Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Mums siandien suejo lygiai 13-ka menesiuku.Turim neilgas garbaneles ir kasdiena jas puosiam.Dukryte nesipriesina nei plauku gumytems ,nei segtukams... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jums gerai, maniskei tuoj trys metai, o suristi nera ka doh.gif Kai buvo metuko mes (kvailiai) nuskutom mazyle, tikedamasi, kad tvirti ir greitai plaukai uzaugs, tai iki siol tik mazos mazos garbaneles ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mano dukrytei 14men ir jau 10men risame kasytes,dazniausiai dvi biggrin.gif nes tokios labiau tinka,nesipriesa risimui,kartais net pati atnesa segtuku ir gumyciu ir deda i galva atseit risasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske nesiduoda, kad jai irisciau ka nors i plaukus, ar koki segtuka isegciau...o man taip norisi jau jai koki segtuka bent jau isegt, bet ji viska iskart istraukia doh.gif
Atsakyti
Dukrytei plaukučius susegu segtuku (bet dažnai ji juos išsitraukia) arba surišu uodegytes gumelėmis. Tam ji nesipriešina bigsmile.gif Kol kas rišu ir segu tik kirpčiukus, nes jie jau lenda į akis, o kirpti nesinori. O gabanėlių pakaušyje kol kas neliečiu, tik iššukuoju.
Atsakyti
AS vis galvojau apie tokia temele, nes irgi su savo mergaite zaidziu kaip su lele blush2.gif Nuo mazens turime truputi ilgesnius plaukus, tai ir noras risti, pinti baisiai didelis. Vis ieskodavau, kokias sukuosenas galeciau savo mergytei padaryti, nes ji is tu, kuri galedavo issedeti ramiai, kol zaidziu su jos plaukais. Jei, ka nors domintu, kokias sukuosenas dariau, tai galeciau ideti nuotraukeliu ( specialiai nefotografavau, bet manau, kur nors matytusi blush2.gif ). O jei , kas nors gali pasiulyti kokiu idomiu sukuosenu, tai irgi baisiai butu man idomu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai mamytėms, kurių dukrytės turi ilgus plaukučius, nes maniškei, tai nėra net ką segti, o kada pirmą kartą kirpsime, neaišku visiškai. Labai jau nedaug tų plaukelių turi, gydytoja sako, kad lyg tai paveldėjimas, nes 1,5 metukų turėtų turėti žymiai daugiau. O čia kaip užburta - dukrytė 100 proc. tėčio kopija pagal veiduko formą ir bendrą išvaizdą, o plaukučiai - spalva ir plonumas mano doh.gif O taip tikėjausi, kad ir plaukučiai bus stori ir gražūs kaip vyro rolleyes.gif
Atsakyti
inteja, nenusimink.As kazkur girdejau, kad plaukuciu struktura formuojasi iki 3 metu. Va, mano pazistamos mergaites plaukuciai beveik neaugo ir buvo silpni, o dabar visai normali seveliura. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 04 14, 14:49)
inteja, nenusimink.As kazkur girdejau, kad plaukuciu struktura formuojasi iki 3 metu. Va, mano pazistamos mergaites plaukuciai beveik neaugo ir buvo silpni, o dabar visai normali seveliura. 4u.gif

Dėkui friends.gif , turiu slaptą viltį, kad susitvarkys vėliau. smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif mums susegti saguciu plaukucius be sansu,tuoj pat raunaviska nu plauku verysad.gif
Atsakyti
maniskei dukrytei ir vargas su plaukuciais unsure.gif turim keleta puku verysad.gif nors bendraamzes pusseres jau tooooooookias garbanas turi smile.gif gaila ziuret i manaja, kai jos kartu, tiesiog pukelis doh.gif keli plaukai ant virsugalvio o sonai ir kitur beveik plika doh.gif nezinau kaip cia toliau g.gif mano kaltunas nemenkas, vyro ir puse bedos, bet va mociutes is vyro puses, tai nieko gera nezadancios prognozes ir mano mergytei, jai jau bus paveldejusi jos plaukus verysad.gif bt dar tikiuos , kad reikalai pasitaisys, o jei ne tai turbut isprotesiu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mes irgi galime pasigirti nebloga plaukuosena. jau nuo 5 mėnesių rišamės kasytes wub.gif dabar dukrytei 15 mėnesių - labai tinka, kai per šoną supinu plaukučius eglute wub.gif
Atsakyti