QUOTE(Ugnė @ 2007 03 06, 19:03)
Tai zinoma,kad nedraudziama.Bet yra kaip yra.Juk kiekvienas renkames taip kaip mums geriau, ten kur geriau jauciames.

o tu garantuota, kad tau kas nors pravoslavų cerkvėje kada nors nebakstels į nugarą ir nepapriekaištaus dėl ko nors? į kokią tada vėl bažnyčią bėgsi, ar neteks, kaip tai dainininkei Paukštytei, pasistatyti kanbaryje šventyklą, susidėlioti įvairių religijų statulas ir paveikslus ir užsidarius poteriauti visiems iš eilės?
Papildyta:
QUOTE(jovial @ 2007 02 03, 13:32)
Permečiau temas ir neradau diskusijos apie apsisprendimą pasirinkti religiją (tikėjimą, bažnyčią).
Kodėl renkamės vieną, o ne kitą. Dėl ten vykstančių ritualų, besilankančių žmonių, išpažįstamo Dievo ar...?
Aš rinkausi dėl Dievo, bet suklydau. Pasirinkau su netinkamais žmonėmis (kalbu apie lyderius). Dabar nelankau jokios.
Aš tai nesirinkau, mane pakrikštino katalikų bažnyčioje, vadinasi aš Jai ir priklausau. Keisti tikėjimą, tai tas pats, kad staiga imti ir tėvams prikišti kodėl aš gimiau baltaode, o ne juodaode, čia man taip atrodo. Visai nesinori blaškytis per įvairias religijas, kol savojoje iki galo neatlieku pareigų.