Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

As viena diena susiruosiau pas savo GP Londone - noriu pas ginekologa, nes turiu ir skausmeliu, ir isskyru. Kazkokia moteriske (ne GP) - pamaige pilva ir pasake - jums kol kas nereikia pas ginekologa, va duosiu antibiotiku, jeigu po dvieju savaiciu nepraeis - ateikit dar karta. Aisku po dvieju savaiciu ir antibiotiku nepraejo sad.gif
Klausimas: gal kas zinot gera privatu ar neprivatu ginekologa Londono centre, rytuose arba pietuose? Kaina jau nebesvarbu, bele kad istirtu ir pagydytu, nes i Lietuva paprasciausiai neturiu laiko privazineti, o ir siaip kadangi planuoju UK isikurti ilgam, reikia kazko patikimo. Help! verysad.gif
Atsakyti
http://www.queenscli....philosophy.php

cia yra privati klinika. Gali pabandyt pasiskambint ir pasiklausinet wink.gif
Atsakyti
harley street (centre)-visa gatve vien privacios klinikos ax.gif
Atsakyti
PinaColada, Trylika , labai aciu uz nuoroda ir atsakyma. O jus pacios ten buvot, naudojotes? Kokie ispudziai, kainos? Teko kazka girdeti apie Ginekologine Klinika Londone Centre, bet nepavyko rasti kontaktu. Aciu, ir jeigu dar ka nors zinot (jei teko naudotis is praktines patirties), parasykit prasau.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 06 28, 08:08)
PinaColada, Trylika , labai aciu uz nuoroda ir atsakyma. O jus pacios ten buvot, naudojotes? Kokie ispudziai, kainos? Teko kazka girdeti apie Ginekologine Klinika Londone Centre, bet nepavyko rasti kontaktu. Aciu, ir jeigu dar ka nors zinot (jei teko naudotis is praktines patirties), parasykit prasau.

as esu buvus harley street pas viena gydytoja,na kainos kaip ir visur privaciai,didokos,specai geri,o rast...tai tiesiog eini ta gatve ir renkies pagal iskabas mirksiukas.gif

ginekologine klinika cia gal apie ta rusu kur queensway yra kalbi? ten nebuvus,nzn,bet visa info gali rast nete ju saite,arba bent jau telefonus,pasiskambinsi ir paklausinesi kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
O kainos didokos, tai cia kokios...? (mazdaug - desimtimis, simtais..?)
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2007 02 03, 16:37)
Sveikos visos mamytes is londono,tikriausiai auginant savo mazuosiuo teko susidurti su daktarais,kaip jums ju gydymas?mano mazoji daznai serga,karta teko kviestis net greitaja,nes pradejo,,lojanciai"koseti,kai nuvykom i priimamaji,tai pasijauciau kaip visiska kvaile,nes pasake kad jai viskas gerai,vaistu nereikia.tad nuo siol vaistu vezuosi is lietuvos...nesuprantu kaip tokios didelej valstybej daktarai taip atmestinai ziuri i darba?o kaip jums?

Žinok geriausia eiti pas lietuvį gydytoją Londone. Kai mano vyras važiavo Į UK tai mūsų daktarė iškart įspėjo, kad ten daktarai viską paracetamoliu gydo ir ligą palieka natūraliai eigai. Neva organizmas pats turi kovot. Daktarė mums pasiūlė UK dirbančių lietuvių gydytojų telefonus adresus, bet neėmėm. Vyras prisipirko kalną vaistų, tame tarpe ir antibiotikų, ir tiek. Bet dabar mes dukrele galvojam kraustytis gyvent pas vyrą į UK, tai matau , kad teks apsirūpinti ir lietuvių daktarų dirbančių UK koordinatėm. nes tie anglai visai mus nugydis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2007 06 28, 08:49)
O kainos didokos, tai cia kokios...? (mazdaug - desimtimis, simtais..?)

pradedant nuo £50 ir i virsu,na £100 vidurkis sakyciau

P.S. o siaip uk gydymas man patinka,gal cia as taip pataikiau,nzn,bet ir ligoninej kur gimdziau buvo super ir gp mano labai liuks,galiu tik pagirt uk medicina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 06 28, 10:02)
Žinok geriausia eiti pas lietuvį gydytoją Londone. Kai mano vyras važiavo Į UK tai mūsų daktarė iškart įspėjo, kad ten daktarai viską paracetamoliu gydo ir ligą palieka natūraliai eigai. Neva organizmas pats turi kovot. Daktarė mums pasiūlė UK dirbančių lietuvių gydytojų telefonus adresus, bet neėmėm. Vyras prisipirko kalną vaistų, tame tarpe ir antibiotikų, ir tiek. Bet dabar mes dukrele galvojam kraustytis gyvent pas vyrą į UK, tai matau , kad teks apsirūpinti ir lietuvių daktarų dirbančių UK koordinatėm. nes tie anglai visai mus nugydis schmoll.gif

