Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Vos isvydus tik is isores nesupratau kad jis tas vienintelis smile.gif Reikejo pazinti ir pan. tada supratau, kad jis galetu buti vienintelis, bet truko daug dalyku, o galiausiai susiejom ir abu tai suprate emem draugaut 4u.gif
Atsakyti
Man taip buvo nutike su dviem savo ex... o su tuo vieninteliu dabartiniu gal kokius metus negalvojau - kad jis mano vienintelis. smile.gif
Atsakyti
pirmo susitikimo pradzioj jis man patiko: toks draugiskas, simpatiskas rolleyes.gif o susitikimo pabaigoj kai reikejo issiskirt supratau, kad tai tas vienintelis ir kaip labai as nenoriu jo paleist wub.gif
Atsakyti
Oi, baisu kas dėjosi kai pirmą sykį jį pamačiau.... doh.gif Tiesiog negalėjau atitraukti akių nuo jo, bet ir pasakyti buvo ką nors baisu. Taip plėšiausi kokius puse metų kol susiimiau ir.... Na mes pagaliau kartu! bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane tai viskas buvo labai idomiai, ko tikrai niekada gyvenime nesitikejau...istikruju nezinau ar jis bus tas vienintelis, nes niekada negali zinot kas bus toliau...bet tokie dalykai kaip sapnai kartais gali daug ka pasakyti.
O buvo taip, kad net nepazinodama ir nei kart nematydama zmogaus as ji susapnavau. Ir labai aiskiai maciau jo melynas akis, jauciau ta artuma, balsa ir deginanti zvilgsni...sapnas buvo trumpas, bet kazkuo ypatingas..nes dazniausiai sapnuose matydavau pazystamus zmones, o cia buvo kazkas nauja ir nematyta...na, tas sapnas taip ir uzsimirso...bet po kokio pusmecio, per savo pirmaji pasimatyma vienu metu, vienoje vietoje ivyko kaip sanakt dezavu..kai galvoji jog jau kazkur sia vieta matei...ir tada man toptelejo i galva mintis, kad lygiai tokia pacia sekunde as sapnavau, ir lygiai toki pati artuma as jau jauciau ne sapne, o dabar realybeje...net nezinojau kur save padeti...tik siurpas perbegeo visu kunu...ir kas tai galetu paaiskinti? niekur nematyta zmogu susapnavau ir su kuriuo dabar esu jau 2 metelius... smile.gif keistu dalyku kartais nutinka, gal tai ir reiskia, kad jis tas vienintelis? blush2.gif
Atsakyti
Ne ne ne, tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsio. Pirmiausia pamačiau jauną, liesą vaikiną, trumpai kirptais plaukais, kuris iš visko juokėsi ir vaikščiojo klišai dėdamas pėdas doh.gif
Vėliau pastebėjau rūpestingą, ne pagal metus atsakingą, draugišką, protingą žmogų blush2.gif
O dabar matau jauną, stiprų ir gražų vyrą, kuris išsaugojo savo geras savybes ir jas papildė kitomis wub.gif
Atsakyti
ax.gif pagalvojau kas per kvailelis lotuliukas.gif mmm , grazus kvailelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilded Butterfly: 28 rugsėjo 2009 - 18:07
QUOTE(Dinastija @ 2009 09 20, 00:26)
Oi, baisu kas dėjosi kai pirmą sykį jį pamačiau.... doh.gif Tiesiog negalėjau atitraukti akių nuo jo, bet ir pasakyti buvo ką nors baisu. Taip plėšiausi kokius puse metų kol susiimiau ir.... Na mes pagaliau kartu! bigsmile.gif

nu ir smagu... wink.gif visokiu istoriju buna smile.gif as irgi pirma karta sunkiai islemenau kazka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daugelis čia rašo, kad drebėjo, negalėjo žodžio ištart, tas vaikinas labai labai patiko, pajautė iškart, kad tai jų būsimas TAS pats pačiausias. Man taip buvo su pirmąją gyvenimo meile. Daugiau nė karto nepasikartojo...
Atsakyti
Kai pirma karta pamaciau, pritariau koleges nuomonei, kad kazkoks keistas ir jo draugiskas bendravimas kiek pamenu pasirode pernelyg draugiskas, norejosi sprukt lotuliukas.gif Dabar jau sunkiai beatgaminu tas pirmasias akimirkas.
Bet praejo keleri metai, viskas taip apsiverte - ir stai mes kartu wub.gif
Atsakyti
Kaip pirmą kartą pamačiau, net negalėjau pagalvoti, kad busim kartu. Jam buvo 17, o man 20 blush2.gif
Atsakyti
Iki tos dienos kai ivyko musu pasimatymas, jei galima tai pavadinti, net nemaniau, kad mes busim kazkada pora, tiek ji, tiek mane siejo ta pati gera draugu kompanija, buvom geri draugai, jau pora metu, linksminomes kartu, bendraudavom ir tiek, nes mus siejo tie patys bendri draugai, kol viena diena po krepsinio varzybu jis uzsuko pas mane i namus ir mes keliata valandu kalbejom pagaliau like vienu du, pokalbis buvo idomus ir galima sakyti pikantiskas, po kurio seke pasimatymu maratonas wub.gif , tik tada as supratau, kad tai yra mano zmogus, pazinusi ji is arcia.
Atsakyti