Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Dukrytei 1.8m. Niekaip neleisdavo nieko i plaukiukus irist. Pradejomneseniai lankyt darzeli, tai dabar zino, kad i darzeli einant reik susirist kasas, bet tik iseinam is darzelio, iskart gumytes is kasu istrauktos doh.gif
Atsakyti
Ir mes jau bandom susiristi buna istraukia , bet jau pastebejau pamirsta ir isbuna su kasytem wub.gif
Atsakyti
Mano maze 1m ir beveik 5men,bet plaukuciai dar mazi, galiu tik segtukus mazus isegt ar su viena gumyte surist, bet pabuna biski ir istraukia ir taip visa diena,jei esam kazkur sveciuose ir noriu,kad butu pasipuosus,nes namie tai nerisu,iskart istraukia ir gali pamest.
Atsakyti
Mano panelytei 2m.10men. taip pat nemegsta buti suristais plaukuciais schmoll.gif Kartais pavyksta prikalbint, tada uzsimirsta ir ilgokai isbuna, bet jei tik prisimena- viskas keliauja laukan doh.gif
Atsakyti
pabandziau siandien dukrytei suristi kasyte ir man pavyko thumbup.gif jai labai patinka kai ja sukuoja biggrin.gif
Atsakyti
dukryte visiskai neduoda nieko i palukus, nei irist nei isegt, iskart viska istraukia schmoll.gif
Atsakyti
as savo maziukei nuo puses metuku rysu uodegyte ir pindavau drakoniukus nors nelabai leisdavosi doh.gif thumbup.gif va sunkiausia buvo per krikstynas dariau sukuosena tai tik puse suplanuotos sukuosenos padariau daugiau neleido biggrin.gif dabar irgi sunkiai bet rysames plaukucius kasdien nes ilgi thumbup.gif
Atsakyti
mes kai jau tik galejom, tai risom plaukucius. dabar dukriukui 2 mertai ir 4 men - tai labai noriai sukuojasi ir risas plaukus. jau zino, kad po miegelio reikia susisukuot- labai nemegzta, kai plaukuciai lenda i akis, ar kutena kakliuka. Tai kantriai sedi, kol susukuoju kasas, surisu gumytes - o ju risames ne viena ir ne dvi biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrytei13 men ir kasytes galima suristi, pluku turim daug, tik kad sunku suristi nes tuoj pokst ir nera doh.gif lotuliukas.gif , ir svarbiausia pati dar juokiasi g.gif ax.gif ,.Palauksiu kol ugtels gal patiks 4u.gif
Atsakyti
Labi anksti pradėjau pratint prie kasų, nes plaukų turim daug.
Iš pradžių labai nemėgdavo rištis kasų, tai bent grifkutę kirpdavom dažnai kad akių negadintų.

Jau šią vasarą pradėjo labiau leistis rišti kasas, nes per karštas dienas nugarytė labai kaisdavo.

O dabar, kai prasidėjo darželis, visai priprato. Auklytės ten tokių kringelių iš jos plaukų pridaro, kad stebiuosi kaip jos ją taip ilgai ramiai stovėt priverčia thumbup.gif

Bet jau prieš miega visada išsipešioja visas gumeles ir smeigtukus flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2009 09 05, 21:01)
Dukrytei 1.8m. Niekaip neleisdavo nieko i plaukiukus irist. Pradejomneseniai lankyt darzeli, tai dabar zino, kad i darzeli einant reik susirist kasas, bet tik iseinam is darzelio, iskart gumytes is kasu istrauktos doh.gif

Ir mes taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano dukrytei dabar1 metai 5 men ,turi"tris" biggrin.gif plaukucius ant galvos ,bet susiradusi gumyte,deda ant galvytes ir rodo,kad reikia iristi.Surisame dvi juokingas mazutes kasytes ,vaiksto ir visiems rodosi kokia ji grazi. thumbup.gif
Atsakyti