Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

patiko... daugeliui metų tapom draugais... net neįtardami, kad kada nors būsim pora schmoll.gif draugais esam ir dabar... tik prisidėjo dar ir šeimyninė laimė wub.gif
Atsakyti
pajutau, kad patiko
bet kad jis taps mano vyru - tokių minčių net nekilo schmoll.gif
gal todėl, kad tuo metu tiesiog nieko neieškojau hihihi.gif
Atsakyti
Kai pamačiau pirmą kartą, pamaniau: mažvaikis kažkoks (jis už mane jaunesnis)
Kai pamačiau antrą kartą po kelių metų, pagalvojau: koks gražuoliukas, na ir atiteks gi kažkam ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirma karta susitikus pasijauciau kaip su geru draugu, sedejom, juokemes.. Tada tikrai nieko negalvojau, bet kuo toliau tuo labiau tikiu, kad jis ir bus tas, busimasis ax.gif
Atsakyti
man tai is pirmo karto labai patiko kai tik susitikom, pabendravom, kazkokia trauka buvo wub.gif
Atsakyti
Kai susipažinom, abu turėjom po antrą pusę. Pamaniau sau - kox fainas vaikinas, bet maniškis fainesnis. Jis po keleto menesių su savo pana išsiskyrė ir pradėjo mane atakuoti. Pasakiau, kad nieko jam nejaučiu apart draugystės, bet jis vis neatstojo...

Kažkuriuo momentu supratau, kad jam kažką jaučiu daugiau, nei draugystę. Paskui kažkas atsitiko, ir aš jį pamilau. Taip ir nesupratau iki galo, kas tai buvo, matyt kasdieniai jo pasakojimai, kaip aš jam rūpiu ir kaip jis mane myli padarė savo..
Atsakyti
Sveikutės
na o man pakolkas kaip filme ax.gif tik kad pradžia ne iš filmo g.gif na susitarėm susitikti per internetą, nemačius aš jo nė ką, susitikom gerai matomoj vietoj (tipo apsidraudžiau kad ne koks maniakas) atvykau vėluodama, atsistojau lauke šalta apie -20 vakaras atsisuku eina link manęs vaikinas, pamačiau jį ir sustabarėjau, jis pasisveikino, o aš nė liežuvio apverst negalėjau, pasivaikščiot nusprendėm tai aš mintyse pagalvojau, kad va jis galėtų bųti mano vyras 4u.gif pasirodo jam panašiai buvo 4u.gif dabar mudu dar tik sužadėtiniai ax.gif
Atsakyti
Supratau, kad tai zmogus su kuriuo noreciau visa gyvenima nugyventi...pirma karta pasimylejus. Tiesa, buvau dar nekalta blush2.gif Na ir aisku tie drugeliu skraidymai skrandyje pamacius ji, ir keliai linkdavo ir sypsena iki ausu... biggrin.gif
Atsakyti
As kaip buvau maza sapnavau toki sapna,kad mano vyras tures balta automobili,bus tamsus,vestuviu diena papuosalai bus is perliuku,o vyras dramblio kaulo kostiumu.Buvau pamirsusi si sapna kuriam laikui.Paskui likimas suvede mus su vyru,bet buvo savaite laiko kaip susitikinejom.Susapnavau dar viena sapna,kad as isteku is jo.Na man tai sukele juoka ir viska jam papasakojau.Na jis kartu su manimi nusijuoke smile.gif pradraugavom du metus,jis nusipirko balta automobili...gavosi kazkaip netycia g.gif aisku paskui jis pasipirso,atejo vestuviu diena,turejau jau nusipirktus vienus auskariukus,bet jie man netiko...nes ant kaklo buvo padarytas is gyvu geliu,toks nemasyvus su keleta perliuku.Fotografe sako,netynka tie auskarai,ar turi kitus....as prisiminiau,kad tetis buvo atsiuntes tokius auskariukus perliukus.Greitai isisegiau ir buvo super.Praejo po vestuviu kazkiek laiko ir prisiminiau savo sapna.Vyras su baltu automobiliu,dramblio kaulo kostiumas ir balti perliukai.Sapnas issipylde,bet tikrai viskas buvo daroma nesamojingai.Paskui vyrui papasakojau ir si sapna.Tai kazkaip labai nustebo....
Atsakyti
as labai gerai atsimenu ta akimirka kai pirma karta pamaciau savaji...rodos net fiziskai pajutau kaip suvirpejo sirdis...ta diena pakeite viska... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mademoiselli @ 2008 03 25, 03:27)
as labai gerai atsimenu ta akimirka kai pirma karta pamaciau savaji...rodos net fiziskai pajutau kaip suvirpejo sirdis...ta diena pakeite viska... wub.gif

O kad man taip! wub.gif Pavydziu... ax.gif
Atsakyti
o as kai ejau i pirma pasimatima su savo brangiuoju,buvau maciusi tik jo foto,kuri man labai atrode sexuali biggrin.gif na ir ka,kai pamaciau as ji realiai tai pagalvojau: noriu to,kuris buvo fotkej ,o ne sito schmoll.gif bet po keliu bendravimo valandu tapo jis man pats graziausias,mieliausias ir zinoma sexualiausias thumbup.gif ir po siai dienai negaliu atsidziaugti savo vyrelio groziu ir protu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti