QUOTE(Bozenyte @ 2010 11 02, 14:45)
Manškei 1,5 metukų, tai pinamės kuodukus ir pannors plaukučiai nėra labai ilgai
Šiandieninė mūsų šukuosena
mano mergyte gime jau su ilgokais plaukuciais, kai buvo poros menesiuku jau kirpau grifkute... is pradziu sake visi kad nuslinks ir po to nauji augs, bet nenuslinko...augo garbanos kaip reikiant...per pirmaji gimtadieni plauku ilgis 20cm. buvo...zuikio ausytes jau nuo 6men risdavau...siuo metu tie nuo gimimo jau zemiau menciu,ir dar antrassluoksnisauga
. grifkute jau tenka prisegti prie virsugalvio...labai jau mes nuostabios...o gumyciu, segtuku kuprinyte prideta...tik mama seg, risk...kad ir visas is karto 
Papildyta:
super plaukuciai, ir dar matosi kad galai suktis linke...labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Soni @ 2010 11 07, 15:06)
super plaukuciai, ir dar matosi kad galai suktis linke...labai grazu
Mums 1 metai 3 menesiai. Mano grazuole, kaip ir duoda suristi, iskart prie veidrodzio lekia paziureti, ir kai pamirsta kad ant galvos kazkas padaryta vaiksto su suristais plaukuciais, bet jei tik kur uzkabina ar pajaucia kad kas ant galvos yra, pamirsk mamyte apie suristus plaukucius
Auginu antrą panelę, bet taip ir neišmokau tų įmantrių pynimo būdų
Labai pavydžiu toms mamytėms, kurios gali savo mergytes papuošt tokiom šukuosenom
Mažajai du metukai ir plaukučių daug, bet nenori kad aš juos risčiau, pinčiau ar ką nors daryčiau
Taip ir lakstytų tokia apsidraikius
Tai gaudau, kad tas ilgas garbanas kaip nors į gumytes gražias įpakuot
Mums tuoj metukai,bet kasytėmis pasigirti dar negalime,bet taip norisi gimimo dienai kažką jau įsegti,bandžiau surišti tai galima jau mažytes sučiupinėti,bet gaila plaukučius skriausti.Girdėjau,kad mažiem iš viso nerekomenduoja rišti plaukučių.Čia gal kurių silpni labai?
Mano dukrytės laaabai garbanoti plaukučiai ir jų tikrai nemažai, bet nieko įmantraus nesugalvoju
susirišam "uodegytes" arba susegu priekyje, kad nelįstų į akytes.
Bet visi labai giria mūsų plaukučius ir sako, kad palaidais plaukučiais atrodo, kaip princesė
bet norėtųsi išmokti įmantresnių kasyčių pynimo būdų.
Bet visi labai giria mūsų plaukučius ir sako, kad palaidais plaukučiais atrodo, kaip princesė