Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

QUOTE(Ista @ 2007 09 12, 16:44)
Visada skeptiskai ziurejau i tokius pasisakymus kaip, kad ,,pamaciau ir iskart supratau, kad tai TAS zmogus", nors girdejau ji ir is visai nenaiviu ir nebepaaugliu merginu". Bet niekaip nesuprasdavau kaip cia imanoma- juk gi reikia zmogu pazint, suzinot jo gerasias ir blogasias puses, ivertint ar galesi (o ne tik noresi) but su juo, suzinot, kokie jo ketinimai ir t.t. Zodziu visada manyje pirmas kalbejo protas.

Juokinga, bet kai sutikau savo vyra, ZINOJAU VISA SIRDIM, kad tai JIS. Nors protu suvokiau, kad jo nepazystu dar, bijojau tokio savo jausmo ir zinojimo (gal tai mane iskaudins, gal prisigalvoju), net ir jo isvaizda net minimaliai neatitiko tam tipazui vaikinu, kurie mane zavejo ir trauke. Taigi protas sake ,,nea, negali but, nes..... (galejau rast koki 27 logiskas priezastis, kodel negaleciau jaust to, ka jauciu), bet pirmakart sirdis uz save pakovojo, leidau sau JAUSTI, o jausmas sake TAI JIS. Jau pati pirma karta, kai ji pamaciau.

tinkami biolaukai, tai vadinas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau, tik siaurai suprantat meiles jausma galima tiketi "meile" is pirmo zvilgsnio. Susizavejimas - taip yra, meiles - ne. Tiesiog zmogaus protas pasamoningai jau per pirmas keliolika sekundziu ivertina potencialu partneri: tinkamas/netinkamas, patinka ar nepatinka. O jei jau pazintis nuveda toliau negu trumpalaikis romanas, zmones, o ypac moterys, linkusios sureiksmint pirmasias pazinties akimirkas mirksiukas.gif na cia as taip blaiviai mastau... o is tikruju ir pati kartais megstu pafantazuot, pasvajot ir pan. blush2.gif
Atsakyti
As po pabendravimo ( sedejom pas ji balkone gerem kava ir kalbejom) su savo busimu vyru , as pradejau ji sapnuoti ir labai daug galvoti, paskui linko kojos kai pirma kart pabuciavo.... vienu zodziu buvo ir yra nuostabu.... biggrin.gif ach gera atsimint ...
Atsakyti
sutikusi savo mylimaji, tikrai nemaniau kad cia tas vienintelis, toks pasisiauses, nedrasus buvo lotuliukas.gif bet kai pas ji masinoje pro liuka pradejom zvaigzdes skaiciuot, tada supratau kad cia jis, ir nesuklydau... wub.gif
Atsakyti
as tai kazkur po menesio supratau, kad tai mano vienintelis tongue.gif jis labaistengesi mane uzkariaut ir jam pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2007 05 13, 21:29)
As ruosiausi vestuvems su vienu  krepsininku, na as jo nemylejau (kaip dabar supratau), bet ruosiausi teketi sakyciau is gailescio, nes nezinojau kaip jam pasakyt ne (tada galvojau kam ta meile, jei zmogus geras).. Buvau istikima, i kitus net neziurejau.. Bet kazko truko, jauciausi vienisa..
Tada sutikau Ji.. Kazkas nerealaus..

Kaip as to laukiu.. nes jauciu kad darau klaida, o pasakyti NE - baimes per daug, kad galbut ir nesutiksiu JO..
Atsakyti
as kai sutikau savo vyra jis man labai nepatiko, net galvojau kas su tokiu gali dar but. bet yra kaip yra, db jis mano mylimas zmogus!
Atsakyti
oi nepatiko man naglumas jo pirmakart susitikus.buvau pikta o jis pavarges,tai i jo bandyma uzkalbint nekaip sureagavau.bet dabar prisiminus juokinga:)
Atsakyti
kol as supratau, kad tai jis praejo kokie 2 metai. va tada visi klause: kas vyksta? o as sakiau: neklauskit, nezinau smile.gif

kaip zirafai, kol nuejo per ilga kakla lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai kai pirmą kartą pamačiau pravažiuojantį dviračiu, pagalvojau: velnias, koks gražus bernas ir kaip gerai būtų, jei atkreiptų į mane dėmesį. Aš kai tokia nepasitikinti savimi, net ir negalvojau, kad čia kažkas manęs laukia. Bet vis tiek stengdavausi vaikščiot tom gatvėm, kuriomis jis galėdavo važiuot (mažas miestelis buvo).

Dėmesį atkreipė jau po antro susidūrimo (nors man teigė, kad pirmą kartą įsidėmėjo). O po pusantrų metų susituokėm :) Tiesa, teko daug ką iškęst, nes jis gyvena už hm... 15 000 km.
Atsakyti
Pirmas pasimatymas, labai stiprus susizavejimas bigsmile.gif ... Ir, nors buvau tikra, kad daugiau niekada nesusitiksiu to zmogaus, jau kita diena lekiau i antra pasimatyma biggrin.gif

Dziaugiuosi, kad nuojauta manes neapgavo wub.gif ir ta laukini zveriuka sugebejau prisijaukinti ir isdresiruoti!
Atsakyti
Aš neįsivaizdavau, kad išvis gali tarp mūsų kažkas būti, kai susitikau su MB pirmą kartą biggrin.gif
Atsakyti