Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Mes labai retai kazka darom, nes pupa nemegsta sukuotis doh.gif tikiuosi kai paaugs bus kitaip smile.gif
Atsakyti
Is pradziu susegdavau,kad nelystu i akytes,o kai tik galejau suimt i bizyte ir po siai dienai risam,pinam,darom visokias grozybes.Buna kai nenori,kad liesciaus prie plaukuciu,bet ikalbu,kad bus labai grazi,eis i veidrodi pasiziuret,o kai gris tetis,tai bus nustebes pamates tokia grazia dukryte(aisku nepamirstu kumstelt grizusi,kad pagirtu lotuliukas.gif ),ir tada ne cypt,galiu daryt ka tik noriu,bet jau kai pyksta nesiterlioju,kanors greitai sukonstruoju,svarbu,kad tvarkingai ir nelystu i akytes.Mums 2.5m.,o plaukuciai per puse nugarytes ir kirpti jau dukart(kai buvo 4men nuskutom pirmu nr.,nes taip baisiai nuslinko gale plaukuciai ir buvo kaip su skiautere lotuliukas.gif ,ir gal pries kelis men,meginau sulyginti galiukus,tai kokius pora cm.tikrai nukirpau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridamis: 27 spalio 2009 - 14:20
Sveikos mamytes.As irgi laaabai megstu ryst plaukucius ir daryt sukuosenas,vien bantuku,segtuku ir visokiausiu grozybiu visas maisas....Bet deja mano princese tik pasirodo sveciams ir nusirisa visas grozybes.... doh.gif ,nors dabar jau paaugo,tai ilgiau islaiko sukuosena.Aisku plauku ilgumu ir storumu mes nepasizymim.....bet vistiek prigalvoju sukuosenu...Stai musu naujausia sukuosena:

is tokiu plauku....

user posted image

va taip:

user posted image

user posted image

Pasidalinkyt ir jus mamytes mintim...ir foto.... 4u.gif
Atsakyti
Euguteee labai gražiai supinta mergytė wub.gif thumbup.gif
Aš dažniausiai susegu dukrytei kirpčiukus, kad nelįstų į akytes, o visokias kasytes, ar kuodukus rišam kai einam į svečius, nes namuose greit isitraukia ir išmėto gumytes doh.gif
Atsakyti
mielai supinciau,bet nesiduoda visai isvis nemegsta nieko plaukuose,net segtuku ar lankelio doh.gif tai palauksim kol paaugs ir tada pasimodeliuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji mažiukė turi laaabai dėkingus plaukučius wink.gif ax.gif ax.gif gimė su kasom wink.gif nėštumo metu žiauriai rūgštys kilo, o tai būna todėl, kad vaikelis turi daug plaukų, ir ką manot, gimė su kasom pakaušyje ir šonuose wink.gif nuo kokių pusės metukų ėmė garbanotis wink.gif ( į mamytę) tongue.gif wub.gif todėl ir sakau, kad dėkingi plaukučiai, kai sušlampa siekia petukus wink.gif pakerpam tik kirpčiukus, šukuojama leidžiasi, nesipriešina wink.gif
Papildyta:
[quote=Euguteee,2009 10 29, 16:14]
Sveikos mamytes.As irgi laaabai megstu ryst plaukucius ir daryt sukuosenas,vien bantuku,segtuku ir visokiausiu grozybiu visas maisas....Bet deja mano princese tik pasirodo sveciams ir nusirisa visas grozybes.... doh.gif ,nors dabar jau paaugo,tai ilgiau islaiko sukuosena.Aisku plauku ilgumu ir storumu mes nepasizymim.....bet vistiek prigalvoju sukuosenu...Stai musu naujausia sukuosena:

labai gražūs plaukučiai, šviesūs rolleyes.gif liuks wink.gif manoji irgi šviesiaplaukė wink.gif gaila, kad nemoku taip pinti.... schmoll.gif schmoll.gif Vardas taip pat labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2009 10 29, 17:24)
Euguteee labai gražiai supinta mergytė wub.gif  thumbup.gif
Aš dažniausiai susegu dukrytei kirpčiukus, kad nelįstų į akytes, o visokias kasytes, ar kuodukus rišam kai einam į svečius, nes namuose greit isitraukia ir išmėto gumytes  doh.gif

QUOTE(Eglareta @ 2009 10 30, 02:59)
labai gražūs plaukučiai, šviesūs  rolleyes.gif  liuks wink.gif manoji irgi šviesiaplaukė wink.gif gaila, kad nemoku taip pinti....  schmoll.gif  schmoll.gif  Vardas taip pat labai gražus smile.gif

aciu labai mamytes... 4u.gif
Kad ten nesunku pint...na gal mano kirpejos akim taip atrodo..... blush2.gif Suimat per viduri ratuku plaukus,surisat ir pradedat pint is sono kaip eglute imant is tos uodegytes po sruoga.... mirksiukas.gif kuo didesnis ratukas,tuo ispudingesne sukuosena.... ax.gif wub.gif
Atsakyti
Nors jau metukai ir trys menesei mano mazajai bet vis dar laukiam daugiau plaukuciu. smile.gif
Atsakyti
sveikos mes ir sukuojames nes musu merginai patinka sukuotis smile.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos, mamos! Padėkit studentams - raskit porą minučių ir užpildykit šią anketą internete - anketa(taškas)lt/f/apie-muilo-burbulus-d4f3hwu
Liekam skolingi! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VUstudente: 01 lapkričio 2009 - 19:21
Eugeteee nereali sukuosena! wub.gif Manoji tik neseniai pradejo leisti surist ar supint kasytes(jai 1m.11men.),o tai anksciau tuoj pesdavo viska lauk jei tik ka pajausdavo galvoj. biggrin.gif
Atsakyti
va tep padariau kai buvo pusantru metuku.tiek kiek leido thumbup.gif
user posted image
o siaip arba drakoniuka arba dvi uodegytes arba kasytes darau biggrin.gif
Atsakyti