Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Na mūsų tai blondinė garbanė wub.gif plaukučiai ilgoki, rytais sunkiai iššukuojami, todėl tepami visokiais balzamais ir aliejukais ax.gif apsieinam be įmantrių šukuosenų, dvi kasytės visad puošia rolleyes.gif užtad po vonios procedūrų (ypač šaltuoju metų laiku) džiovinimas su fenu - yprastas ir labai mėgiamas dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 08, 03:32)
Kaip smagu ziureti i mazas mergytes su kaspinukais plaukuose smile.gif ,mano mazajai pusantru,bet plaukuciais pasigirti negalim schmoll.gif

Mano mazajai mergaite, plaukuciai nuo pat gimino ilgi, tik va, kad mes nenorime nieko i juos ristis schmoll.gif ....jei ka tik irisu, tai tuoj pat istraukiame smile.gif , o taip noretusi, kad butu pasipuosusi, manau ateis laikas , kada pati nores ristis kasytes smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai risam dvi kasytes, arba segam su segtukais. Neseniai jau pradejom pinti, nes paaugo i ilgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguračka @ 2008 10 19, 23:56)
Na mūsų tai blondinė garbanė wub.gif plaukučiai ilgoki, rytais sunkiai iššukuojami, todėl tepami visokiais balzamais ir aliejukais ax.gif apsieinam be įmantrių šukuosenų, dvi kasytės visad puošia rolleyes.gif užtad po vonios procedūrų (ypač šaltuoju metų laiku) džiovinimas su fenu - yprastas ir labai mėgiamas dalykas 4u.gif

O tai garbanotus plaukus sunku priziuret? blush2.gif As pati tamsiu ir tiesiu plauku, o mazoji sviesi ir ziuriu yra polinkis i garbanas, tik kai plaukuciai dar trumpi, kol kas sunkumu nepastebejau 4u.gif Neseniai surisom pirmaja kasyte, tai garbaneles labai wub.gif atrode
Atsakyti
pas mus plaukiukai maziukai plonyciai, bet suimu virsuj kelis plaukiukus ir surisu su gumyte, tai gaunasi tokia 'antena' biggrin.gif bet mums grazu, visi pagiria wub.gif
Atsakyti
4u.gif mes jau susipainam i dvy kasytes,arba uodegyte surisu.namie daugiau palaidais 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar musu plaukiukai pradejo augti ax.gif Esu nusipirkusi tokiu segtuku ant lipuckiu (daznai naudojami ant drabuziu) pora plaukeliu uztenka kad laikytusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Panasu kad i mane jinai plaukus turi, bus tankus ir storas plaukas - siaubas vietinem kirpejom lotuliukas.gif . Bet spalva tai tetuko ax.gif - blondine blush2.gif
Atsakyti
Cia aisku gal ne visai i tema, o gal ir i.... blush2.gif biggrin.gif Gal zinot kur butu galima kaune nusipirkti smulkiu gumyciu, segtuku? Kur parduotuvese maciau, tai jie man dar tokie dideli atrodo, neturiu su tokiais segtukais ka susegti blink.gif
Papildyta:
Na, kad tiktu 1.5 metuku mergytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol plaukai nelindo į burną (iki 2 metų), tol lakstė palaidais, kažkaip neskubėjau pirkti įmantrių segtukų, vien todėl kad kažkas būtų įsegta plaukuose. Dabar jau akivaizdžiai reikia surišti plaukučius, nes krenta ant akių ir vis turi ranka perbraukti veidą kad juos patrauktų. Taigi pradėjau rišti į uodegėlę. Tik kadangi tie plaukučiai labai nevienodo ilgio dar, tai nors ir suriši, po kiek laiko žiūrėk ir vėl visa susišiaušusi. Į darželį dažniausiai supinu vieną kasytę „eglute“ – šitaip geriau susipina tie nevienodo ilgio plaukučiai ir tvirčiau laikosi.
Į dvi kasytes nepinu, nes kažkaip gražiai nepersiskiria man tie plaukučiai. Pas ją kaip tik viršugalvyje yra verpetas, tai dalinu dalinu perpus, ir vis vien kreivai gaunasi. Tad nesuku galvos ir pinu vieną kasą.
Mažų gumyčių, be jokių pribumbamų radau prekybos centruose (tiek Maximoj, tiek Rimi). O segtukų kol kas nenaudojų, man kažkaip baisu segti į galvą tuos metalinius segtukus.
Atsakyti
Kadangi auginu tris mergaites, tai sukuosenas tenka daznai daryti lotuliukas.gif . Abiem vyresnem mergytem nuo metuku risdavau dvi ,,biziukes,, , dabar vyresnele sukuojasi pati lotuliukas.gif , vidurinelei pinu kasytes, o jauniausios dar per trumpi plaukuciai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2008 10 27, 14:11)
O segtukų kol kas nenaudojų, man kažkaip baisu segti į galvą tuos metalinius segtukus.

Kalbu ne apie metalinius, o plasmasinius. Maciau mergytes su ryskiais smulkiais segtukais. Nebent jie ne Lt pirkti tongue.gif
Atsakyti
As saviske visada graziai susukuoja, jau tokia modiste...matyt, mato kaip mama stypso nuolatos pries veidrodi biggrin.gif pati nori sukuotis, vis kitos sukuosenos jai reikia, tai ir kuoduku ivairiu padarome ax.gif
Atsakyti