Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

Dar as cia pagalvojau - kad ir neblogi cia gydytojai but, is Dagenhamo varyt i PalmersGreena ohmy.gif , gi toli huh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 08, 16:12)
Dar as cia pagalvojau - kad ir neblogi cia gydytojai but, is Dagenhamo varyt i PalmersGreena ohmy.gif , gi toli huh.gif ...

Hm nera taip ir toli su masina apie gera puslanduka tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2009 08 17, 14:23)
Hm nera taip ir toli su masina apie gera puslanduka tik  smile.gif

Manau, kad masina valandos reiktu unsure.gif .
Gyvenau Dagenhame, o dabar netoli tos klinikos biggrin.gif
Atsakyti
Jei neklystu ta palmers green klinika randasi siaureje ,ane ? netoli southgate kazkur ?
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2009 08 17, 21:44)
Jei neklystu ta palmers green klinika randasi siaureje ,ane ? netoli southgate kazkur ?

Taip, siaurej smile.gif . As gyvenu Southgate bis.gif laugh.gif
Atsakyti
Tai tikrai netoli geras pusvalandukas , o jei su metro apie geros pusantros valandos smile.gif Juokai -buna ir toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Lankiausi as dukart toj Pallmers Green'o klinikoj, pirmakart nezinojau dar kad esu nescia, ir kamavo mane pilvo skausmai skrandzio skausmai, vemdavau, zodziu ne kas, apsilankiau ten , konsultacija truko gal 15-20min, daktaras nepaklause gal kartais as nescia ar ka, paspaude pilwa kelis kart, sako gastritas tau, sakau o tai jokiu tyrimu nedarysit, sako jei antibijotikai nepades tai grizk biggrin.gifD nu joa konsultacija 90 swaru biggrin.gif tai prirase man dwieju rusiu antibijotikus kuriuos pusantro men rijau biggrin.gif na man aisku jie nepadejo, bet per ta laika jau suzinojau kad esu nescia, va ir wisa blogos sawijautos priezastis, o sekanti karta ejau pas ginekologe, nes labai ilgai i ligonine reikejo laukt o as sunerimus del beibio buwau tai nuejau, konsultacija irgi gal 10-15 min padare nuotrauka ir wiskas nieko doro nepasake...o ir pinigu nuplese, sakiau daugiau neisiu, nebutu pinigu gaila jei nors apziuretu tinkamai...o cia vos ne is akiu gastrita nustato nu jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwine @ 2009 08 18, 14:26)
Lankiausi as dukart toj Pallmers Green'o klinikoj, pirmakart nezinojau dar kad esu nescia, ir kamavo mane pilvo skausmai skrandzio skausmai, vemdavau, zodziu ne kas, apsilankiau ten , konsultacija truko gal 15-20min, daktaras nepaklause gal kartais as nescia ar ka, paspaude pilwa kelis kart, sako gastritas tau, sakau o tai jokiu tyrimu nedarysit, sako jei antibijotikai nepades tai grizk biggrin.gifD nu joa konsultacija 90 swaru biggrin.gif tai prirase man dwieju rusiu antibijotikus kuriuos pusantro men rijau biggrin.gif na man aisku jie nepadejo, bet per ta laika jau suzinojau kad esu nescia, va ir wisa blogos sawijautos priezastis, o sekanti karta ejau pas ginekologe, nes labai ilgai i ligonine reikejo laukt o as sunerimus del beibio buwau tai nuejau, konsultacija irgi gal 10-15 min padare nuotrauka ir wiskas nieko doro nepasake...o ir pinigu nuplese, sakiau daugiau neisiu, nebutu pinigu gaila jei nors apziuretu tinkamai...o cia vos ne is akiu gastrita nustato nu jo biggrin.gif

nu va.
turbut dar pas koki daktara papuoli toj klinikoj
nes irgi neto viena kita nekoki atsiluepima girdeti irgi del to pacio , kad ne nuo to vaistu israso , neissiaiskina kas yra .....
o kitiems kaip tik patinka ir puikiai apziuro ....
Atsakyti
as irgi ten daugaiu neiciau. karta buvau, nieko gero nepasake, bet susimoket reikejo normaliai.
Atsakyti
o man sioje klinikoje visai patiko, nors ir teko susimoketi vien uz kraujo tyrima 43 svarus, bet bent isgyde ir rado problema, o Lietuvoje du skirtingi gydytojai negalejo pasakyti kas yra.. verysad.gif lankiausi pas gin. I. Siokiene, pirma konsultacija truko apie 40 min, kol issiaiskino ir isitikino, kas man galetu buti, bet viska labai detaliai paaiskino, maloniai prieme smile.gif is tikruju likau labai patenkinta sia klinika (zinoma negarantuoju del kitu gydytoju, dirbanciu joje) nors ir nemazai kainavo, bet bent isgyde bigsmile.gif
Atsakyti
niekada i ta klinika kojos nekelsiu, mano vaikui dar kuris neturejo ne 2 metuku buvo roto virusas, o daktaras pareiske kad angina doh.gif sakau gerai vemia sakykim nuo anginos- tempos, o kodel viduriuoja tada, sako nezinau gal ka uzvalge, sakau kad jis visa savaite jau vemia ir viduriuoja, ir tempa auksta, sakau apart skysciu, nieko jis nevalgo, nezinau sako, duok kokio jogurto gal doh.gif o pinigu nurove ir neblogai... jis ismano tiek pat kiek ir as.... cia as pie ta bendros praktikos gydytoja kalbu smile.gif
Atsakyti
Nu va kuo toliau tuo daugiau blogu atsiliepimu apie sia lietuviu klinika g.gif

Gal kokiose nors kitose esate lietuviu/rusu klinikose buve ? Gal yra patikimesniu uk kliniku uz palmers green ?
Atsakyti