Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 19:36)

smile.gif tada Jums sekmes, kad tik viskas si k. pavyktu 4u.gif
Atsakyti
jokiu jausmu pirma karta susitikus- vyrukas kaip vyrukas ir tiek. Tas pats ir antra, ir koki 30 karta susitikus... jausmai atsirado tikrai negreitai, po kokio pusmecio vos ne kasdien bendravimo.
Atsakyti
Kai tik pamačiau saviškį, kažkas iškart sukirbėjo viduj. Užteko vos kelių sekundžių, kad suprasčiau, jog šis žmogus ypatingas smile.gif ir nors nuo pažinties pradžios ilgą kelią teko nueiti, dabar mes kartu thumbup.gif
Atsakyti
As su savuoju susipazinau po skyrybu su pirmaja meile, tad tuo metu nieko ape ji negalvojau, jokiu minciu nebuvo. Nusprendziau su juo draugaut tik tam kad galeciau pirmaji greiciau pamirsti. Ilgai nepamirsau, gal metus reikejo isdraugaut kol pradejau jam kazka jaust wub.gif Is pirmo zvilgsnio susidariau nuomone kad jis nera itin isvaizdus, bet laabai protingas ir verta su juo gaisti laika. Po meteliu ir grazeti eme ir pamilau iki ausu! blush-anim-cl.gif Dabar jau 6 metai kaip kartu ir esu egalo laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
pirma mintis "dieve, koks vaikis!" biggrin.gif
Atsakyti
Na jis pasake, kad kai mane pamate, pagavlojo, kad tai ta, kurios ieskojo:) tik nezinau ar norejo mane pamaloninti ar tikrai taip buvo 4u.gif
Atsakyti
Pirmas jausmas buvo toks, kad iškart patiko jis man kaip vaikinas 4u.gif Sužavėjo savo kalbom, išvaizda, elgesiu... smile.gif
Atsakyti
mano mintys buvo maždaug tokios: D. koks VYYYRAS, kaip jis dar nevedęs... biggrin.gif
Atsakyti
aš tai tikrinu save taip: visad žiūriu žmogui į akis ir klausiu savęs "ar galėčiau žiūrėti į tas akis visą likusį laiką?" paskutinis atsakymas buvo"taip" mano pačios nuostabai smile.gif
Atsakyti
mane ištiko meilė iš pirmo žvilgsnio, po poros mėnesių jau kartu gyvenom, jau septinti metai kartu rolleyes.gif
Atsakyti
Jokio jasmo pirma karta.. ax.gif
Atsakyti
Svetimas žmogus, kaip visi svetimi. Teko prisijaukinti tą jausmą biggrin.gif
Atsakyti