Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko susidurti su Londono daktarais?

o man buvo problemu po gimdymo, tai teko ten kreiptis..bendri pazistami isgyre viena gydytoja- ginekologe...Tai ir nuvykau..Zodziu- labai NUSIVYLIAU, kaip mano vyras sako, ten dirba gydytojai, kurie LT buvo sundaktariai doh.gif doh.gif doh.gif O ka panele , kuri dirba priimamajam, mane apgavo ant + £ 60... doh.gif doh.gif Tai gerai, kad laiku susiprotejau ir atsiemiau... ax.gif ( priskaiciavo echoskopo apziura, nors man jos net nedare)
Atsakyti
Turejom ir mes siokiu tokiu problemu su mergaites sveikatele.Irgi nuvaziavom i sia klinika nes jau nebezinojau ka daryt o pas savo GP nenorejau kreiptis.Tai irgi £££ paeme nemazai o daktarelis atsiverte kazkokia knyga paskaite kazka ir israse mosteles doh.gif doh.gif doh.gif Prie viso to dar kabinete buvo nezmoniskai karsta o lauke ziema tai dar is ten isejes galejai laisvai persalti lotuliukas.gif Na dar vienas kartas buvo pas ginekologe tai tada nusivylus nelikau smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Noreciau gauti patarimu smile.gif
atvaziuodama i UK niekada negalvojau kad teks susidurti su daktarais,na gal tik su GP smile.gif bet dabar tenka labai daug,susilauziau koja darbe ir teko nemazai ligoninej paguleti ir operaciju iskesti.... ir dabar lankytis luziu klinikoje, kurioje tenka po puse dienos pralaukti(taip letai dirbanciu dar neesu maciusi doh.gif ).
o problemele pas mane butu tokia,gavau is savo darbovietes laiska,kuriame praso sutikimo kad jie galetu gauti is mano daktaro MEDICAL REPORT. ir yra galimybe man ta reporta paciai pamatyti isitikinti ar nera klaidu, o jei yra,jas pataisyti,bet RASTISKAI,o tik tada siuncia darbovietei.bet kad as ji pamatyciau man reikia eiti pas GP,registruotis,laukti ir t.t. o as dar savarankiskai negaliu judeti,tai man truputi apsunkintu.ir man iskilo klausimas ar butina ji man matyti??? g.gif kazkaip as galvoju kad gal daktaras neprirasys nesamoniu g.gif as puikiai zinau kaip gyja mano koja,po kiekvieno apsilankymo luzio klinikoje man atsiuncia laiska su paaiskinimu kaip koja gyja ir t.t.
ar kam teko su tokiu reikalu susidurti?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaiteee @ 2009 10 31, 17:02)
sveikos 4u.gif

Noreciau gauti patarimu smile.gif
atvaziuodama i UK niekada negalvojau kad teks susidurti su daktarais,na gal tik su GP smile.gif bet dabar tenka labai daug,susilauziau koja darbe ir teko nemazai ligoninej paguleti ir operaciju iskesti.... ir dabar lankytis luziu klinikoje, kurioje tenka po puse dienos pralaukti(taip letai dirbanciu dar neesu maciusi doh.gif ).
o problemele pas mane butu tokia,gavau is savo darbovietes laiska,kuriame praso sutikimo kad jie galetu gauti is mano daktaro MEDICAL REPORT. ir yra galimybe man ta reporta paciai pamatyti isitikinti ar nera klaidu, o jei yra,jas pataisyti,bet RASTISKAI,o tik tada siuncia darbovietei.bet kad as ji pamatyciau man reikia eiti pas GP,registruotis,laukti ir t.t. o as dar savarankiskai negaliu judeti,tai man truputi apsunkintu.ir man iskilo klausimas ar butina ji man matyti??? g.gif kazkaip as galvoju kad gal daktaras neprirasys nesamoniu g.gif as puikiai zinau kaip gyja mano koja,po kiekvieno apsilankymo luzio klinikoje man atsiuncia laiska su paaiskinimu kaip koja gyja ir t.t.
ar kam teko su tokiu reikalu susidurti?

