p.s. stereotipai issklaidyti.
Njoo... pagalvojau, kas cia per nesamone kazkokia - kaciokas be smegenu ir su mazu p**u... spjoviau i sulini.. po savaites nuejome i pasimatyma, o dar po savaites jau kartu gyvenom. nu, tebegyvenam. 
Netekėjus aš dar, bet galiu pasakyti, kad per pirmąjį pasimatyma jaučiau, kad jis kažkuom ypatingas
Jis, po mūsų pirmo pasimatymo savo geriausiam draugui pasakė, kad vieną nuostabią dieną jis tikrai mane ves
Dabar tik laukiu kol jis žengs tą žingsnį
Jis, po mūsų pirmo pasimatymo savo geriausiam draugui pasakė, kad vieną nuostabią dieną jis tikrai mane ves
Dabar tik laukiu kol jis žengs tą žingsnį
Pirmą kartą pamačius tai nelabai atkreipiau dėmesį į jį, tik antrą kartą susitikus ir pabendravus pradėjau galvoti, kad jis kažkuo ypatingas
Visai nepatiko kai pirma karta pamaciau. Buvo klube,beabejo isgeres,pagalvojau eilinis prielipa,taciau numeri daviau
Kai antra karta susitikom,tiksliau kvaile pasakiau kur gyvenu,o po keliu valandu jis paskambino ir liepe iseiti,nes lauke kieme su gelem:blink: Ir net tada nepatiko,tik po 3 pasimatymu supratau,kad jis ypatingas niekselis
O as prisijungiu prie romantikiu burio
- mano pirmasis jausmas tikrai buvo meile, o pirmoji mintis ji pamacius- "jis bus mano amzinai"
Pamenu prisigyriau draugems, kad radau savo vyra.... o po to dar ilga ilga kelia teko nueiti, kol tikrai tapome sutuoktiniais... bet visalaik zinojau - jei ne jis taps mano vyru - tai netaps niekas daugiau..
linkiu visoms ta patirti - uztikrintuma
Pamenu prisigyriau draugems, kad radau savo vyra.... o po to dar ilga ilga kelia teko nueiti, kol tikrai tapome sutuoktiniais... bet visalaik zinojau - jei ne jis taps mano vyru - tai netaps niekas daugiau..
QUOTE(namu-madam @ 2012 10 02, 16:37)
O as prisijungiu prie romantikiu burio
- mano pirmasis jausmas tikrai buvo meile, o pirmoji mintis ji pamacius- "jis bus mano amzinai"
Vat manes irgi nepaleidzia toks jausmas, bet kelias vis dar ilgas ir sudetingas
QUOTE(Sidabrinė @ 2007 02 04, 03:38)
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 00:28)
Vat manes irgi nepaleidzia toks jausmas, bet kelias vis dar ilgas ir sudetingas
Kazin, ar sis jausmas neklaidingas 
palaikau kompanija. Kadangi tas kelias be galo sudetingas, pernai nutariau tai uzbaigti, nors tas jausmas iki siol nepaliko manes
QUOTE(Apvalute @ 2012 10 03, 17:56)
palaikau kompanija. Kadangi tas kelias be galo sudetingas, pernai nutariau tai uzbaigti, nors tas jausmas iki siol nepaliko manes
ir jis po metu grizo pas mane su pasiulymu ji aplankyti, pabuti jo sveciu (jis kitoje salyje), todel darau prielaida, kad ir jo tas jausmas neapleido.. 
Na, mes irgi katik po issiskyrimo susitaikem, bet kaip cia bus nezinia
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 19:00)
Na, mes irgi katik po issiskyrimo susitaikem, bet kaip cia bus nezinia
aciu, tikrai visko daug reikes...
QUOTE(Apvalute @ 2012 10 03, 18:35)
Pusmeti