Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(Pupuke @ 2007 02 20, 20:16)
Dar nebandziau, bet drauge "issiauklejo" savo GP grasindama teismais. Sake pradzio irgi: persalus tik paracetamolis, tyrimu visai jokiu nesiunte, recepto kontraceptiniui pleistrui nerase, nes mat ji tokiu nezino. Dabar kiek zinau turi ir receptu pleistrams visiems metams, ir vaikui nuo alergijos antibiotikinio tepalo bet kada gauna.

klaikus ju gydytojai, nera cia ka diskutuoti. koks perliukas pasitaiko 1 per 1000 gydytoju turbut... tai sekretore, apie kuria rasiau, dabar ruosiasi vel kazka issipjauti.... tai iskarto pakiso popieriu, jog jinai sutinka, kad gali buti klaidu ir jie gali, taip iseina turi teise, sumaisyti arba isvis pamesti jos augliuka, siunciama tyrimams.... tai nepasirase, taip ir izdroze, kad cia jokiu klaidu negali buti ir prasau atsakomybe jus prisiimkit drinks_cheers.gif

If you'll be lucky - won't die. If not - then ups sorry..... taip gaunasi.
Atsakyti
[quote=Pupuke,2007 02 20, 18:04]
Mano draugei menesines nesibaige dvi savaites, kankino didziausi skausmai pilvo apacioje. Nuejo pas GP, ta paeme is venos krauja paziuret del nestumo ir liepe ateit po savaites atsakymu ir gal tada jau bus baigus sirgt, nes dabar net apziuros negali padaryt. Tai gerai, kad ji nelauke ir sekancia diena isskrido i LT. Lietuvoj jau ta pacia diena buvo operuota del ne vietoj esancio nestumo. Jei butu laukus ta savite, tai kazi ko butume sulauke... g.gif
Papildyta:
nu as visai ne i tema smile.gif tiksliau ne i ta rajona patenku - gyvenu Camden, dirbu Park Royal....
[/quote]

Kiek zinau pas GP uzsiregistruoji tik pagal gyvenama vieta
[/quote]

man irgi vos ne menesi krauja is venos eme kas diena ! Kol nenuejau privaciai tai diagnoze buvo-ivykes persileidimas,gresiantis persileidimas,ne vietoj.Galvok ka nori.Ir cia ligoninej.Kol nenuejau privaciai tol atsakymo neturejau.Siaubas kazkoks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2007 02 20, 18:20)
klaikus ju gydytojai, nera cia ka diskutuoti. koks perliukas pasitaiko 1 per 1000 gydytoju turbut... tai sekretore, apie kuria rasiau, dabar ruosiasi vel kazka issipjauti.... tai iskarto pakiso popieriu, jog jinai sutinka, kad gali buti klaidu ir jie gali, taip iseina turi teise, sumaisyti arba isvis pamesti jos augliuka, siunciama tyrimams.... tai nepasirase, taip ir izdroze, kad cia jokiu klaidu negali buti ir prasau atsakomybe jus prisiimkit  drinks_cheers.gif

If you'll be lucky - won't  die. If not - then ups sorry..... taip gaunasi.

Nors va kai buvau pas ta Gyd.Danguole del savo augliuko, tai ji man sake net negalvot vaziuot operuotis LT, nes cia ligoninese labai astakingai i tai ziuri. Na, man ligonineje kai dare ta operacija, tai negaliu niekuo skustis.
Atsakyti
Nesuprantu kaip jus galite Londono gydytojais skustis! Mano mama - su insultu - parsiunte Kaune is ligonines namo. Kaip supratau, nes prie saves neturejo ka duoti daktarams. Ar tai ne kosmaras?

Mano patirtis su Lietuvos medicina iki siol buvo tokia klaiki, kad tikrai jokios 'siaubo' istorijos is Londono ju nenurungtu! Net ir sumokejus nevisada elgiasi zmoniskai! Mane - tik pagimdziusia - akusere (kuriai buvo sumoketa) buvo apsaukusi kad sukruvinau kazkoki skudura. Ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 02 21, 14:19)
Nesuprantu kaip jus galite Londono gydytojais skustis! Mano mama - su insultu - parsiunte Kaune is ligonines namo. Kaip supratau, nes prie saves neturejo ka duoti daktarams. Ar tai ne kosmaras?

Mano patirtis su Lietuvos medicina iki siol buvo tokia klaiki, kad tikrai jokios 'siaubo' istorijos is Londono ju nenurungtu! Net ir sumokejus nevisada elgiasi zmoniskai! Mane - tik pagimdziusia -  akusere (kuriai buvo sumoketa) buvo apsaukusi kad sukruvinau kazkoki skudura. Ar tai normalu?

