Nenori nei segtukų, nei gumyčių, ir iš vis net naujų rūbelių nenori
Vargas būna, kol aprengi naujais rūbeliais ar plaukučius į kokią kasytę sušukuoji
Lauksiu, kol pasikeis jos norai
Oj, darėm, darėm daug visko ir mielai
dabar tik juostą uždedu, o prieš tai ir segtukus segiau, ir gumytes naudojom, nes plaukai iki nosies buvo
dabar po kirpyklos, kirpėja sakė nesveika tokiems mažiukam naudoti segtukus, gumytes ir t.t. nes jie vistiek pažeidžia plauko struktūra, svogūnėlį, formuoja verpetus..
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2010 05 02, 01:53)
dabar po kirpyklos, kirpėja sakė nesveika tokiems mažiukam naudoti segtukus, gumytes ir t.t. nes jie vistiek pažeidžia plauko struktūra, svogūnėlį, formuoja verpetus..
pati kirpeja esu..bet kad tokia nesamone isgirst tai pirma karta girdziu....
Su visokiais galvos papuosalais "susidraugavo" kazkur nuo 2 metuku.anksciau ilgiau laikydavo tik supynus kasytes.matyt ju nejausdavo ir uzmirsdavo,o siaip viskas tuoj pat budavo islupta is galvos su visais plaukais.bet dabar labai megsta dabintis.pati praso kad suirsciau plaukucius.ir dar sagucius dazniausiai turiu susegt taip kaip ji nori
labai megsta rengtis.per diena net kelis kartus ivaizdi pasikeicia
Kol kas nepripažįstam jokio grožio plaukuose
- išbūna max 2 sekundes
... Labai laukiu kol leisis kasytes surišti
, dabar vaikšto pasišiaušusi....
O cia pasirodom musu naujausia sukuosena....
Per gimtadieni jos darysiu su daugiau juosteliu ir ivairiuose vietose rysiu bantukus....

QUOTE(Euguteee @ 2010 05 13, 14:44)
O cia pasirodom musu naujausia sukuosena....
Per gimtadieni jos darysiu su daugiau juosteliu ir ivairiuose vietose rysiu bantukus....

Labai gražu
Eugutee- šaunuolė, kad taip supini
reikia ir man mokintis, man dar tokie pynimai aukštasis pilotažas
tik man noris kažkaip išbaigtumo, man ta kasytė nelabai žiūrisi
aš gal tiesiog ant šono suriščiau uodegytę
ir įsegčiau kažkokį kaspiną
QUOTE(Soni @ 2010 05 14, 18:55)
Eugutee- šaunuolė, kad taip supini
reikia ir man mokintis, man dar tokie pynimai aukštasis pilotažas
tik man noris kažkaip išbaigtumo, man ta kasytė nelabai žiūrisi
aš gal tiesiog ant šono suriščiau uodegytę
ir įsegčiau kažkokį kaspiną 
kad jau cia galima eksperimentuoti kaip nori.....
mano dukrytei rugpjuti sueis 3metukai,bet kasas jau turim irgi nemenkas.musu sukuosenos tik kelios prieinamos,kasyte pinta,arklio uodegele na ir palaidi su mazom kaselem is sonu.kitokios per ilgai uztrunka,nemegsta kai su plaukais per ilgai zaidziu.pripazysta tik gumytes ir pora segtuku,visa kita jai nieko nereiskia.tai tiek. na o cia musu kasos :
vollin- kokie ilgi jūsų plaukučiai
o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti
va koks rezultatas gavosi
o aš vakar pirmą kart bandžiau supint visus plaukučius, bet gale jau su modeliu sunkiai pavyko susikalbėti
mano dukrytei nei sagutes,nei gumytes nemielos,nei plauku sukavimas.
vaiksto palaidom garbanelem.o taip noreciau "isisukt" i tas garbaneles.
Papildyta:
teteis graziai papuostas.
Papildyta:
QUOTE(Euguteee @ 2009 12 04, 21:55)