QUOTE(Ecola @ 2007 02 06, 12:59)
na, galiu pasakytis is savo patirties, kad tureti varda EGLE ir gyventi uzsienyje, tikrai nera pats geriausias variantas..Aisku, visi stengiasi istarti ta varda, kai kuriems netgi pavyksta.. Bet su problema dazniausiai susiduri tuomet, kai reikia savo duomenis palikti banke, NT agenturoje, poliklinikoje ir t.t. Niekas nesupranta kai pasakai savo varda, turi sakyti paraidziui, o paskui neperskaito.. Man labai nepatinka, kai man kas paskambina ir dazniausiai kreipiasi EGL. Ugly gali pavadinti nebent koks idiotas, nemandagus zmogus.. normalus zmones niekada garsiai nepasakys, kad tavo vardas yra UGLY.. bet teko vadintis ir EGG (kiausinis) ir EAGLE ir ABC.
Sunaus vardas Paulius, tai jam irgi vargas.. todel dabar labai sunku bus isrinkti varda antram vaikeliui.. Galvojam berniukui Vincentas, mergaitei Augusta. Tai yra tarptautiniai vardai, nesukeliantys problemu niekam nei lietuvoj nei anglijoj.
Man asmeniskai yra graziausi lietuviski vardai, bet manau, kad reikia atsizvelgi ir i tai, kad uzsienieciai bent jau neiskraipytu ju..
Sunaus vardas Paulius, tai jam irgi vargas.. todel dabar labai sunku bus isrinkti varda antram vaikeliui.. Galvojam berniukui Vincentas, mergaitei Augusta. Tai yra tarptautiniai vardai, nesukeliantys problemu niekam nei lietuvoj nei anglijoj.
Man asmeniskai yra graziausi lietuviski vardai, bet manau, kad reikia atsizvelgi ir i tai, kad uzsienieciai bent jau neiskraipytu ju..

Na jei jūs planuojat likti gyvent UK, tai tikrai reikia vaikui lengvai tariamų vardų. bet gi yra ir lietuviškų tokių, pvz. Mantas, Aidas, neiškraipys gal tokių. šiaip vincentas irgi neblogas variantas. yra ir krikščioniškų neblogų, visose šalyse suprantamų: Lukas, Tomas, Kristina, viktoras.......