Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

QUOTE(PinaColada @ 2008 02 24, 17:04)
Su situ dalyku galeciau nesutikti. Turejau avarija ir tik po dvieju savaiciu kaklo skausmu sugalvojo man padaryti X-ray, po kurio pasake, kad yra luzusi vieno kaklo slankstelio ketera, tad staigiai buvau ideta i itvara. Tada va ir kilo mintis, kad sito taip lengvai negalima palikti. Taciau buvau greit nuraminta kolegu anglu, kad nieko cia nelaimesiu, o ismesiu milzinskas sumas advokatams, nes UK medicina yra labai gerai apdrausta ir visi kaltinimai jiems kaip vanduo nuo zasies. Zinoma, cia priklauso nuo advokatu.
Gerai kad man gerai baigesi: po savaites laiko siunte scanui, po kurio pasake, kad tas kauliukas neluzes, X-ray jie galejo matyt seseli  doh.gif

Nesiginciju, tikiu, kad ir taip buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 02 24, 01:15)
na kad vaika isrengti kai temperatura tai girdejau jau senai,bet viena kart toje pacioje ligonineje su dukra kai buvome,jai tas metodas negelbejo. schmoll.gif Jai temperatura niekaip nekrito doh.gif .Namie as jai dviguba vaistu doze duodavau,tiksliau neziurejau i valandas (ten kaip aiskina kas 4val tikrai galima vaistus duoti) o daviau kada tik temperatura uzkyla,ir tsip vos ne vos numusdavom. Budavo iki 40 net pasokdavo doh.gif .Tai ligonineje jai sudave vaistu,jie temperaturos nenumuse (o ji nuo aukstos temperaturos vemia) isveme visus vaistus.Ir toliau temperatura sekmingai kilo verysad.gif .Na tai daktarai atnese vejuka atsuko i dukra ir paleido ant pilno greicio,atnese saldytu sulciu doh.gif .Dukra net verke  verysad.gif mama man salta,o as jai padeti negaliu.Visas kunas padaugais nuejo,dreba maze, verysad.gif nors pati degte dega.Bet temperatura nekrenta ne per kur doh.gif .As i panika sokau verysad.gif .Sakau duokit jai vaistu nuo temperaturos,o tie man  dar 4 val nepraejo.Sakau gi ji viska isveme,kokios dar 4val.Pradejau gincytis,sakau zvakute tik neskit doh.gif .O tie mum reikia pasitarti.Na pasitare ir  zvakute dave.Nukrito temperatura tik po 2val nuo zvakutes idejimo.Va tau ir istorija su vaiko nurengimu.Nepadejo mum tada. schmoll.gif

Jau saltu sulciu tikrai neleisciau duoti schmoll.gif mano dukryte laringitu susirgo iskarto isgerus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 02 23, 22:46)
Na maziukai vaikai ju kad neserga tikrai nepasakyciau schmoll.gif .KAi lankausi  ne viena kart in Hospital for sick children,vaiku kruvos doh.gif .Kadangi savaitgali tai vienintele vieta kur galima serganti vaika nuvesti tai tenka laukti po 8val kol iseini is daktaru.Tai isivaizduokit vaikui kokie 6men iseina kartu  su daktaru,Pasako kad vaikui plauciu uzdegimas.O vaika isnesa i lauka su basom kojytem,be kepures,tik su bliuskute,o lauke lietus lija ir temperatura tik 8 laipsniai.Na ir kaip jums? PAtikek tiek prisiziurejau,kad siurpas kyla verysad.gif .Nera jie tie vaikai uzsigrudine visiskai. schmoll.gif Bet ju teveliai skaito kad tai normalu. doh.gif

Būtėnt, tikrai ne mažiau jie serga ir ne jokie jie ne super užsigrūdine. Gal daugiau nei tie mūsiškiai kurie pastoviai apsikotuję visus galus, bet tikrai ne ypatingai.