Butu labai malonu, jei pasidalintum tu gydytoju koordinatem wink.gif Esu buvus pas Danguole Edgware Rd, bet ji gali tik patart ir vaistu israsyt. As noreciau, kad mane kai kuriems tyrimams nusiustu, nes is savo GP nelabai ka ispesiu.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 06 29, 02:08)
Butu labai malonu, jei pasidalintum tu gydytoju koordinatem wink.gif Esu buvus pas Danguole Edgware Rd, bet ji gali tik patart ir vaistu israsyt. As noreciau, kad mane kai kuriems tyrimams nusiustu, nes is savo GP nelabai ka ispesiu.

Tai, kad žinok mano vyras kategoriškai atsisakė imti tuos adresus. Neva tai jam neprireiks, bet jeigu tau neskubu, kai eisim su dukrele pas gydytoja dėl mokyklos būtinai paprašysiu , kad duotų adresą ar tefoną ir atsiųsiu tau. Mano vyras labai susibendravo su savo anglu darbdaviu, tai jis sakė, kad sveikatos priežiūros sistema per 20 paskutinių metų Anglijoj visą laiką smunka žemyn.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 06 29, 06:55)
Tai, kad žinok mano vyras kategoriškai atsisakė imti tuos adresus. Neva tai jam neprireiks, bet jeigu tau neskubu, kai eisim su dukrele pas gydytoja dėl mokyklos būtinai paprašysiu , kad duotų adresą ar tefoną ir atsiųsiu tau. Mano vyras labai susibendravo su savo anglu darbdaviu, tai jis sakė, kad sveikatos priežiūros sistema per 20 paskutinių metų Anglijoj visą laiką smunka žemyn.

Tikrai neskubu, galiu palaukti mirksiukas.gif Tiek prabendravau su sitais daktarais, tai galiu dar pabendrauti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na jus cia ir pesates ir del ko? g.gif
Manau,cia yra visokiu gydytoju,seseliu,kaip ir Lt.Ir visai nesvarbu kur tu gyveni Rytuose ar Vakaruose.As gyvenu Rytiniam Londone,cia ir gimdziau savo sunu.Nesiskundziau as ju prieziura nei pries gimdyma,nei po.Mano vyrui isoperavo is rankos guza,tyre ar nepiktybinis ir viskas praejo labai puikiai ir operacija ir po jos.
O mano drauge gyvena ir gimde Vakaruose,tai patikekit,kai paklausiau,tai man plaukai pasisiause,kaip jai ten sekasi.
Kas del vaistu,jus sakot,kad pasene,bet,kad nauji tai nereiskia,kad jie tinkami.As pati sergu zvyneline.Lietuvoj buvau apsigydziusi vaistais,kurie yra skiriami ypac sunkiems ligoniam,nes jie turi labai dideli salutini poveiki.To man niekas nepasake.Tai gerai,kad as tuo metu nesilaukiau,nes galejo apsigimti ir vaikelis.Kai cia as paklausiau apie tuos vaistus,tai jie man issigande aiskino,kad as nesu tokia mirtina ligonis,kad naudociau tuos vaistus.O kaip man nustate zvyneline?Nusivede kaimyne gydytoja pas kita kolege ir paklause ar cia zvyneline,o ta jai pritare.Tai ar cia nustatymas,kai nurodo liga nervu gydytoja?O cia man eme odos pazeistos pavyzdzius ir dabar laukiu atsakymo.
Musu GP yra ir tokiu ir tokiu gydytoju.Maniskia,kuriam as priklausau,tai normaliai angliskai nesupranta ir nekalba,bet visada gausi siuntima i ligonine.O yra kt,kuri zino ir kiek valgau ir ka veikiu ir t.t.Yra dar vienas,kuris sokineja aplink,kad tik tau geriau butu ir tikrai jo israsyti vaistai visada padedavo.Ir jis israsineja ne tik Paracetamoli.
Taip,kad visokiu yra ir visokiu bus.Ar tu UK ar LT. mirksiukas.gif
Atsakyti