QUOTE(Limcamca @ 2007 11 26, 23:17)
Tada mes skirtingai suprantame Anglijos mediciną. Aš, pvz. suprantu, kad jei tau skauda, eini pas savo gydytoją. Pas kurį užsirašai "appointmentui". Jei yra skubus reikalas, bet nemirtinas, skambini NHS linija, kuri reikalui esant atsiunčia gydytoją į namus arba kviečia greitąją. Na, o jei jautiesi tikrai, tikrai labai blogai ir tau reikalinga pirmoji pagalba, tada kvieti greitąją.
Aisku yra ivairiu situaciju.Bet as budama 5 savaite nescia pajutau skausma.Kokia greitoji,jeigu jie normalu nestuma skaito tik nuo 12sav.?Nesakau,kad miriau is skausmo,bet kai pradejo skaudeti,tai pas GP nuejau.Tas kaip minejau normalus zmogus,be eiles prieme,pasiskambino i ligonine ir paprase,kad man ultra garsa israsytu,nes jam kazkokiu itarimu yra.Jam atsake,kad siuo metu nera vietu.Tada jis parase laiska ir liepe su juo vaziuoti i ligonine,tada gal jie uzskaitys kaip exstra atveji ir duos.Per 11 savo

savaitciu buvau 6 kartus ligoninej,toj pacioj visa laika.Kai nuvaziavau gal koki ketvirta karta,ir vel is naujo aiskinom ko cia mums reikia,kad as budama nescia kraujuoju,registraturoj pasake,kad eikit pas GP.Bet kai pakeltais balsais pasikalbejom ir liepem paziureti i sistema,kiek kart mes jau cia buvom, tada mus nukreipe pas gydytoja.
O del tos NHS linijos tai labai dekui.Tikrai nezinojau,kad tokia yra.Juk tikrai,puse mano vaziavimu i ligonine neverti nieko.Isgerk paracitamolio ir praeis.Tai laukti 3 valandas,kad isgirstum toki pasiulyma tikrai neverta.O ten gali paskambinti ir pasakyti kas ir kaip ir jie atvaziuoja i namus,taip?