musu plaukuciai netrumpi bet panele visai neduoda nei isegti nei suristi

Va mūsų vėl plaukučiai, šukuosena paprasta, bet ilgis matosi

QUOTE(sraigiuss @ 2010 06 03, 09:52)
plaukuciai superiniai ir plauku spalva...

Galiukus tikrai reikia pakirpti, nes jie tokie trikampiu..., bet vis dar gaila

Kur dingo visos mergytės?

QUOTE(Soni @ 2010 05 20, 11:02)
vollin- kokie ilgi jūsų plaukučiai
o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti
va koks rezultatas gavosi

o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti

labai labai labai grazu

maniske neduoda nieko su palukais daryt nei plaut neisukuot nei rist, na nebent ka nors labai veikia demesi sutelkusi tai jei surisi kol nepajaucia tada vaiksto kol nepamato, o tada viskas labai staigiai ant zemes:( o taip norisi jau suristi palme kokia padaryti kaip mum mama mazom surisdavo, tai juokinga ir taip vaikiska:))
maniškei metukai, bet plaukų nerasta
neįsivaizduoju kada kasas pinsim

QUOTE(ausryte.b @ 2010 11 02, 14:37)

QUOTE(vuoga @ 2010 11 01, 15:05)
labai labai labai grazu
beziuredama nuotraukas sistema pynimo jau mazdaug isivaizduoju, bet kaip supynus ta gala paslepti ir kur ji deti man dar paslaptis... gal galetumet idet nuotrauka kas kaip atrodo is abieju sonu(na kur tas galas padetas:))
maniske neduoda nieko su palukais daryt nei plaut neisukuot nei rist, na nebent ka nors labai veikia demesi sutelkusi tai jei surisi kol nepajaucia tada vaiksto kol nepamato, o tada viskas labai staigiai ant zemes:( o taip norisi jau suristi palme kokia padaryti kaip mum mama mazom surisdavo, tai juokinga ir taip vaikiska:))

aciu, foto neturiu, bet ten tas galiukas pasleptas kur segtukai, tiesiog uzlenkta

Gal kas patarsit, kaip šukuoti labai garbanotus mergaitės plaukus

amžius mergytės mano 2,4 m. Plaukučiai pasidėję ant petukų..Labai daug turime sagučių, lankelų..Puošiames , segames.Kau supinu kasyte tai vis ciupineja..negali atsidziaugti