QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 24, 01:20)
mes buve nuvaziave ne karta i palmers green lietuviu klinika,tikriausiai girdeje,tai man tas daktaras(nepamenu vardo)nelabai patiko.Vaikui angina ,jau konkreciai zinau,o jis sako antibijotiku nereikia,muskit temperatura ir arbatos,o jai po to prasidejo laringitas

zodziu baisu,sumoketi tokie pinigai uz nieka,dabar kvieciam Laima i namus,ir vaziuoti nereikia ir apziuri normaliai
Nezinau apie tokia klinika, bet pagal tavo pasakojima, geriau turbut ir nezinoti

Kol kas mes patenkinti, kaip gydo anglai
QUOTE(roberta k @ 2008 02 24, 02:41)
kaip man tu vaikuciu gaila

bandau isivaizduoti,kad saviske taip reiktu nesti i lauka

siaubas kazkoks

bet zinokit jau ir pas mus medikai,ypac jaunoji ju karta panasiai kai kuriais atvejais pradeda gydyti.as gulejau ligonineje su savo mergaite,ji turejo temperaturos,taciau 38 dar nebuvo,prasiau gydytojos vaistu ir nedave,pasake,kol nera 38 jokiu vaistu ir dar liepe isrengt,kad nebutu per silta,o palata buvo tikrai saltoka...bet zinokit kas keisciausia,temperatura nukrito ir daugiau nebekilo

nu aisku,i lauka isrengta vaikuti tai tikrai nepriverstu isvesti,nesamone kazkokia
Lapkricio menesi, mano mazajam, tada jam tik metukai buvo sueje, pakilo labai auksta temperatura. Vaistai nenumuse niekaip. Iskvietem greitaja, vidury nakties. Jie su bodziuku ir kojinytemis veze mus i ligonine. T.y. man nors ir baisu buvo, bet klausiau gydytoju. Perejus per lauka, temperatura is karto nukrito. Ar ne logiska: jei vaikui temperatura, ji isrengi, isnesi i vesia patalpa, organizmas ta temperatura atiduoda, ir vaikui ji nukrenta

Na, nemanykit, kad jie visiski debilai ir daro tik taip, kad vaikams pakenkti. Tuo labiau, kad cia uz bet koki menknieki gali dideles sumas prisiteisti.
QUOTE(roberta k @ 2008 02 24, 04:55)
geriausia pasiimt ir is namu vaistuku,kad paskui nereiketu is gydytojos ar seseliu kaulint

o ypac toms,kurios anglijoje...pas mus lietuvoje sesele su sokoladu dar itikint gali,o cia kiek suprantu kiek liudniau
Kiek mes buvome ligoninese, tai net namo israsant visada pasiteirauja ar turesit vaistu, ir visada duoda ju mums nemokamai. Jau tiek buteliuku uz dyka prisistate turim
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?