Įkvėpta Euguteee darytos šukuosenos pabandžiau ir aš kažką panašaus
tik aišku pirmas blynas šiek tiek prisvilęs

QUOTE(sraigiuss @ 2010 01 03, 00:33)
Įkvėpta Euguteee darytos šukuosenos pabandžiau ir aš kažką panašaus
tik aišku pirmas blynas šiek tiek prisvilęs

kaip pirmas blinas visai neblogas....

QUOTE(Euguteee @ 2010 01 03, 14:27)
kaip pirmas blinas visai neblogas....
tik reikejo dar prieki irgi pinti,ratuku..tada butu isvis suuuper.... 

Neapskaičiavau plaukų, tai pritrūkau priekiui

Ir kaip jums pavyksta supinti? Maniškė net paprasčiausios cibutės surištos nenori
o ką jau kalbėt apie ilgesnį pasėdėjimą supynimui

na mes ir vargstam su pynimu, nes kai ryte reik supinti ar susukuoti be 30min niekaip nesuspejam... labai daug trumpukupriaugusiu, tai paprastai surisus vaiksto susivelu, todel dazniausei ir vaikstom palaidais kaip po kirpyklos
jei kas turi garbaniuke tai zino...

mums 2,2m priekis gripkute nukirpta, visi kiti plaukai...ilgi...bet ji neneori buti susirisus juos...jeigu supinu isbuna vos kelias minutes
matyt dar nelaikas jai buti labiau mergaitiskai...

Smarkuolė ji tokia ir nepasėda, bet kažkaip bandom tvarkytis. Gal tiesiog pripratusi, nes gimė labai ilgai plaukučiais ir labai anksti pradėjom rišti, iš karto prieky, o paskui įvairiai...
mano panele nedaug plaukuciu turi, bet uodegytes jau galima suristi ir gale ir virsugalvy, bet beda tame jog tik surisu ar kokia segute isegu, viska nuplesia nuo galvos
teks laukti, kai bus truputi didesne

QUOTE(vitalkute @ 2010 01 04, 23:57)
mano panele nedaug plaukuciu turi, bet uodegytes jau galima suristi ir gale ir virsugalvy, bet beda tame jog tik surisu ar kokia segute isegu, viska nuplesia nuo galvos
teks laukti, kai bus truputi didesne 

Ir maniske taip paciai

gal kas naudoja koki balzama nenuplaunama?mums labai veliasi plaukai
po nakties atsikelia kaip su ''dredais''

sveikutes
uzsukau pasiziureti apie ka kalbate.... nes mes va turime problema mums metukai ir 3men bet plaukiuku visai nera tiktai gale garbanos raitosi...gal kas galit ka patarti ka daryti kad pradetu aukti plaukiukai...