maniji plaukuota nuo gimimo, taip norisi kartais koki kaspinuka isristi, tik kad ji jokiais budais nesileidzia, tai dar laukiu to amziaus, kol grazuole savo galesiu isdabinti...
Musiskei dar nera metuku, bet plaukuciai ilgi, pastoviai i akis lenda, tai pradejome palmyte risti
. Gumytes nejaucia, tai ir netraukia jos. Tikiuosi, ir veliau nebus problemu su paluku pynimu

Kartais isegu koki saguti ar gumyte del grozio, bet jautri odele, tai stengiuosi kuo reciau, o siaip kerpu plaukucius daznai, kad nelistu plaukai i akytes jau bent
.

mano dukrytei dabar 2.5m. ir plaukucius risam jau senai ir pradziu buvo problema nes issirisdavo bet as kantriai dvi dienas kaip tik ji issirisa vel surisu ir viskas paskui jau neisirisinedavo,o dabar atsikelus po miegelio ir pati praso kad mamyte surisk plaukucius
manau kad nereikia nieko laukti kol ateis kazkoks laikas kada risit ir dukryte neissiris plaukuciu,toks laikas tikrai neateis jei jus nepratinsit pacios,per tas dvi dienas ir as galvojau kad nieko nebus,bet deja dabar esu tuo patenkinta kad kantriai risau jai plaukucius,sekmes

Mano dukrytei 1 m. 10 mėn, plaikai ilgi ir garbanoti, bet ji nesileidžia šukuotis
tai surišu vieną uodegytę arba dvi nešukavus...tik kai išmaudau labai gražiai susisuka, net šukuot nereikia

maniskes tai jau lb ilgi nuo pat mazems tyai susukuojam kaip tik norim
.o plaunu 'dzonsons'vaikisku sampunu

Pas maniškę plaukai ilgi jau,yra ką rišti,bet nesileidžia
O jei ir pavyksta surišti,tai tuoj pat išsiima.Plaunam galvytę su Sebamed.

maniske tai isileidzia kai pamato kad vonioj ka nors darai,ruosesi maudytis vis

iseinant is namu stengiames visad susiristi arbe isisegti segiuka i plaukus.....(leda i akytes)
namuose nevisad buname pasipuosusios

namuose nevisad buname pasipuosusios

Visai nelinksma paskaicius apie ilgus grazius plaukucius.
mums jau 2,5 o plaukai trumpuciai ir vis kazkaip velias kaip pauksciu lizdas atrodo, šukuoju vis bet praeina kelios minutės ir vel taspat. gal as kazka netaip darau? patarkit kaip priziuret?