Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

As dar laukiu.... ax.gif

Mes pirma karta po pirmo gimdienio pasikirpom ir dabar tikime kad ataugs labai labai stori ir greitai bus ilgi rolleyes.gif

Bet kol kas tai beveik basa galva atrodom, nes plaukiukai plonyciai ir sviesus, odyte persisviecia kiaurai ir atrodo kad ju nera doh.gif

Del paveldejimo, labai bijau kad nebutu kaip su akimis. MB tamsiai zalios, mano rudos, o jos tokios zydros kad net filmuose retai pamatysi tokiu cool.gif

Tiek mano tiek MB plaukai tikrai geri.... mano mama pasakojo kad ir as ilgai buvau basa, bet kazkur paauglystes pradzioj kaip suvesejo.

Taigi, tikiuosi ax.gif
Atsakyti
O ka turim, tai turim - plauku daug ir ilgi. Jau gime ilgom kasom, nenuslinko ne plaukas ir 2 metuku su biski kasas turim tuoj iki puses nugaros bigsmile.gif
sukuotis ne pats maloniausias dalykas, kasas ristis irgi. Bet po truputi pratinasi. daznaiusiai i dvi kaseles risam. O fainiausiai buna kai is darzelio aukletojos kasom suristom grizta smile.gif
Atsakyti
Neturiu kam pinti kasytes, tiesiog pasakysiu, kad man labai grazu, kai maza mergyte su uodegytem ar kasytem vaiksto biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytes plaukuciai gana ilgi,bet ji nesileidzia ju tvarkoma,tik surisu tuoj pat issirisalauk,net saguciu ji nemegsta,laukiu gal isaugs.
Atsakyti
Mes dar nelabai ir turim ką rišti, nelabai turim plaukučių, bet kokios išeina kasytės tokias ir surišam, gaunasi tokios mažytės mažytės, bet vistiek rišu ax.gif
Atsakyti
mes pinam drakoniukus smile.gif visa diena su tokia sukuosena atvaiksto, i akeles plaukai nelenda smile.gif
Atsakyti
mes pinam drakoniukus smile.gif visa diena su tokia sukuosena atvaiksto, i akeles plaukai nelenda  smile.gif

O is kur ismokot taip plaukucius pinti? Labai noreciau ismokti,,, Mano mazylei 2,5 metuku, plaukuciai gan ilgoki, bet labai daug nauju auga, tai jie nevienodo ilgio ir labai i akytes lenda..... Gal turit kokios info apie ta drakoniuko pynima? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eluuuna: 09 spalio 2008 - 21:44
aš savo mažei pinu eglutes, ar kažką į js panašiai prigalvoju per visą galvą, aišku dvi kasytes tai labai dažnas variantas, nes greičiausiai, čia Sm radau ne vieną pavyzdėlį kaip galima surišti plaukučius, tai mokinuos ir savaijai taip padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske ilgaplauke,garbanota nuo pat gimimo. i jokias kalbas neina. Ar jai ten pesa, ar koks biesas. Sukuotis paprastai vos ne su trenksmais, o apie risima , tai ne kalbos. Kartais, l.retai nukalbinu, tai minutei kitai ir visas grozis pasibaigia blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi pagaliau plaukucius uzsiauginom..pries kelis menesius ne iklabas nejo kad reikia susisukuoti,jei tik surisdavau ar isegdavau koki saguti,tuoj isitraukdavo..Bet po truputi pradejau girti kad graziai atrodo..o dabar jau pati tik atsikelus ryte nesa gumeles ir sagucius ir praso kas susukuociau..Nes kaip ji sako jai plaukai kanda smile.gif Jau ir truputi eglute papinu,bet plaukuciai tokie slidus kad labai sunku pinti bet kaip grazu..kaip sakoma grozis reikalauja auku..
Atsakyti
Sukuojames, risam gumytes ir segam segtukus. O pinti tai dar nelabai ka yra, labai glezni ir trumpi plaukuciai, gerai dar kad galiukai garbanoti smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi nera baisiai daug tu plaukuciu, bet jau po biski ju vis daugeja ir risames dzibukus visai noriai smile.gif Kai buvo visai mazute irgi kaip kazkuri cia mamyte sake nuskutau ja pora kartu, tai daug visokiu priestaringu nuomoniu del buvo, bet kazkaip tikrai siek tiek stipresni po to auga, nes pries tai visai tokie pisplaukiukai buvo unsure.gif
Atsakyti