Įkraunama...
Įkraunama...

Mergyčių plaukučiai

QUOTE(Bozenyte @ 2010 11 02, 14:45)
drinks_cheers.gif pas mus lygiai taip pat buvo, dabar 1,8 tai po biški pradėjo augti, bet ir tai iki kasų toli verysad.gif  bet nekantraiai laukiam pirmos šukuosenos 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Maniskei 1, 6 men tai vos vos, jau laukiu nesulaukiu tu kasyciu rolleyes.gif .
Atsakyti
Manškei 1,5 metukų, tai pinamės kuodukus ir pannors plaukučiai nėra labai ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Šiandieninė mūsų šukuosena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
mano mergyte gime jau su ilgokais plaukuciais, kai buvo poros menesiuku jau kirpau grifkute... is pradziu sake visi kad nuslinks ir po to nauji augs, bet nenuslinko...augo garbanos kaip reikiant...per pirmaji gimtadieni plauku ilgis 20cm. buvo...zuikio ausytes jau nuo 6men risdavau...siuo metu tie nuo gimimo jau zemiau menciu,ir dar antrassluoksnisauga smile.gif. grifkute jau tenka prisegti prie virsugalvio...labai jau mes nuostabios...o gumyciu, segtuku kuprinyte prideta...tik mama seg, risk...kad ir visas is karto biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Soni @ 2010 11 07, 15:06)
Šiandieninė mūsų šukuosena  4u.gif 

user posted image

super plaukuciai, ir dar matosi kad galai suktis linke...labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 11 07, 15:06)
Šiandieninė mūsų šukuosena  4u.gif 

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytė 1 m. 1 mėn. plaukučiai ilgi ir surišu tik į dvi kasytes priekyje.
Norėtųsi ką nors įdomiau supinti, bet dar trūksta ilgio ir kad ramiai pasėdėtų biggrin.gif
Pasirodom ax.gif
matosi ilgis
user posted image

o čia išsileidusio po miegelio kasytės
user posted image
Atsakyti
Mums 1 metai 3 menesiai. Mano grazuole, kaip ir duoda suristi, iskart prie veidrodzio lekia paziureti, ir kai pamirsta kad ant galvos kazkas padaryta vaiksto su suristais plaukuciais, bet jei tik kur uzkabina ar pajaucia kad kas ant galvos yra, pamirsk mamyte apie suristus plaukucius verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana83: 08 lapkričio 2010 - 14:36
Aš mažajai segu segtukus, kad plaukučiai nekristų į akis. Iš pradžių pykdavo, tačiau dabar patinka.
Atsakyti
Auginu antrą panelę, bet taip ir neišmokau tų įmantrių pynimo būdų doh.gif Labai pavydžiu toms mamytėms, kurios gali savo mergytes papuošt tokiom šukuosenom 4u.gif Mažajai du metukai ir plaukučių daug, bet nenori kad aš juos risčiau, pinčiau ar ką nors daryčiau smile.gif Taip ir lakstytų tokia apsidraikius biggrin.gif Tai gaudau, kad tas ilgas garbanas kaip nors į gumytes gražias įpakuot biggrin.gif
Atsakyti
Dukrytei 1,9m. smile.gif Pas mus nepertrumpiausi plaukučiai, kartais supinu kasytes arba į kuodelius surišu, bet ne visada leidžiasi, namuose stengiuosi tik surišt, kad netrukdytų. rolleyes.gif Surišt leidžiasi, bet kai ką nors ilgesnio darai tai nelabai.. schmoll.gif
Atsakyti
Mums tuoj metukai,bet kasytėmis pasigirti dar negalime,bet taip norisi gimimo dienai kažką jau įsegti,bandžiau surišti tai galima jau mažytes sučiupinėti,bet gaila plaukučius skriausti.Girdėjau,kad mažiem iš viso nerekomenduoja rišti plaukučių.Čia gal kurių silpni labai?
Atsakyti
Mano dukrytės laaabai garbanoti plaukučiai ir jų tikrai nemažai, bet nieko įmantraus nesugalvoju doh.gif susirišam "uodegytes" arba susegu priekyje, kad nelįstų į akytes.
Bet visi labai giria mūsų plaukučius ir sako, kad palaidais plaukučiais atrodo, kaip princesė smile.gif bet norėtųsi išmokti įmantresnių kasyčių pynimo būdų.
Atsakyti