Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Pagalvojau- ko jis taip i mane spokso? Tai labai sunervino ir jis man iskart nepatiko schmoll.gif
Reikejo jau tada galvot doh.gif
Atsakyti
kai per antra susitikima vaziavom mikriuku, buvau pavargusi ir padejau galva jam ant peties...tada ir "trenke" mintis, kad su juo noreciau sukurti seima.
su niekuo daugiau tokios minties nesu turejusi
Atsakyti
Kai pirmą kartą pamačiau (tada draugavau su jo grupioku), neatkreipiau jokio dėmesio į jį. schmoll.gif Net vardo neįsiminiau. Bet vėliau, kai jau buvau išsiskyrusi, nuo pirmos susitikimo minutės supratau, kad čia tai JIS! wub.gif Nors ten netgi ne pasimatymas buvo, o tiesiog "draugiškas" paplepėjimas. Atsimenu, kai tik įlipau į jo automobilį, jis man pasakė: "Labai nemėgstu, kai vėluojama". Tada supratau, kad mums bus įdomu lotuliukas.gif

Kol kas dar altoriaus nepasiekėm, bet jau nuo pat draugystės pradžios apie tai svajojam blush2.gif
Atsakyti
me silga laika susirasinejom as jo dar net nemacius jutau kad jis kazkuo ypatinga ir mielas sirdeliai ir stai jau me sseima wub.gif
Atsakyti
Šito aš niekada nepamiršiu ir iki šiol negaliu suvokti:hm
Niekad nebuvau savo vyro mačiusi, juolab nepažinojau jo, ir vieną sykį aš pamatau jį įžengiant pro duris (patalpos), ir girdžiu savo vidinį balsą man sakant "Jisai bus mano vyras", tas vidinis balsas buvo pats pirmiausias nes aš net nebuvau spėjusi savo busima vyrą tuo metu įvertinti (ar simpatiškas jis ir t.t.) blink.gif Ir ką jus galvojat, tą patį vakarą jis priėjo prie manęs, užkalbino, taip susipažinom, draugavom virš 3-jų metų ir susituokėm mirksiukas.gif
Taip kad pagal savo patirtį galiu patikinti kad tikrai tokie dalykai pasitaiko g.gif
Atsakyti
hmz MB pirma kart pamaciau vakarelyj pas pazistamus.tada jis man pasirode agresyvus,susireiksmines pusprotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (jis zino koki ispudi man paliko)
Atsakyti
Pasakiau garsiai - "man atrodo, mes čia ilgam"....kiek ilgam, matyt, aš ir pati dar nesuvokiau smile.gif Va jau ir 8 metai praėjo smile.gif Jis to neatsimena biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas ispudis - O viespatie koks plaukuotas lotuliukas.gif galvojau idomiai turetu but liest lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ir nieko - 5 metai jau idomiai wub.gif
Atsakyti
mes kai susitikom, tai net nepagalvojau, kad tarp musu kazkas gali buti... nes tuo metu man patiko visai kitas vaikinas, o jam kita, bet paskui kazkaip viskas taip susirutuliavo, kad jau ilga laika mes kartu wub.gif pirmas ispudis apie ji - koks naglas biggrin.gif
Atsakyti
Kai ji pamaciau,taip nedrasu buvo,negalejau akiu pakelt.Na ir siaip buvau ne is drasiuju.Suzavejo mane iskart.Nebuvo minties,kad cia mano busimasis-jam ant keliu sedejo kita,o ir as turejau drauga.Iki siol atsimenu kaip jis atrode.Daznai susitikdavom draugu kompanijoje ir supratau,jog kazkas ne taip,kad imu galvot apie ji,o ne apie savo vaikina.Tad nutariau jog negaliu draugaut su vienu,o galvot apie kita.Tai ir pasakiau tuometiniui savo vaikinui-issiskyrem graziuoju.O su vyru gyvenam 10 metu jau,nesakau,kad gyvenimas rozemis klotas-buna visko.
Atsakyti
o as saviski kai pamaciau, per kuna siurpuliukai tik perbego, bet pamaciau ji su kita moterim ir buvau isitikinus, kad tai jo zmona, bet pasirodo ziauriai klydau, nors draugystes pradzioje irgi galvojau, kad jis man meluoja... bet pasirodo, ten buvo jo tik drauge... smile.gif o dabar sekmingai mes esame sukure seima smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipra: 09 rugsėjo 2009 - 11:21
kai pirma karta pamaciau, net nekreipiau jokio demesio
Atsakyti