As kaip buvau maza sapnavau toki sapna,kad mano vyras tures balta automobili,bus tamsus,vestuviu diena papuosalai bus is perliuku,o vyras dramblio kaulo kostiumu.Buvau pamirsusi si sapna kuriam laikui.Paskui likimas suvede mus su vyru,bet buvo savaite laiko kaip susitikinejom.Susapnavau dar viena sapna,kad as isteku is jo.Na man tai sukele juoka ir viska jam papasakojau.Na jis kartu su manimi nusijuoke

pradraugavom du metus,jis nusipirko balta automobili...gavosi kazkaip netycia

aisku paskui jis pasipirso,atejo vestuviu diena,turejau jau nusipirktus vienus auskariukus,bet jie man netiko...nes ant kaklo buvo padarytas is gyvu geliu,toks nemasyvus su keleta perliuku.Fotografe sako,netynka tie auskarai,ar turi kitus....as prisiminiau,kad tetis buvo atsiuntes tokius auskariukus perliukus.Greitai isisegiau ir buvo super.Praejo po vestuviu kazkiek laiko ir prisiminiau savo sapna.Vyras su baltu automobiliu,dramblio kaulo kostiumas ir balti perliukai.Sapnas issipylde,bet tikrai viskas buvo daroma nesamojingai.Paskui vyrui papasakojau ir si sapna.Tai kazkaip labai nustebo....