Pas mane tai viskas buvo labai idomiai, ko tikrai niekada gyvenime nesitikejau...istikruju nezinau ar jis bus tas vienintelis, nes niekada negali zinot kas bus toliau...bet tokie dalykai kaip sapnai kartais gali daug ka pasakyti.
O buvo taip, kad net nepazinodama ir nei kart nematydama zmogaus as ji susapnavau. Ir labai aiskiai maciau jo melynas akis, jauciau ta artuma, balsa ir deginanti zvilgsni...sapnas buvo trumpas, bet kazkuo ypatingas..nes dazniausiai sapnuose matydavau pazystamus zmones, o cia buvo kazkas nauja ir nematyta...na, tas sapnas taip ir uzsimirso...bet po kokio pusmecio, per savo pirmaji pasimatyma vienu metu, vienoje vietoje ivyko kaip sanakt dezavu..kai galvoji jog jau kazkur sia vieta matei...ir tada man toptelejo i galva mintis, kad lygiai tokia pacia sekunde as sapnavau, ir lygiai toki pati artuma as jau jauciau ne sapne, o dabar realybeje...net nezinojau kur save padeti...tik siurpas perbegeo visu kunu...ir kas tai galetu paaiskinti? niekur nematyta zmogu susapnavau ir su kuriuo dabar esu jau 2 metelius...

keistu dalyku kartais nutinka, gal tai ir reiskia, kad jis tas vienintelis?