Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(Lane @ 2007 07 31, 17:50)
Čia jau ne šnekamoji kalba, o krūva rasistinių įžeidžiančių žodžių schmoll.gif  verysad.gif

Gal ir taip ax.gif
bet kaip bebutu gaila dauguma tuos zodzius naudojame blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 07 31, 18:02)
Gal ir taip ax.gif
bet kaip bebutu gaila dauguma tuos zodzius naudojame blush2.gif

Aš manau, kad kultūringi ir išsilavinę žmonės tokių žodžių nevartoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 31, 18:19)
Aš manau, kad kultūringi ir išsilavinę žmonės tokių žodžių nevartoja ax.gif

issilavine zmones (dazniausiai) sugeba pragyventi Lietuvoi o emigruoja tie kurie neturi gero issilavinimo ir yra priversti i kitas salis vaziuoti nes is juodo darbo Lietuvoj nepragyvena ..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 07 31, 20:25)
issilavine zmones (dazniausiai) sugeba pragyventi Lietuvoi o emigruoja tie kurie neturi gero issilavinimo ir yra priversti i kitas salis vaziuoti nes is juodo darbo Lietuvoj nepragyvena ..... bigsmile.gif

niu tik nereikia čia irnesakyk.gif. Oi kiek daug žinau žmonių, kurie turi aukštąjį išsilavinimą ir nežiūrint to emigravo.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2007 07 31, 20:31)
niu tik nereikia čia  irnesakyk.gif. Oi kiek daug žinau žmonių, kurie turi aukštąjį išsilavinimą ir nežiūrint to emigravo.

000189.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 07 14, 23:40)
Buvau sitoi klinikoj jau du kartus
Ispudziai:
Abu apoitmentai turejo buti 12val bet i kabineta buvau pakviesta 1val ax.gif
Daktaras visai nieko (is egipto), bet mano priemimo metu gal 10min prasnekejo telefonu apie savo nauja morgeiciu uz 3ml.Nelabai maloni situacija kai tu sedi ant stalo visame grazume blush2.gif
Kol as rengiausi buvo isbeges apziureti kitos moters i kita kambari, po apziuros dar bego pas trecia kol as apsirengiau. Nu zodziu 3 is karto.
Daugiau viskas gerai buvo ir siaip labai malonus sneka angliskai bet medicininius terminus zino ir lietuviskai smile.gif
Neskaitant  visu situ blogumu  pasijutau zmogum ne taip kaip GP kur neimanoma gauti siuntimo pas kvalifikuota daktara todel turi tenkintis felceriu kuris ismano maziau nei as.
Apziura kainavo 50sv. ir kadangi reikejo daryti skana tai dar 70sv. viso suplojau 120sv. bet negaila nes iskarto pasake kas yra (is GP buciau laukus tepinelio atsakymo 3 savaites)parase vaistu uz kuriuo beje turejau suploti pilna kaina nes privatus daktarai negali israsyti kompensuojamu vaistu (45sv)
Antras vizitas kainavo 80sv nors ir vel dare skana.
Siaip jei vel kokios bedos istiks vel ten eisiu nes man mano sveikata brangesne uz pinigus tad nesiduosiu DP su manim eksperimentuoti.

Nu va, turiu ir as siandien 12val taloncika sitoj klinikoj. Niekada nemaniau, kad prisireiks, bet... Kaip tu ir sakei, sveikata brangesne uz bet kokius pinigus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 07 31, 18:25)

Nu jau manau labai labai neatinka tikroves. Dauguma zmoniu emigruoja tikrai ne del to kad nesugeba susikurti sau gyvenimo Lietuvoj...
Atsakyti
QUOTE(Shandy @ 2007 08 06, 17:27)
Nu jau manau labai labai neatinka tikroves. Dauguma zmoniu emigruoja tikrai ne del to kad nesugeba susikurti sau gyvenimo Lietuvoj...

Norėčiau pamatyt statistiką dėl ko daugiausiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 07 31, 20:25)

oi, išsilavinusiems žmonėms daug geresnės galimybės ir daug didesnė alga užsienyje nei Lietuvoj. ax.gif
Atsakyti
Na Sweikos apsiskaiciau nuo paciu pradziu apie tuos londonu daktarus , taj tajp biski nukrate, drauge balandi pagimde uk sweika berniuka ir ji pries savajte gryzo i lt ir as iskart pult klausinet kaip daktarai kaip gimdymas, tai sake viskas ppraejo nuostabiai , liepe atvaziuot dvi dienas pries nustatyta gimdyma , jei druk anksciau pradetu gimdyti , sake pastovej tikrino ja ar viskas gerai, po gimdymo liko labai patenkinta , tai vat nzn manau visur yra kaip sakoma tu sundaktariu . Na o cia dbr apie tai kad is lt bega tik neissilavine zmones , tikra neteisybe , as pati gyvenu lietuvoje , bet ketinu is cia begti , kai tik baigsiu mokslus , su busimu vyru irgi tai aptareme , kad tai geras sprendimas , galbut todel kad turim ten daug draugu ir turesim kur glaustis , bet vien del savo vaikuciu nenoreciau gyventi lietuvoje , nes su tuo gautu diplomu lt , nelabai koki gera darba gali gauti .Na cia galbut visur taip bet cia mano nuomone . beto drauge kuria minejau cia gryzusi pasake uz nieka negryztu i lt , nes neisivajzduoja kaip galima lt vajkuj kiek galima daugiau suteikti nebent art per 5 darbus. taj va tiek is mano fronto
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas zino koki ginekologa Londone?Tik ne ta Queensclinic,ten einu nes nelabai daugiau zinau kur eit,bet labai noriu pakeist gyd.Pradejo nepatikt jis man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 08 09, 10:51)
Sveikos 4u.gif gal kas zino koki ginekologa Londone?Tik ne ta Queensclinic,ten einu nes nelabai daugiau zinau kur eit,bet labai noriu pakeist gyd.Pradejo nepatikt jis man  schmoll.gif

Kodel nepatinka? Pasidalink patirtimi, nes ir as pas ji jau karta buvau ir antradieni sekantis "pasimatymas" biggrin.gif
Atsakyti