Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Darom darom. smile.gif Anksčiau nemėgo, bet persilaužė. biggrin.gif
Atsakyti
Su dideliais pykciais bet risames kasytes smile.gif
Atsakyti
Su plaukais katastrofa doh.gif Jos garbiniuojasi. Tai neleidzia niekam prisiliest net susukuot, o apie kasas pamirskit. schmoll.gif
Tiesa , kad neapsimeluociau. Ikalbu, kelioms minutems leist surist, kai piesia, lipdo . Motyvuoju, kad plaukucius issipurvins doh.gif
Atsakyti
mano dukte kai buvo mazesne, kokiu 7 men. tai risdavau "palme", nes plaukuciai buvo ilgi i akytes lisdavo. nelindo prie segtuku, nes dar nesuprasdavo kas tai yra. Kai buvo 1 metuku, tai padariau kirpciukus, per ta laika atprato nuo visokiu gumiciu, segtuku ir sukuosenu. dabar 1m. 9men. plaukuciai iki peciu, tai kartai darom sukuosenas, "uodegytes" visokias dazniausiai. Jeigu pasakai jai, kad grazuole, tai gali vaiksciuoti su sukuosena gera pusdieni lotuliukas.gif Bet buna dienu, kai isvis nenori nieko risti doh.gif
Atsakyti
Risam ir pinam, niekad nepriestaravo, kad sukuoju plaukus ar risu kasytes, pravaiksto visa diena neissipesa smile.gif
Atsakyti
mes visokias sukuosenas darom, ji paklusniai sedi wub.gif dabar pradej oir lankeli nesioti, nes nepazistama teta pasake, kad jai labai tinka, kad graziai atrodo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandom tuos penkis plaukučius surišt į kasytę, tai labai paskui džiaugias prieš veidrodį. Ir lauk nepeša ax.gif
Atsakyti
Nelabai pupa nori dar tu sukuosenu. Uodegytes tik trumpam susirisam smile.gif
Atsakyti
mano mazyle tai tikra pamaiva ir be kasyciu, sukuosenu ir segtuku, gumyciu negaletu gyventi, vos tik iskrenta reikia is naujo rysti lotuliukas.gif pastovei pries veidrodi maivosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
su sukuosenom nieko neiseina schmoll.gif Saguciai visokie jai kokiom 5 sekundem doh.gif Nemegsta ji ju visai schmoll.gif
Atsakyti
Mano dukryte, nuo pat gimimo su kasom flirt.gif ir tik dabar pradejo duotis risama plaukucius, taip visada istraukdavo, kaip matydavau, tiesiog ja erzindavo....bet dabar plaukuciai jau is vis ilgi ir dar raitosi labai graziai, tai mes prisirisam visokiu grozybiu, o tada jau maivytis pradeda pries veidrodi. Na negaliu, kaip man grazu ax.gif , kai mazi vaikai ziuri i save ir grozisi wub.gif
Atsakyti
nedarom ,nes dar plaukuciu tiek neturim blush2.gif
o siaip nemiegsta nei segtuku nei gumyciu kol kas unsure.gif
Atsakyti