sveika, as irgi gydziausi cia luzusia koja, tai man darbui reikejo tik pazymos, kad negaliuu dirbti ir kiek laiko, tai pazyma man dave i rankas per vizita ligoninei luziu klinikoj, GP situ neisrasineja, nes ne jis gydo. kai kita karta eisi paprasyk ir parasys tau ir paduos, pati ishsiusi i darboviete. manau, kad neprirasys nesamoniu, kam jam ta daryti, ir jeigu gauni visus raportus pati, tai jie tik ta pati nukopijuos.
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2009 10 31, 19:33)
sveika, as irgi gydziausi cia luzusia koja, tai man darbui reikejo tik pazymos, kad negaliuu dirbti ir kiek laiko, tai pazyma man dave i rankas per vizita ligoninei luziu klinikoj, GP situ neisrasineja, nes ne jis gydo. kai kita karta eisi paprasyk ir parasys tau ir paduos, pati ishsiusi i darboviete.  manau, kad neprirasys nesamoniu, kam jam ta daryti, ir jeigu gauni visus raportus pati, tai jie tik ta pati nukopijuos.

As, supratau, kad jiems to rasto reikia, del kazkokiu teisiniu priezasciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 10 31, 20:14)
As, supratau, kad jiems to rasto reikia, del kazkokiu teisiniu priezasciu  g.gif

na jiems jo reikia del draudimo.kad ivertintu ar tikrai mano bukle tokia sunki smile.gif siaip is daktaro paszyma as jiems nusiunciau,vadinama nedarbingumo lapeli. jo...cia tas amzinas poperizmas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mes su seima turim planu vykti i uk, bet baisu del dukrytes, jai tik 7men, kai pasiskaiciau, kad mediku prieziura uk nekokia... bet ziuriu yra ir lietuviu klinika, bet tokia klinika yra tik Londone? Nes mes busim netoli Manchesterio ir Liverpulio, sakau, gal kas zinot ar tame kraste nera kokiu pediatru ar siaip bendros praktykos gydytoju lietuviu???? Buciau labai dekinga jei kas suteiktu info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinotu kaip butent uzsirasyti pas NHS dantista??? ar reikia kreiptis pas savo GP??? Nes private man ne pagal mano kisene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 11 01, 21:09)
Sveikos, gal kas zinotu kaip butent uzsirasyti pas NHS dantista??? ar reikia kreiptis pas savo GP??? Nes private man ne pagal mano kisene doh.gif

nueini i NHS dantistu klinika, ir uzsiregistruoji smile.gif labai paprasta, duos uzpildyti forma ir viskas. Jokiu GP nereikia. kai kurios klinikos nepriima nauju klientu, tai perspes kai pasakysi, kad nori uzsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2009 11 02, 17:21)
nueini i NHS dantistu klinika, ir uzsiregistruoji smile.gif labai paprasta, duos uzpildyti forma ir viskas. Jokiu GP nereikia. kai kurios klinikos nepriima nauju klientu, tai perspes kai pasakysi, kad nori uzsiregistruoti.

Dekui, tai va as ir ne suprantu nuejau i NHS stomatologijos klinika uzmokejau uz registracija 16.50£ ax.gif bet po to uz apziura , nuotraukas ir mini dantu valyma uzmokejau 95.00£ g.gif ir perskaiciau savo saskaitoje kad cia private!!!Tai gal reikia kazkokiu benefitu tureti, nes manes ju klause , bet as ju neturiu???
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 11 02, 18:57)
Dekui, tai va as ir ne suprantu nuejau i NHS stomatologijos klinika uzmokejau uz registracija 16.50£ ax.gif  bet po to uz apziura , nuotraukas ir mini dantu valyma uzmokejau 95.00£  g.gif ir perskaiciau savo saskaitoje kad cia private!!!Tai gal reikia kazkokiu benefitu tureti, nes manes ju klause , bet as ju neturiu???

NHS dantistai nera nemokami, jeigu negauni Income support, tai reikia moketi kazkiek. Bet vistiek jie pigesni nei, kad privatus. seip tu brangiai mokejai, as kiek esu uzmaciu, taisymas dantu priklauso nuo to kiek kartu teks tau lankytis, jeigu viena kart eini, tai apie £16, jeigu du tai apie £36 smile.gif
Atsakyti
tai uz tat nezinau kodel taip isejo ir dar reikes man viena plombavima daryti tai paklausiau daktaro kiek kainos sake 68.00£ doh.gif
Atsakyti