Na mūsų tai blondinė garbanė
plaukučiai ilgoki, rytais sunkiai iššukuojami, todėl tepami visokiais balzamais ir aliejukais
apsieinam be įmantrių šukuosenų, dvi kasytės visad puošia
užtad po vonios procedūrų (ypač šaltuoju metų laiku) džiovinimas su fenu - yprastas ir labai mėgiamas dalykas
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 08, 03:32)
Kaip smagu ziureti i mazas mergytes su kaspinukais plaukuose
,mano mazajai pusantru,bet plaukuciais pasigirti negalim 
Mano mazajai mergaite, plaukuciai nuo pat gimino ilgi, tik va, kad mes nenorime nieko i juos ristis
QUOTE(Snieguračka @ 2008 10 19, 23:56)
Na mūsų tai blondinė garbanė
plaukučiai ilgoki, rytais sunkiai iššukuojami, todėl tepami visokiais balzamais ir aliejukais
apsieinam be įmantrių šukuosenų, dvi kasytės visad puošia
užtad po vonios procedūrų (ypač šaltuoju metų laiku) džiovinimas su fenu - yprastas ir labai mėgiamas dalykas 
O tai garbanotus plaukus sunku priziuret?
pas mus plaukiukai maziukai plonyciai, bet suimu virsuj kelis plaukiukus ir surisu su gumyte, tai gaunasi tokia 'antena'
bet mums grazu, visi pagiria
Tik dabar musu plaukiukai pradejo augti
Esu nusipirkusi tokiu segtuku ant lipuckiu (daznai naudojami ant drabuziu) pora plaukeliu uztenka kad laikytusi
Panasu kad i mane jinai plaukus turi, bus tankus ir storas plaukas - siaubas vietinem kirpejom
. Bet spalva tai tetuko
- blondine
Panasu kad i mane jinai plaukus turi, bus tankus ir storas plaukas - siaubas vietinem kirpejom
Cia aisku gal ne visai i tema, o gal ir i....
Gal zinot kur butu galima kaune nusipirkti smulkiu gumyciu, segtuku? Kur parduotuvese maciau, tai jie man dar tokie dideli atrodo, neturiu su tokiais segtukais ka susegti 
Papildyta:
Na, kad tiktu 1.5 metuku mergytei
Papildyta:
Na, kad tiktu 1.5 metuku mergytei
Kol plaukai nelindo į burną (iki 2 metų), tol lakstė palaidais, kažkaip neskubėjau pirkti įmantrių segtukų, vien todėl kad kažkas būtų įsegta plaukuose. Dabar jau akivaizdžiai reikia surišti plaukučius, nes krenta ant akių ir vis turi ranka perbraukti veidą kad juos patrauktų. Taigi pradėjau rišti į uodegėlę. Tik kadangi tie plaukučiai labai nevienodo ilgio dar, tai nors ir suriši, po kiek laiko žiūrėk ir vėl visa susišiaušusi. Į darželį dažniausiai supinu vieną kasytę eglute šitaip geriau susipina tie nevienodo ilgio plaukučiai ir tvirčiau laikosi.
Į dvi kasytes nepinu, nes kažkaip gražiai nepersiskiria man tie plaukučiai. Pas ją kaip tik viršugalvyje yra verpetas, tai dalinu dalinu perpus, ir vis vien kreivai gaunasi. Tad nesuku galvos ir pinu vieną kasą.
Mažų gumyčių, be jokių pribumbamų radau prekybos centruose (tiek Maximoj, tiek Rimi). O segtukų kol kas nenaudojų, man kažkaip baisu segti į galvą tuos metalinius segtukus.
Į dvi kasytes nepinu, nes kažkaip gražiai nepersiskiria man tie plaukučiai. Pas ją kaip tik viršugalvyje yra verpetas, tai dalinu dalinu perpus, ir vis vien kreivai gaunasi. Tad nesuku galvos ir pinu vieną kasą.
Mažų gumyčių, be jokių pribumbamų radau prekybos centruose (tiek Maximoj, tiek Rimi). O segtukų kol kas nenaudojų, man kažkaip baisu segti į galvą tuos metalinius segtukus.
Kadangi auginu tris mergaites, tai sukuosenas tenka daznai daryti
. Abiem vyresnem mergytem nuo metuku risdavau dvi ,,biziukes,, , dabar vyresnele sukuojasi pati
, vidurinelei pinu kasytes, o jauniausios dar per trumpi plaukuciai.
QUOTE(Nuska @ 2008 10 27, 14:11)
O segtukų kol kas nenaudojų, man kažkaip baisu segti į galvą tuos metalinius segtukus.
Kalbu ne apie metalinius, o plasmasinius. Maciau mergytes su ryskiais smulkiais segtukais. Nebent jie ne Lt pirkti
As saviske visada graziai susukuoja, jau tokia modiste...matyt, mato kaip mama stypso nuolatos pries veidrodi
pati nori sukuotis, vis kitos sukuosenos jai reikia, tai ir kuoduku ivairiu padarome