Abejoju, kad kas iš dabartinių senelių planavo būti niurzgūs ir nelaimingi
Turiu pavyzdį šalia, kur tikrai planavo, kad senatvėj vaikams nereikaligi, tai elgėsi atitinkamai, kol sveikatos turėjo, tol rūpinosi savim, nelabai kiti rūpėjo, o dabar vėl visi kalti, nes tikrai nereikalingu patapo
sūnus alkoholikas vis reikalauja jos pinigų
Sūnus tai jos, kas tokį užaugino? Pati....Bet tik pabandyk ant tokio sūnaus blogą žodį pasakyti, tuo mūru stos.Juokingiausia, kai tokios mamos kviečia policiją ir kaltina paskui, kad jos vaiko nesutvarko...Pavyzdys iš gyvenimo, daug tokių mamų aplink.
kaip nepastumsi tokios nesusipratėlės, kuri visa jauna ir sveika stovi ten, kur jai reikia praeiti...
Užtikrinu, kad taip mąstė ir jauna būdama.Senstant kūnui žmogaus mąstymas nekinta, nebent pats sąmoningai žmogus tai keičia.būna, kad atsistoja šalia kelios moterėlės ir davai ligas savo skaičiuoti, na, tegu, galiu ir nesiklausyti, nors nori-nenori girdi, bet juokingiausia, kai pasako- bus ir tau taip, nesvarbu, kad dabar jauna, mes irgi negalvojom, kad to sulauksim, nors nei aš jas šnekinau, nei ką.Suprask, aš jau vos ne kalta, kad man tuo metu nieko neskauda
o ką man labai skauda, kad galiu sau leisti įsižeisti?
Sutik, kad prie tokio žmogaus nemalonu būti.Kaip jauni, taip ir seni, kas bamba, tas ir senatvėj bambės, o kas džiaugsme gyvena, prie to visada malonu būti...