasryta graziai susukuota wub.gif kazkaip manau ir vaikui patogu, kai nuo akyciu supinta, ir aukletojoms maziau vargo, kad atkrenta darbelio, juk nesusukuos visu labai graziai ir tvarkingai, vaikscios aptysusi, gali ir akelems pakenkti unsure.gif
Atsakyti
na, maniske, ziuriu, nuo daugumos nesiskiria rolleyes.gif kazkiek laiko panesioja, bet jei tik uzmato ar pajunta, kad suristi plaukiukai, tai tuoj issitraukia. Plaukuciai grabanoti, tai kol kas kasyciu supinti neiseina, tik priekyje kirpciukus pakerpu ir viskas. O to laiko, kai reikes pinti kasas ir laukiu, ir bijau. Man mama tai visokias sukuosenas darydavo, bet as pati, tai nemoku... kazin kaip cia gausis g.gif
pamaiva-22, saunuole tu, bet kiek suprantu taviske vyresne, tai gal veliau ir maniske leisis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pamaiva-22 @ 2008 03 05, 15:19)
as risu, pinu eglutes, drakoniukus, ziedais aplink visa galvyte, pauosiu vienu raudonu kaspinu ar keliomis rausvomis juostelemis, surisusi i dvi kasytes du baltus isegu, man taip grazu-musu vaikyste primena wub.gif tik aisku musu kaspineliai zenkliai mazesni buna, ne tokie, kuriuos mums riso-per puse galvos lotuliukas.gif siaip ir lankeli, ir plauku juosta uzdedu, segtukais susegu-grazu man ir aukletojos giria, kad tokia grazuole dukryte, kasryta graziai susukuota wub.gif kazkaip manau ir vaikui patogu, kai nuo akyciu supinta, ir aukletojoms maziau vargo, kad atkrenta darbelio, juk nesusukuos visu labai graziai ir tvarkingai, vaikscios aptysusi, gali ir akelems pakenkti unsure.gif

O man nesidoda nors tu ka. Su asorom sukojames,nors tikrai sukoju atsargei. Vis grasinu kad kirpsim, jai nedoda, tai tada puse velnio pasedi. O is darzelio grista su tokiom fantastinem sukosenom, nezinau kaip ja prisnekina??? g.gif g.gif
Atsakyti