Manau tau labai jau pasiseke thumbup.gif tikrai dziaugiuosi del taves,nes patikek kai susergi ir neturi kur kreiptis jausmas nekoks,visdelto pati ne gydytoja esu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egidija22 @ 2007 02 21, 14:19)

Mano patirtis su Lietuvos medicina iki siol buvo tokia klaiki, kad tikrai jokios 'siaubo' istorijos is Londono ju nenurungtu! Net ir sumokejus nevisada elgiasi zmoniskai! Mane - tik pagimdziusia -  akusere (kuriai buvo sumoketa) buvo apsaukusi kad sukruvinau kazkoki skudura. Ar tai normalu?

matyt cia kaip kam,nei as nei mano artimieji Lt del gydytoju jokiu priekaistu.O cia kaip tik kazkoks siaubiakas doh.gif Del pinigu davimo- tai jiems tai nepriimtina,jie neima,bet ir nieko nedaro verysad.gif Ir ne viena karta as su tuo susiduriau.
Atsakyti
Nezinau, ar teko patirt kaip vaikams Anglijos daktarai numusineja temperatura. Draugai nuvede dukrele pas GP su labai auksta temperatura. Tai teko isrengt vaika vos ne nuogai ir pasodino pries salto oro ventiliatoriu. Taip laike, kol vaikas is salcio klykt pradejo. Sakyciau, vos ne akmens amzius. O gal as cia ko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupuke @ 2007 02 21, 17:04)
Nezinau, ar teko patirt kaip vaikams Anglijos daktarai numusineja temperatura. Draugai nuvede dukrele pas GP su labai auksta temperatura. Tai teko isrengt vaika vos ne nuogai ir pasodino pries salto oro ventiliatoriu. Taip laike, kol vaikas is salcio klykt pradejo. Sakyciau, vos ne akmens amzius. O gal as cia ko nesuprantu  blush2.gif

aha kazkur girdejau toki buda,kazkam irgi taip buvo,kad temperatura salciu numusinejo.Nu man tai kazkaip ziaurokai skamba schmoll.gif
Atsakyti
Jo mano dukrytei buvo 39,5,tai kvietem greitaja,nes ji tuo metu ir kosejo stipriai,tai atvaziave jie mums liepe i greitosios automobili vaika nesti po pizamos(buvo naktis gal trecia valanda) ir svarbiausia neleido nieko uzmauti,nei kepurytes,nei adijaliuko uzmesti,nors lauke pute zvarbus vejas ir net lasnojo. doh.gif na kaip jums?bet as zinoma nelabai ju paistaliojimu klausiau ir visvien aprengiau lenvai,nes dievazi nezinau kuo tai butu baigesi doh.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu kaip tie anglai cia gyvena gal sakau kai jie normalios medicinos nemate tai jiems ir nemoksos babajai gerai, nors dauguma pasiturinciuju gydosi privaciai tas irgi daug ka pasako....
Ka manot apie sia istorija siandien laikrasty perskaiciau:

Gerokai nescia mergina nuvaziavo i ligonine nes labai skaudejo pilva, daktarai pasake kad viskas gerai nieko cia blogo. Kita diena kadangi skausmai tik stiprejo daktarai sumaste kad vaikelis numire todel prapjove pilvuka ir rado negyva kudiki. na reiskias buvo teisus bet tyrimai parode kad kudikis buvo mires jau daugiau nei 24val tai yra tada kai mergina pirma karta i ligonine atvaziavo kudikis jau mires buvo...............
Taigi kaip tie idijotai galejo sakyti kad vaikui viskas gerai jei jis jau mires buvo???
Ar jie sirdele sustojusia galejo isgirsti???
Tragedija kazkokia
Atsakyti
QUOTE(londa @ 2007 03 09, 00:42)
As tai nesuprantu kaip tie anglai cia gyvena gal sakau kai jie normalios medicinos nemate tai jiems ir nemoksos babajai gerai, nors dauguma pasiturinciuju gydosi privaciai tas irgi daug ka pasako....
Ka manot apie sia istorija siandien laikrasty perskaiciau:

Gerokai nescia mergina nuvaziavo i ligonine nes labai skaudejo pilva, daktarai pasake kad viskas gerai nieko cia blogo.  Kita diena kadangi skausmai tik stiprejo daktarai sumaste kad vaikelis numire todel prapjove pilvuka ir rado negyva kudiki. na reiskias buvo teisus bet tyrimai parode kad kudikis buvo mires jau daugiau nei 24val tai yra tada kai mergina pirma karta i ligonine atvaziavo kudikis jau mires buvo...............
Taigi kaip tie idijotai galejo sakyti kad vaikui viskas gerai jei jis jau mires buvo???
Ar jie sirdele sustojusia galejo isgirsti???
Tragedija kazkokia

Ir cia kiek zinau nelabai ka gali padaryt. Nebent nusisamdysi tikrai labai gera advokata, bet ir tai kazi ar laimesi, nes kiek girdejau tokiu atveju nuo daktaru visa atsakomybe, kaip nuo zasies vanduo. Jie yra apdrausti g.gif
Atsakyti
o ka ten belaimesi vaiko tai neber
Atsakyti