Jau keturiolika metų mes kartu
Pamačiau ir daugiau nebegalėjau jo pamiršti
Pamaciusi pajutau, kad tai zmogus kuris yra skirtas man, ir as neklydau
O buvo taip: tikrai jau ne..... bet jau bus 9m kaip kartu
Pirma karta pamacius susizavejau jo sypsena ir pagarba
dar ir siandien mane zavi jo sypsena
Pirma pamačiau jo foto ir sau mintyse pasakiau "Jis bus MANO"
taigi..ir bus..rudenį planuojam vestuves..
Man buvo siek tiek panasiai kaip pirmame poste aprasyta
mes susipazinom draugu vakarelyje, visa nakti prasokom kartu (atsimenu kai galvojau kad su niekuo dar nebuvo sokti taip lengva..), apsikeitem numeriais, bet gyvenom ir studijavom skirtinguose miestuose..ta nakti as jauciausi tokia laiminga, jis vis kviete mane salia atsistesti, namo vedesi uz parankes ir pan. Net gryzus namo (i savo miesta) buvau labai laiminga. Galvojau kad tiesiog buvo geras savaitgalis, bet kai jis parase, kai sirdute suvirpedavo kiekviena karta pamacius jo zinute supratau kad ne siaip cia viskas...po tos nakties praejo jau siek tiek daugiau nei 2 metai, mes vis dar kartu, daugiausiai atskirai praleide esam 1men, ir tai tik del labai rimtu aplinkybiu...kai dabar pagalvoju apie ta pirmaja nakti, tai zinau kad tada tas jausmas man buvo todel kad zinojau kad sutikau Savaji..
Kaip pamaciau pagalvojau omg koks grazus ir taktiskas
Tuomet kaip sutikdavau taip sirdis dauzydavosi kad nezinodavau kaip elgtis, kad neapsikvailinciau
Nutirpau ir apsvaigau
Bet maniau,jog labai daug paneliu turi ir nekrisiu jam po kojom lyg dar vina is ju
tai vaidinau neprieinama... Kuri laika
Pamaciau ir pagalvojau - Calvino Kleino modelis vienai nakciai
O manes nedomino tai...Su tuo alia modeliu jau 7 menesiai...Never said never
Pirma labai nepatiko, o po to jau taip pradėjo patikt, kad net liūdna būdavo kai kartu nebūdavom