Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Jauciau antipatija is pradziu schmoll.gif Grazus tai grazus, bet atrode is tu vaikinu megstanciu save demonstruot, gal net per daug aktyvus g.gif ITARTINAS, va koks buvo, bet kartu ir trauke, norejos issaiskint, ko gi jis toks keistas biggrin.gif Ir kaip visuomet - artimiau susipazinus pamaciau, kad tai ne tik tas berniukas megstantis clubintis ir electro klausyt biggrin.gif Uz to slepiasi gerokai daugiau.. Pamilau zmogaus pasauli ir ji pati, taciau tam reikejo laiko 4u.gif
Atsakyti
ne is pirmo, bet is kokio trecio karto supratau, kad daugiau nieko ir nereikia
Atsakyti
man is pradziu jis nepatiko visai, bet rode rode atkaklu ir dideli demesi ir prisiviliojo biggrin.gif clap.gif dabar dziaugiuosi, kad jam uzteko kantrybes ir atkaklumo smile.gif jis sake, kad iskart suprato, kad esu jam skirta... g.gif
Atsakyti
Susitikom dar mokyklos laikais. Vaikinai net nerūpėjo tuo metu biggrin.gif Taip, kad ir jokio jausmo nepajutau, jog Jis - tas vienintelis.
Atsakyti
Su manim buvo tokia situacija rolleyes.gif
Pažintis sms blush2.gif . Susitikimas ir nuomone, kad tas žmogus keistas kažkoks ( tuo tarpu, brangusis mano, pirma vakarą sakė ji bus mano biggrin.gif čia jis man taip pasakoja ) . Ir su tuo keistu mirksiukas.gif žmogeliuku, jau 4 metukai po vienu stogu thumbup.gif
Va tokie tie jausmai smile.gif
Atsakyti
as tai nuo savo vyro pabegau,kai jis norejo mane palydeti biggrin.gif .tai jokio jausmo ,kad jis gali but tas vienintelis schmoll.gif ,bet va po metu susitikom padraugavom dvi savaites ir tada jis isvyko dviems menesiams ir kai grizo uzkart pasipirso. wub.gif ir va jau 8 metai kartu ir tris mazylius auginam ir vis dar jauciuosi kaip draugaudama,nes net nedraugavom ax.gif iskart pradejom gyventi kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabijosius: 26 lapkričio 2009 - 19:44
Nebuvo jokio ypatingo jausmo. Pastebėjau, kad žiūri į mane, galvoju, gerai ir aš pažiūrėsiu... Tą akimirką viskas tuom ir baigėsi. Po kurio laiko gavus kvietimą vakarieniauti kartu, dar pasijuokiau iš jo su savo draugėmis, nes jis buvo visiškai ne mano skonio... bet nuoboduliui praskaidrinti- sutikau... Maniau, kad tuo vakaru viskas ir baigsis, bet viskas tik prasidėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 27 lapkričio 2009 - 09:05
ruosiames vestuvems, tai drauges iki siol pjauna del to, kad sakiau jog su juo tikrai ilgai nedraugausim, nes baisiai skirtingi biggrin.gif kai pirma syki pamaciau, tik pagalvojau, kad linskmas vaikinas, bet jokiu minciu kaip apie vaikina nebuvo. ugnele atsirado po pirmo atviresnio pokalbio smile.gif
Atsakyti
pamaciau besiartinanti ir paskendau jo akyse... ikvepiau ir iki siol neiskvepiau...
Atsakyti
QUOTE(belladonna @ 2007 02 03, 23:53)
sveikutes 4u.gif
gal tai kvailai nuskambes, bet ziuredama romantini filma isgirdau : "kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo  ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."
vaikysteje  man mociute pasakojo kad tox pat jausmas kauri cia aprasiau buvo kaip sutiko ssavo  3- iaji vyra...
man susipazystant su savo vyru taip nenutiko, bent jau man ,o vyro neklausiau apie tai...
idomu ar kuriai nors taip nutiko?  g.gif

Na kazkas sukirbejo viduje kai pirma karta susitikome,ir kaskart kai susitikdavome budavo taip pat nors tada dar nedraugavome rimtai wub.gif blush2.gif as visada buvau uztikrinta ir jei drauges paklausdavo prisimenu atsakydavau,kad jis vienintelis is vaikinu su kuriuo noriu buti...ir tas mano noras buvo toks stiprus,kad po metu nebendravimo(nes isvaziavo i uzsieni ir nebeturejom vienas kito kontaktu,kol netycia atrado mane vel pazintyse ax.gif ) as visdar tebenorejau buti su juo... turbut jauciau,kad musu keliams lemta susikirsti wub.gif
Atsakyti
kažkas tokio keisto buvo nei įprastai, bet, kad su juo busiu visą gyvenimą taip tikrai negalvojau, bet norėjau blush2.gif
Atsakyti
jis buvo ramus, nesnekus, bet zinantis savo verte. jis niekada neisisokdavo, jo zodis buvo taikliausias ir paskutinis. jo zodziai mane pralinksmindavo, jo akis stengdavausi rasti minioje zmoniu.. jis nekalbedavo tarp eiluciu. kai jis kalbedavo as jo klausydavau wub.gif
laukdavau pasimatymu su juo..man jis patiko kunu ir siela..isimylejau ji iskarto kai jis pasidomejo "ar as laisva" smile.gif
Atsakyti