QUOTE(roberta k @ 2008 02 23, 23:41)
kaip man tu vaikuciu gaila verysad.gif bandau isivaizduoti,kad saviske taip reiktu nesti i lauka blink.gif siaubas kazkoks blink.gif bet zinokit jau ir pas mus medikai,ypac jaunoji ju karta panasiai kai kuriais atvejais pradeda gydyti.as gulejau ligonineje su savo mergaite,ji turejo temperaturos,taciau 38 dar nebuvo,prasiau gydytojos vaistu ir nedave,pasake,kol nera 38 jokiu vaistu ir dar liepe isrengt,kad nebutu per silta,o palata buvo tikrai saltoka...bet zinokit kas keisciausia,temperatura nukrito ir daugiau nebekilo blink.gif nu aisku,i lauka isrengta vaikuti tai tikrai nepriverstu isvesti,nesamone kazkokia schmoll.gif

Man tą patį Lietuvoj patarė wink.gif Manau, normalu. Pvz. ekstra atvejais, kai vaistų veikimo laukti per ilgai arba jie neveikia, labai aukštą temperatūrą rekomenduojama mušti šaltu dušu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal but saltas dusas ir padeda...bet brrrr,man kazkaip per ziauru,negaleciau savo vaikui taip temperatura must unsure.gif
Atsakyti
Na vakar man teko paguleti ligonineje, ir tikrai esu patenkinta daktarais ir seselem. visi buvo labai malonus ir rupestingi. daktaras savo darba atliko sauniai, nors jis ne anglas o indas ar is tu krastu, bet girdejau kad jie dar geresni daktarai negu patys anglai. na as gyvenu ne paciam londone, o miestely uz londono, gal but cia truputi geresnes salygos g.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2008 02 29, 21:50)
Na vakar man teko paguleti ligonineje, ir tikrai esu patenkinta daktarais ir seselem. visi buvo labai malonus ir rupestingi. daktaras savo darba atliko sauniai, nors jis ne anglas o indas ar is tu krastu, bet girdejau kad jie dar geresni daktarai negu patys anglai. na as gyvenu ne paciam londone, o miestely uz londono, gal but cia truputi geresnes salygos  g.gif

tai tikriausiai,nes net mazesni srautai pacientu,o cia ziurek kokios baiosines eiles,tai ir ne taip atskingai ziuri manyciau blush2.gif
Atsakyti
na cia irgi gan ilgai man teko laukti ultragarso tyrimu, po du tris men, tik su laparoskopija pasiseke, kazkas atisake, tai man pasiule, vietoj triju laukimo menesiu laukiau tik viena. rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as neprseniausiai turejau reikalu su anglu gyditojais. Man skauda ir dabar desini sona ir pilvo apacia ir nugara ir koja desine. na zodziu viska. Padar man x-ray nieko nerado kaulai geri, sveika, israse nuskausminamuju ir namo paleido. Gyditojo atsakymas mane pribloske. Jis pasake: as nezinau kas tau yra ir kodel tau skauda. Bet man tai ir atrodo kad jo pareiga yra aiskintis kas man yra negi as pati turiu sau nusistatyti kas man yra. Jei nepraeis skausmai reiks i LT skristi sad.gif. Pikta man labai
Atsakyti
QUOTE(Ingute22 @ 2008 03 01, 17:58)
Ir as neprseniausiai turejau reikalu su anglu gyditojais. Man skauda ir dabar desini sona ir pilvo apacia ir nugara ir koja desine. na zodziu viska. Padar man x-ray nieko nerado kaulai geri, sveika, israse nuskausminamuju ir namo paleido. Gyditojo atsakymas mane pribloske. Jis pasake: as nezinau kas tau yra ir kodel tau skauda. Bet man tai ir atrodo kad jo pareiga yra aiskintis kas man yra negi as pati turiu sau nusistatyti kas man yra. Jei nepraeis skausmai reiks i LT skristi sad.gif. Pikta man labai

