Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Pas msu nuo gimimo ilgoki plaukuciai..tai jau turbut puses metuku buvo, kai be segtuko negalim gyventi..bo i akis plaukai krenta..priprato mergyte ir gerai..buna, kad nori isimti, bet kazkaip nieko...Buvau net i dvi kasytes supynusi jau, kai buvo gal kokie 8 menesiai tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų gražuolė taip pat turi ilgokus plaukučius (bent jau palyginus su kitom bendraamžėm ax.gif ). Jau gimė su "šukuosena" hihihi.gif Dabar mums 1.9 m., ,mes jau ir dvi mažytes mažytes kasytes buvom susipynę flirt.gif , o šiaip kasdien rišam plaukelius į dvi arba į vieną uodegytę, nes kitaip labai jau į akytes lenda ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elinga_27: 05 birželio 2009 - 16:59
Mūsų panelytė jau nuo gimimo gali didžiuotis ilgais plaukučiais smile.gif jau senokai rišu kasytes,kitaip į akis krenta plaukučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiz@: 05 birželio 2009 - 18:50
mano merginai 1metukai ir 4 menesiai, plaukučiai ilgoki , bet nenori jokių kasyčių. Tik supinu ar susegu už minutės vaikšto palaidais plaukiukais. tongue.gif
Atsakyti
Mes kasom dar negalim pasigirti, bet jau surišu pakaušyje vieną "bigę", ale sako kad ir aš tokią pačią turiu pasidaryti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau megytes smile.gif wub.gif
Atsakyti
Aslaukiu nesulaukiu kada galesiu pint kasytes, uodegytes ryst wub.gif bet jau 1 ir 3 men ir vis niekaip nesulaukiu, ir jauciu dar negreit sulauksiu doh.gif o jau turiu prisipirkus kaspineliu,segruku ir visokiu grozybiu wub.gif
Atsakyti
Pas mus silpni plaukuciai verysad.gif
Atsakyti
as negaliu sulaukti kada galesiu savajai kasytes pinti ploja.gif
Atsakyti
o maniskes ziauriai garbanoti plaukuciai, sunkiai prie ju prieinu, ne tiek kad kasas pinciau.... retenybe kasytes, bet taip grazu ax.gif
Atsakyti
mano dukrytei 1,8 metuku,bet neleidzia jai nieko su plaukais daryti, tiksliau as padarau jai sukuosena, bet po minuteles gumytes ar segtukai jau ant zemes schmoll.gif
Atsakyti
Maniske irgi nenori sukuoti plaukus, bet stengiosi ja uzkalbinti ar duodu ka nors i rankas ir tada greit susukuoju. biggrin.gif
Atsakyti