Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Meilė - tai akimirka, švystelėjanti visu saulių ir žvaigždžių visatos spindėjimu.
šiandien, 16 val. bus lygiai 4 metai, kai sutikau savo antrąją puselę. labai jį mylių, už tai , kad esam kartu, už dukrelę, už viską viską wub.gif
ir mūsų pažinties istorija išskirtinė wub.gif sussitikom labai romatinškoj vietoj.......odontologijos kabinete 4u.gif ten atlikau praktiką, nežinau, ar čia likimas, bet jaučiau, kad ta vasara bus išskirtinė, gal pagaliau sutiksiu žmogų, kurio labai laukiau, kad taptų mano širdelės draugu, nepraėjus nėporos savaičių nuo praktikos pradžios aš jį išvydau.....sėdėjo išsikandęs laukiamąjame kartu su mama ir sesute, tada pagalvojau, kad simpatiškas kuklus vaikinukas, daviau 18 metų blush2.gif bet, kai pildžiau dokumentacija paaiškėjo, kad jam virš 23, beveik 4 metais vyresnis, kaip idealu, ir dar atsivedė būsimą uošvinę 4u.gif visą mėnesį jis pas mus lankėsi, dantukus gydėm, nes ruošėsi išvažiuoti į Angliją, nedrasiai vienas kitam reiskem jausmus, bet akys viska isdave, kad jis man, o as jam wub.gif dvi daleles vienoje wub.gif dabar gyvenam santuokoj wub.gif auginam pasakišką dukrelę wub.gif savo džiaugsmą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 20 birželio 2007 - 14:58
QUOTE(lassie172 @ 2007 05 13, 20:29)
As ruosiausi vestuvems su vienu  krepsininku, na as jo nemylejau (kaip dabar supratau), bet ruosiausi teketi sakyciau is gailescio, nes nezinojau kaip jam pasakyt ne (tada galvojau kam ta meile, jei zmogus geras).. Buvau istikima, i kitus net neziurejau.. Bet kazko truko, jauciausi vienisa, juk jis buvo uzsiemes savo treniruotem, varzybom ir t.t...gyvenau pazadais..
Viena vasara su drauge leidom vakara prie juros.. Tada sutikau Ji.. Kazkas nerealaus.. Kelios valandos pokalbio, ramuma, svelnus jo veidas.. Bet veju mintis salin.. As juk susizadejus!
Ta vakara as nuejau savo keliu, jis savo.. Bet sirdy neramu.. Dieve kaip jis mane patrauke! Kaip as jo noriu! Kas man daros? Einu namo ir bega asaros.. po 3 valandu JIS paskambino, mes susitikom dar karta.. As nenoriu jo palikti.. noriu but kartu amzinai.. Grizau namo i Kauna.. Vienintele mintis Jis.. Diena prasideda ir baigiasi asaromis.. ka daryt? reikia mesti ji is galvos.. tai tik romanas.. as susizadejus..
Deja.. Susitikom 3 karta.. Amziams.. Savo suzadetini palikau ir daugiau jo nemaciau..  Ir iki siol gyvenu su juo kaip sapne.. Niekad gyvenime nebuvau tokia laiminga kaip esu su juo.. Esame lyg vienas..

Man irgi buvo panasiai. Galvojau geras zmogus, kodel neisteketi, o sirdyje kazkaip negera, renguosi vestuvines sukneles, o malonumo jokio...ir sutikau JI, nuo kurio keliai sulinko,kazkokia mintis atejo, kad cia JIS, ilgai nedrisom viens kitam to prisipazinti, bet dabar pabudus ir pries uzmiegant dekoju likimui, kad mus suvede... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pabegusi: 03 liepos 2007 - 10:00
na as kai pati pirma karta ji pamaciau tai galvoju grazus vyras, bet man per senas.. man tada buvo 19 o jam 32 doh.gif ziurejom su kursioke pa ji filma, na ir iseinant jis sako duok savo nr ar galesiu tau parasyt? as galvojau kad jis cia juokauja... na bet po to daviau.

