Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

QUOTE(xelA @ 2008 04 23, 22:18)
Jis buvo pabrolys, o ji - pamergė. Dažniausiai jaunieji paskirsto pabrolius (jaunikio draugus) ir pamerges (jaunosios drauges) į poras, nors jie gali būt net ir nepažįstami. Na bet įvairiai būna.

aaaaa doh.gif doh.gif
nezinojau tokio dalyko blush2.gif
Atsakyti
dirbom kartu kai susipazinom, tad maciau ji tik darbe ir su uniforma.per pirma pasimatyma pamaciau ji be uniformos o su aptemptais dzinsiukais bigsmile.gif tai vat pirmas jausmas buvo "o dieve koks uzpakaliukas ir raumenukais" mirksiukas.gif na nereali figura . toks ispudis pirma kart ir visam gyvenimui

user posted image
Atsakyti
as nejauciau, kad jis tas vienintelis.
Bet jis sake, kad is pirmo zvilgsnio isimylejo smile.gif
Atsakyti
Kai pamaciau pirma vyra - nieko nebuvo.
kai antra (dabartini) nepasakyciau, kad sirdele suvirpejo, bet kazkur viduje nuaidejo aiskus ir ryskus - TAS.
Daugiau tokio jausmo neteko patirt...
Atsakyti
Pries pradedami draugauti buvom pazystami pora metu. Taigi kai jis pradejo mane kabinti, nuomone apie ji jau buvau susidarius ir ypatingo jausmo nepajauciau verysad.gif
Atsakyti
isimylejau is pirmo zvilgsnio... tikrai... tik nemaniau kad mes galetumem buti kartu, kazkaip nei minties tokios nebuvo. galvojau na sitas tai jau ne man... kazko save nuvertinau biggrin.gif o vat nei pora meteliu nepraejo ir jau mendelsono marsas po truputeli girdisi wub.gif tebemyliu taip pat kaip tada. tik dabar ta meile kitokia, stipresne, subrandinta labiau. juk myliu ne tik isore bet ir vidu smile.gif o ir daug patyrem kartu per toki netaip jau ilga laiko tarpa smile.gif o susipazinom mes dar ir kokioje neromantiskoje aplinkoje biggrin.gif bet pastebejom vienas kita is karto, abu turejom antrasias puses, po pirmojo musu asmenisko susitikimo palikome savo buvusiuosius po poros dienu(vienas kitam apie planus nieko nesakeme) o abu issiskyreme ta pacia diena su savo ex. nu pamaniau cia kazkas jau bus... biggrin.gif
Atsakyti
Visų pirma nežinau ,ar čia jis tas vienintelis biggrin.gif
O šiaip tai ne, tirkai negalvojau,kad čia tas vienintelis ax.gif
Atsakyti
Susipažinome per Jūros šv. beveik prieš 7 metus. Pirmas įspūdis begaline aistra. Jis buvo mano svajonių vaikinas. Aukštas, raumeningas, toks sexy, labai vyriškas.
Pradraugavus beveik 4 metus atšokom vestuves.
Aistra jam nedingo iki šiol..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2008 05 17, 21:15)
Visų pirma nežinau ,ar čia jis tas vienintelis  biggrin.gif
O šiaip tai ne, tirkai negalvojau,kad čia tas vienintelis  ax.gif

Vaje kaip smagu smile.gif ...
Atsakyti
Na, sutikusi JI pamaniau, kad jis labai siltas, jaukus ir geras. Iskart Ji pajutau labai arti.... Tikiuosi, niekada nedings sis jausmas.... Ir Jis bus mano vienintelis visada visada.... Stebuklingas zmogus wub.gif
Atsakyti
nzn ar cia tikrai tas vienintelis bet kazkaip nepajutau is pradziu nieko.. tiesiog smagu bendrauti buvo.. net nenuzvelgiau jo vertinamu zvilgsniu kaip kad darydavau visus naujai sutiktus vaikinus su mintim (o gal tai jis?) o dabar neisivaizduoju vakaru be jo wub.gif
tiesa.. o jis prisipazino kad as jam iskart kritau i aki.. tik nedriso iskart prieit nes pagalvojo kad tokia mergina tikrai tures koki vaikina.. biggrin.gif
Atsakyti
na, man konkreti mintis, kad cia TAS neatejo, bet faktas, kad nuo pat piros dienos jauciausi saugiai ir taip gerai su juo wub.gif wub.gif
Atsakyti