Cia jau taip yra, turi pats pasisakyti savo diagnoze doh.gif jei kyla neaiskumu lek i LT ir nekankink saves.
P.S. Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos jau esamos mamytes.Sudomino mane si tema,kadangi dar pakolkas nesu mamyte,bet jau uz gero pusmecio busiu nestuke.gif Daug girdejus ir as apie siuos daktarus,bet nzn as bent jau siuo metu turiu tik vieninteli varianta,kuriuo naudojasi ir mano kaimyne,tai kai vaikuciams negerai,kvieciame daktare lietuve i namus.Ji ne tik vaikus apziuri,bet ir mus pacius ,jei kas nors negerai,jei reikia ir vaistuku duoda,na tiksliau nusiperki is jos,bet buna kad duoda kazkokius paprastesnius nemokamai.Todel as galvoju kai turesiu savo mazyli,tai geriau tik su lietuvemis daktaremis daugiau bendrausiu,cia man ir kalba gimtoji,suprasiu visas aukstasias frazes,o su anglu kalba,tai pati kalbet nelabai gerai kalbu,o ka jau sneketi kai vaikutis susirks ir suprask kaip nori ka jie tau sapalios sitie anglu daktarai g.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(_asarele_ @ 2008 03 02, 02:52)
Sveikos jau esamos mamytes.Sudomino mane si tema,kadangi dar pakolkas nesu mamyte,bet jau uz gero pusmecio busiu  nestuke.gif  Daug girdejus ir as apie siuos daktarus,bet nzn as bent jau siuo metu turiu tik vieninteli varianta,kuriuo naudojasi ir mano kaimyne,tai kai vaikuciams negerai,kvieciame daktare lietuve i namus.Ji ne tik vaikus apziuri,bet ir mus pacius ,jei kas nors negerai,jei reikia ir vaistuku duoda,na tiksliau nusiperki is jos,bet buna kad duoda kazkokius paprastesnius nemokamai.Todel as galvoju kai turesiu savo mazyli,tai geriau tik su lietuvemis daktaremis daugiau bendrausiu,cia man ir kalba gimtoji,suprasiu visas aukstasias frazes,o su anglu kalba,tai pati kalbet nelabai gerai kalbu,o ka jau sneketi kai vaikutis susirks ir suprask kaip nori ka jie tau sapalios sitie anglu daktarai  g.gif  nestuke.gif

Zinok gyvenciau as Londone tai tik pas LT gydytojus kreipciausi.
Nuejau praeita savaite i GP sakau pilvo apacia skauda esu nescia,o jis tik pilva paminke,nei slapimo nei kraujo tyrimu nepadare.Sako uzdegimas slapimo pusles antibijotiku israse,nu ir ka as apie toki gryba gero pasakyt galiu .Zasinas paskutinis.
O vat gimdziau su nuostabia gydytoja tikiuosi iseis kaip nors ir si gimdyma pas ja papult.Taigi isvados yra ir normaliu atsakingu rimtai i darba ziurinciu ir visiskai zasinu daktaru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 03 02, 10:17)
Zinok gyvenciau as Londone tai tik pas LT gydytojus kreipciausi.
Nuejau praeita savaite i GP sakau pilvo apacia skauda esu nescia,o jis tik pilva paminke,nei slapimo nei kraujo tyrimu nepadare.Sako uzdegimas slapimo pusles antibijotiku israse,nu ir ka as apie toki gryba gero pasakyt galiu .Zasinas paskutinis.
  O vat gimdziau su nuostabia gydytoja tikiuosi iseis kaip nors ir si gimdyma pas ja papult.Taigi isvados yra ir normaliu atsakingu rimtai i darba ziurinciu ir visiskai zasinu daktaru  cool.gif

nu jo cia tie daktarai jie visai neturi issilavinimo nuo visu ligu jie gydo,kai mano vyresnelis susirgo laringitu buvom pas daktare sake kad gera gyditoja buvo,bet dave vaistu isvis nepadejo,turejau duot savo vaistus tai greiciau isgijo tai va
austulyte tai tu nescia sveikinu
Atsakyti