po to kazkaip po keleto susitikimu uzgime ta meile, atrodo kad jis kaip mano seimos narys, toks pazistamas ir savas... toks liko ir dabar, nors mes dar nesam labai ilgai kartu : kazkur pusantru metu..
Atsakyti
kai pirma kart sutikau busima vyra jokie jausmai neapeme schmoll.gif .veliau as jo tiesiog pakest negalejau doh.gif .jei butu kas pasakes,kad mes susituoksime reakcija butu mazdaug tokia - scare.gif mega_shok.gif fool.gif tease.gif
na.neveltui sako,kad nuo neapykantos iki meiles vienas zingsnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mammka: 04 liepos 2007 - 18:01
Pirmas "susitikimas" buvo virtualus, pagalvojau, kad cia tik dar vienas nereiksmingas pasnekovas biggrin.gif Ir siaip nieko gero negalvojau apie ji. Veliau radom bendru temu,bet vistiek viskas juk buvo virtualu, tai nusprendziau neapkrauti sau galvos tokiais kvailais pamastymais.Tik po susitikimo supratau,kad viskas jau tikrai realu ir tai vyksta.
Atsakyti
Kai susipazinau su MB tai tada dar jis man nepatiko, tai as griebiaujo drauga, o ji jau ikisau savo draugei lotuliukas.gif bet abu tapom gerais draugais. Taip praejo 4 metai. As buvau susipykus su vaikinu,jis mane guode. Pakviete i pasimatyma, tai taip ir likom kartu wub.gif Tai galiu pasakyti,kad tikrai nemaniau kad kada sukursiu su juo seima ax.gif
Atsakyti
Net negaliu nupasakot to jausmo, kai savo zmogu sutikau. Is karto supratau, kad jis vienintelis su kuriuo noriu but. Ir dabar praejus 9 metams irgi taip manau.
Atsakyti
visos cia taip romantiskai pasakoja smile.gif
as tai prima karta susitikau vyra pries kokis 9 metus, buvom siaip chebra. tada jis pakabino tokia "mole" ir jis pats man buvo molis ir net nepatiko..gyveno jie tada kartu draugavo ilgai, issikyre..
pries 4 metus buvau viena ir zinojau kad jis vienas.susimatem kelis kart ir tai dar nelipo prie sirdies..tuo metu man reikejo tiesiog kazko salia,kad zaizdas uzgydyti
sad.gif
taip praejo 2 metai, kuriu metu buvo visko:skyremes, draugavom ir pan..be sirdingu prisipazinimu ir pan..visad sakiau-nieko cia gero nebus, reikai baigti.

isvaziavom atostogauti pirma karta kartu ri viskas pasikeite smile.gif tas atostogas prisiminsiu visa gyvenima, po ju viskas susideliojo: apsigyvenom kartu, myliu myliu ir tuokiames jau smile.gif

esam labai panasus ir net turim telepatija smile.gif kartias vienodai net kalbam smile.gif

negaliu pasakyti,kad kojas pakerta..tiesiog sirdyje taip ramu ramu ir gera; patikima, stabilu, jauku ir silta smile.gif vienas prisiglaudimas nuima visus rupescius, nervus, nuovargi ir pan..negaliu apibudinti smile.gif tikiuosi suprantat smile.gif
Atsakyti
Mes su MB susipazinom vestuvese - jis buvo mano pabrolys. Is vakaro apeme kazkoks keistas jausmas - net mamai pasakiau: " uz savo pabrolio as istekesiu...." Kita ryta jis mane dar tik pamates lipant is auto irgi draugui pasake: " va, sita tai manoji"..... Ta pati vakara pasipirso, o po keturiu menesiu tapom seima.
Viskas vyko zaibo greitumu, bet sirdis sake, kad cia mano zmogus, nes ir jo seima man buvo prie sirdies. Tiksliau panasios paziuros, vertybes, tradicijos kaip ir mano seimoje.
Na stai, ir 18 metu mes kartu, kol kas nebuvom rimtai susipyke ir dar mylim vienas kita.
Atsakyti
Buvo drauges gimtadienis ir ja pasveikinti atvyko jos vyro sesuo su savo nauju draugu. Pasiziurejau: vaikas toks (butu kas pasakes, kad po 8 ar 9 metu gimdysiu jo vaika - akis buciau apspjovus fool.gif ) Paskui dar kokius 5 metus mes su drauge apipletkindavome tos poros dziaugsmus ir rupescius blush2.gif , o dar paskui... reikejo gi ji paguosti toki nelaiminga, palikta. Paguodziau ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visi mano buve draugai man is pirmo zvilgsnio laaaabai nepatiko... Vienas kazkoks nevala, turintis problemu del alkoholio pasirode (pirma karta pamaciau ji anksti ryte ir dar gerokai girta is po nakties), kitas lopas ir siaip bjaurybe (isvadino mane sliucha, netrukus po to pradejom draugauti)... ax.gif kitas apskritai tooooks negrazus... ot nuomones nepastovumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2007 08 22, 09:33)
Mes su MB susipazinom vestuvese - jis buvo mano pabrolys. Is vakaro apeme kazkoks keistas jausmas - net mamai pasakiau: " uz savo pabrolio as istekesiu...." Kita ryta jis mane dar tik pamates lipant is auto irgi draugui pasake: " va, sita tai manoji"..... Ta pati vakara pasipirso, o po keturiu menesiu tapom seima.
Viskas vyko zaibo greitumu, bet sirdis sake, kad cia mano zmogus, nes ir jo seima man buvo prie sirdies. Tiksliau panasios paziuros, vertybes, tradicijos kaip ir mano seimoje.
Na stai, ir 18 metu mes kartu, kol kas nebuvom rimtai susipyke ir dar mylim vienas kita.

Nerealiai thumbup.gif
Atsakyti