Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 22:41)
Kiekvieno poreikiai skirtingi wink.gif Londonas tai ne Lietuva, nemanau, kad ten lengva rast lietuvišką ginekologijos kliniką apskritai. Nežinau, kaip yra iš tikro, nes ne Londone gyvenu. Anyway, moteris prašė rekomenduot lietuvį/-ę ginekologą/-ę, na tai aš ir iškėliau isdykele's žinutę.

dekui merginos. jo sunkus reikalais londone su ginekologais. o toj klinokoj kazkada teko lankytis, palmers green'e, tai maniau, kad jie ginekologo neturejo, nors kazkuri minejot, kad yra sestadieniais. gal. ech, kad ir kaip peikiam lietuvos gydytojus, bet ginekologine pagalba lietuvoj visada gausi, o cia vienintele ginekologine apziura yra scanas ir slapimo tyrimas. gerai kai viskas gerai, bet jei bedu atsiranda, tai daryk ka nori....
Atsakyti
Cia su tais daktarais tai kaip kokia komedija. Tikiuosi pavyks man vasari parlekt namucio, tai bent jau per daktarus pereisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 01 04, 15:57)
Cia su tais daktarais tai kaip kokia komedija. Tikiuosi pavyks man vasari parlekt namucio, tai bent jau per daktarus pereisiu  ax.gif

vasari namo vaziuosi? o grisi as liksi lietuvoj gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 01 04, 21:11)

Grisiu... dar nescia nebuvau kai papigiai bilietus nusipirkom. Tai va kazkaip abejoju ar skrist... ziuresiu iki paskutines minutes kaip jausiuos.
Atsakyti
pinacolada, nebijok. as nescia irgi daug skraidziau. ypac pavojingu pirmuoju trimestru irgi teko. o dabar jau tu antrajam, tai neturetu but problemu. pasidziaukit paskutinem atostogom dviese wink.gif o ir per daktarus praeiti tikrai bus ne pro sali!
p.s. manau tavo nestumas normalus, tai todel taip drasinu. bet jei turi problemu, tai su mw pasitark gal pries skrendant.

del ginekologines apziuros nebuvimo, tai man irgi keista buvo, bet jau apsipratau ir ramiau kiek ziuriu.. nors aisku ramiausia, kai viskas, kas tik imanoma patikrinama, pamatuojama ir istiriama.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 01 04, 23:13)
Grisiu... dar nescia nebuvau kai papigiai bilietus nusipirkom. Tai va kazkaip abejoju ar skrist... ziuresiu iki paskutines minutes kaip jausiuos.

na kiek zinau tai jei viskas gerai tai 2 trimestre galima, bet pasikonsultok su savo mw. ir lektuvu skrendant nestuke.gif reikia skysciu daugiau gert
as 32 sav i Lt vaziavau, tiesa su masina nes i lektuva neileistu ax.gif . nestumas buvo lengvas tad be dideliu problemu nuvaziavaun ir parvaziavau pailsejus.
tik patarimas kai skrisi kelis sykius pavaiksciok lektuve, nes nuo ilgo sedejimo kojos tinsta doh.gif aisku as pusantros paros sedejau ir po to sav vyras masazavo kol kojites atsigavo
geros keliones smile.gif
Atsakyti
Dekui fistik , dekui mmamuliuke uz padrasinimus mirksiukas.gif Nestumo pradzia nebuvo is lengvuju: ir pilvo skausmai, ir pastovus pykinimai. Dabar jau tfu tfu tfu lengviau, tik visokios kitos ligos lyst pradejo. Vaikysteje esu turejus problemu su inkstais, tai va kaip sakant uzniestejus sita problema islindo verysad.gif Reiks dar eit pas GP siuntimo krutu tyrimams. fistik, o tau gal pastojus antra kart dingo ta problema?

Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 01 04, 21:11)

Zydra30, na ar jau cia esi, pargrizus? Ar buvai LT pas daktarus?
Atsakyti
PinaColada, nenoriu niekam girtis, bet atrodo, kad mano milzinas augliukas, pranyko.. ar bent jau gerokai sumazejo smile.gif dabar, kai krutys jau priespieni gamina, tai sunku apciuopti.. nors pirmo nestumo metu, tai visa laika galejau apciuopti ir netgi matydavosi iskilimas..
beje, kai spali buvau pas Tutku LT, ismatavimai pasirode gerokai mazesni... taip ir nesupratau, ar anglai nemoka ismatuoti, ar istikruju maniskis nyksta smile.gif
tikiuosi ir tau susitvarkys wink.gif
Atsakyti
kadangi pakeiciau keleta gyvenamu vietu londone,tai kiekviena karta persikrauscius tekdavo i nauja 'poliklinika' persiregistruoti,taip kad gydytoju nemazai sutikau-ir tikrai buvo visokiu.(kadangi turiu problemu su oda tai pas gydytojus daznai lankaus).dabartine mano gydytoja labai sauni,lankausi visada pas ta pacia-visada stengiasi padeti,nors buvo kad del man reikiamu vaistu ir kovodavau pas kitus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 01 05, 14:51)
Zydra30, na ar jau cia esi, pargrizus? Ar buvai LT pas daktarus?

sveika. grizau. pries isvaziuojant dar nuejau pas viena gydytoja. nuramino, kad viskas tvarkoj. o kita savaite tureciau cia eiti i ligonine scanui. tai labai tikiuosi, jog viskas bus ok. nes lietuvoj buvau gavus poligynax'o, bet parasyta, kad galima nestumo metu naudot. bet viskas taip neramu man. nors stengiuos tiketi.
Atsakyti
man teko, 2,5 metu gyvenau ten,nusiskundimu neturejau
Atsakyti