Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

Visą laiką kirpdavom kirpčiukus, o kiti palaidi būdavo. Dabar visus auginam, pinam kasas, segam segtukus, nustojo pešt juos iš plaukų, net nesipriešina šukuojama. Nežinau, kodėl rolleyes.gif Bet kirptis nenori...
Atsakyti
Įkvėpta Euguteee darytos šukuosenos pabandžiau ir aš kažką panašaus smile.gif tik aišku pirmas blynas šiek tiek prisvilęs blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 03, 00:33)
Įkvėpta Euguteee darytos šukuosenos pabandžiau ir aš kažką panašaus smile.gif tik aišku pirmas blynas šiek tiek prisvilęs  blush2.gif  biggrin.gif

user posted image

kaip pirmas blinas visai neblogas.... thumbup.gif tik reikejo dar prieki irgi pinti,ratuku..tada butu isvis suuuper.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 01 03, 14:27)
kaip pirmas blinas visai neblogas.... thumbup.gif tik reikejo dar prieki irgi pinti,ratuku..tada butu isvis suuuper.... smile.gif

Neapskaičiavau plaukų, tai pritrūkau priekiui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir kaip jums pavyksta supinti? Maniškė net paprasčiausios cibutės surištos nenori doh.gif o ką jau kalbėt apie ilgesnį pasėdėjimą supynimui
Atsakyti
na mes ir vargstam su pynimu, nes kai ryte reik supinti ar susukuoti be 30min niekaip nesuspejam... labai daug trumpukupriaugusiu, tai paprastai surisus vaiksto susivelu, todel dazniausei ir vaikstom palaidais kaip po kirpyklos smile.gif jei kas turi garbaniuke tai zino... 4u.gif
Atsakyti
mums 2,2m priekis gripkute nukirpta, visi kiti plaukai...ilgi...bet ji neneori buti susirisus juos...jeigu supinu isbuna vos kelias minutes g.gif matyt dar nelaikas jai buti labiau mergaitiskai... wub.gif
Atsakyti
Smarkuolė ji tokia ir nepasėda, bet kažkaip bandom tvarkytis. Gal tiesiog pripratusi, nes gimė labai ilgai plaukučiais ir labai anksti pradėjom rišti, iš karto prieky, o paskui įvairiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiuss: 03 sausio 2010 - 23:21
mano panele nedaug plaukuciu turi, bet uodegytes jau galima suristi ir gale ir virsugalvy, bet beda tame jog tik surisu ar kokia segute isegu, viska nuplesia nuo galvos 4u.gif teks laukti, kai bus truputi didesne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2010 01 04, 23:57)
mano panele nedaug plaukuciu turi, bet uodegytes jau galima suristi ir gale ir virsugalvy, bet beda tame jog tik surisu ar kokia segute isegu, viska nuplesia nuo galvos  4u.gif teks laukti, kai bus truputi didesne mirksiukas.gif

Ir maniske taip paciai biggrin.gif
Atsakyti
gal kas naudoja koki balzama nenuplaunama?mums labai veliasi plaukai doh.gif po nakties atsikelia kaip su ''dredais''
Atsakyti
sveikutes 4u.gif uzsukau pasiziureti apie ka kalbate.... nes mes va turime problema mums metukai ir 3men bet plaukiuku visai nera tiktai gale garbanos raitosi...gal kas galit ka patarti ka daryti kad pradetu aukti plaukiukai... blush2.gif
Atsakyti