Nebuvo jokio jausmo, galvojau kad pirma ir paskutini karta matau, bet dabar labai dziaugiuosi, kad jo deka taip neatsitiko.

Kadangi pirmiausia apie ji daug girdejau siaip kaip apie zmogu, buvo tokia mintys uzklydus - gal jis kazkas tokio oooo... paskui eee nea neidomu.... o kai pamaciua, buvo oho kokie mes.... o paskui wouvvvvvvvvvvvv

aš savo žmogutį pamačiau visai atsitiktinai, labai trumpai...ir daugiau jo nebematydavau...jo net nepažinojau, bet karts nuo karto pagaudavau save galvojant apie jį
o jis bandė ieškot mano telefono nr., tik jam ilgokai reikėjo pavargt kol rado. o kai paskambino po daugiau nei pusės metų nuo mūsų pirmo atsitiktinio susitikimo, į jo klausimą:"ar žinai, kas skambina?" aš pasakiau jo vardą
net ir dabar, kai jau praėjo 3 metai, kai mes pažįstami, jis vis negali atsistebėti, kad po tiek laiko jį vėl išgirdus aš jį atpažinau
sako, kad mes būtent vienas kitam skirti

Kažkoks keistas jausmas buvo
tai va dėl to jausmo mes jau trys su pusę metų kartu,ir jau
Kaip sako šeštas jausmas neapgavo,juk mes moterys jį turim

Kaip pirma karta pamaciau, tai nelabai ka prisimenu, nes musu pozicijos buvo nelygios. pirma minti pagavau visai netychia ir labai netiketai ir net nusipurtau nuo jos. prisiminiau kai buvau pas bureja pirma ir paskutini karta gyvenime, tai ji man nu, zinokite, aprase zodis i zodi visa situacijos iliustracija... Ir kai as ta vaizda regejau, man kazkaip viiisaaaaaaaiiiiii netiketai ishplauke tie zodziai... po burejos 10 metu buvo praeje...
tai buvo pries daug metu. apzvelgiau tada visus kurie buvo ir nusprendziau,kad jis nevertas mano demesio
nepatiko net
turejom kitu ir pan..bet likimas suvede

mano dabartinis vyras yra mano vaikystes meile
dar kazkada paaugliai draugavome...
ir va susitikus po tiek laiko vis vien vienas be kito negalime...
kaip sakoma pirma meile nerudija

susipažinom internetu, o kai susitikom jaudinaus ir tiek. bijojau net normaliai į akis pasižiūrėti
geriausia, kad abu manėm, jog tas pasimatymas bus pirmas ir paskutinis, bet va, beveik penkeri metai kartu

geriausia, kad abu manėm, jog tas pasimatymas bus pirmas ir paskutinis, bet va, beveik penkeri metai kartu

Man pačiai keista prisiminti, bet kai pamačiau savo dabartinį vyrą pirmą kartą, supratau, kad noriu kartu su juo gyventi ir turėti nuo jo vaikų. Tai keista, turint omeny, kad tekėti nesiruošiau visai, į vyrus žiūrėjau skėptiškai ir apie vaikus nesvajojau.
Įvykiai rutuliojosi labai greitai. Kol kas nesusivyliau
Įvykiai rutuliojosi labai greitai. Kol kas nesusivyliau

Ne nebuvo
kai pamaciau ji,ir kai suzinojau apie ji tai lb keikiau
nes suzinojau kad jis bus musu naujas direktorius (ne dirbs,bet statytinis, na bet tipo sake mus kontroliuos).. tai i ji ziurejau kaip i pikta vyruka,mano bosa

kai pamaciau ji,ir kai suzinojau apie ji tai lb keikiau