QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 19:36)
jokiu jausmu pirma karta susitikus- vyrukas kaip vyrukas ir tiek. Tas pats ir antra, ir koki 30 karta susitikus... jausmai atsirado tikrai negreitai, po kokio pusmecio vos ne kasdien bendravimo.
Kai tik pamačiau saviškį, kažkas iškart sukirbėjo viduj. Užteko vos kelių sekundžių, kad suprasčiau, jog šis žmogus ypatingas
ir nors nuo pažinties pradžios ilgą kelią teko nueiti, dabar mes kartu
As su savuoju susipazinau po skyrybu su pirmaja meile, tad tuo metu nieko ape ji negalvojau, jokiu minciu nebuvo. Nusprendziau su juo draugaut tik tam kad galeciau pirmaji greiciau pamirsti. Ilgai nepamirsau, gal metus reikejo isdraugaut kol pradejau jam kazka jaust
Is pirmo zvilgsnio susidariau nuomone kad jis nera itin isvaizdus, bet laabai protingas ir verta su juo gaisti laika. Po meteliu ir grazeti eme ir pamilau iki ausu!
Dabar jau 6 metai kaip kartu ir esu egalo laiminga
Na jis pasake, kad kai mane pamate, pagavlojo, kad tai ta, kurios ieskojo:) tik nezinau ar norejo mane pamaloninti ar tikrai taip buvo
aš tai tikrinu save taip: visad žiūriu žmogui į akis ir klausiu savęs "ar galėčiau žiūrėti į tas akis visą likusį laiką?" paskutinis atsakymas buvo"taip" mano pačios nuostabai
mane ištiko meilė iš pirmo žvilgsnio, po poros mėnesių jau kartu gyvenom, jau septinti metai kartu
Jokio jasmo pirma karta..
Svetimas žmogus, kaip visi svetimi. Teko prisijaukinti tą jausmą