Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

QUOTE(puskariova @ 2009 11 06, 08:48)
va tep padariau kai buvo pusantru metuku.tiek kiek leido thumbup.gif
user posted image
o siaip arba drakoniuka arba dvi uodegytes arba kasytes darau biggrin.gif

oho, jau aš maniau, kad manosios ilgi plaukučiai, o jūsų mergaitės dar ilgesni, ir tik pusantrų metukų blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jo ilgi thumbup.gif jau va simen 2 metukaitai kirpau neseniai nedaug tai dabar ilgesni thumbup.gif
Atsakyti
šaunumėlis wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mūsų panelytei beveik 3 metukai, bet dar visai be plaukelių. Odos gydytoja patarė pasidaryti tyrimus dėl cinko kiekio organizme.Tai bus matyti.
Atsakyti
QUOTE(gara @ 2009 11 06, 14:01)
O mūsų panelytei beveik 3 metukai,  bet dar visai be plaukelių. Odos gydytoja patarė pasidaryti tyrimus dėl cinko kiekio organizme.Tai bus matyti.

nieko sau,dar ir tokiu priezasciu gali but..... doh.gif sveikit...ataugs plaukuciai... wub.gif ir jus darysit sukuosenas.

mano mamai po chemijos islinko visi plaukai,o buvo visa gyvenima ploni,kaip sakoma 3 plaukai,o dabar visi sako,kad peruka nesioja. lotuliukas.gif ju tieeek daug ir dar pradejo garbanotis,kad nespeja kirptis....O,kazkada verke,kad nieko negali su jais padaryt,o dabar nors atimk... thumbup.gif
Atsakyti
jooo...ir as pirma kart toki dalyka isgirdau g.gif bet nera to blogo kas neiseitu i gera thumbup.gif
Atsakyti
maniškės irgi jau ilgi, bet jau kaip nemėgsta šukuotis... doh.gif
Atsakyti
Man labai grazi kai surisu kasyte wub.gif cia per 2-aji gimtadieni blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Tiesa, nepasakiau kad nuo gimimo nei karto nekirpom plaukuciu, nes man labai gaila blush2.gif
Atsakyti
Aš tai mielai norėčiau šukuoti, tik kad manoji nesiduoda, palaidais nori vaikščioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 11 06, 08:48)
va tep padariau kai buvo pusantru metuku.tiek kiek leido thumbup.gif
user posted image
o siaip arba drakoniuka arba dvi uodegytes arba kasytes darau biggrin.gif

nu labai graziai wub.gif

Atsakyti
Oho kokios gražuolės thumbup.gif o kokios šukuosenos bigsmile.gif mums iki tooookių kasų dar toli ax.gif mano mergina jau leidžiasi šukuojama, kartais surišam mažą uodegytę, kad plaukučiai nesusiveltų bedūkstant rolleyes.gif
Atsakyti
Dukters plaukai labai tiesūs ir slidūs, nesilaiko jokie segtukai, nei kaspinai. Tai ir vaikstom be sukuosenu.
Atsakyti