sveikos tai va
sekmadienis
pusryciai: lekste pieniskos avizu dribsniu koses, puse greipfruto
priespieciai arbata su belvita,
pietus: 2kotletai, 3duoniukai, salotos(kalafijoras, marinuotos sparagines pupeles, poras,1 a.s. alyvuogiu aliejaus)
priespieciai: apie100g varskes apkepo
vakariene: misraine (ryziai, krabu lazdeles, kukuruzai, krapai) 2mazi gabalelaiai torto, kava 3 in 1
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 12, 16:50)
nesuprantu kaip jus istveriat tiek mazai valgydamos? as valgau daug daugiau ir tai nuolat mirstu is bado 

Pritariu 100 proc! Aš nemanau, kad valgau labai daug, nors porcijos nėra mikroskopinės. Bet kaip įmanoma išgyventi su šitiek- nesuprantu...

Deklaruojuosi...
Pusryčiai: rusiški dribsniai su pienu ir trupučiu razinų, gabaliukas (greičiau labiau gabalas

Darbe inka su 1 AŠ cukraus.
Priešpiečiai: 2 mandarinai, viena sumuštinukų riekutė, padžiūvusi tokia. Arbata su 1 AŠ medaus.
Pietūs: troškinta jautiena su grybų padažu, grikiais ir kopūstų-morkų salotomis su aliejumi. Tikrai daug plikytukų (gal 17...

Pavakariai: gal 7 nedideli cinamoniniai sausainukai su džemu viduje.

Vakarienė: gal 200 g skumbrės pomidorų padaže, Mantingos duonelė (širdelės formos, 45 g), apie 200 g vynuogių, 6 dž. datulės.
Naktipiečiai: 1 AŠ medaus su čiobrelių arbata.
Na, sunki diena pirmadienis, sunki...

Mano pirmadienis
Pusryciai: jogurto indelis, 6 javinukai, apelsinas
Pietus: darzoviu troskinys(morkos, bulves, zirneliai, sparagai,kalafijoras, sviestas),mango sulciu stikline, obuolys ir mazas mars saldianiukas
Pavakariai: Kiausiniene is dveiju kiausiniu,pieno, daug juatienos kumpio ir ant virsaus uzpjaustyta surio keletas riekeliu, garnyrui-pomidoras ir kalnelis konservuotu zirneliu, puse stiklines persiku sulciu ir dvi juosteles geisos sokolado
Vakariene: Sesi nedidukai sumustukai is batono su sezamu ir rama tepamo surelio
Pas mane dazniausiai didelis tarspas tarp pietu ir pavakariu, tad as geriau pavalgau socius pavcakarius, kad vakariene galetu buti lengvesne

Pusryciai: jogurto indelis, 6 javinukai, apelsinas
Pietus: darzoviu troskinys(morkos, bulves, zirneliai, sparagai,kalafijoras, sviestas),mango sulciu stikline, obuolys ir mazas mars saldianiukas
Pavakariai: Kiausiniene is dveiju kiausiniu,pieno, daug juatienos kumpio ir ant virsaus uzpjaustyta surio keletas riekeliu, garnyrui-pomidoras ir kalnelis konservuotu zirneliu, puse stiklines persiku sulciu ir dvi juosteles geisos sokolado
Vakariene: Sesi nedidukai sumustukai is batono su sezamu ir rama tepamo surelio
Pas mane dazniausiai didelis tarspas tarp pietu ir pavakariu, tad as geriau pavalgau socius pavcakarius, kad vakariene galetu buti lengvesne

mano labai netvarkingas ir kaloringas siandienos valgiarastis:
pusryciai puse banano
veliau uz kokiu 3h(11h)-4 mini kotletukai jautienos ir svieziu darzoviu salotos
pietus svieziu darzoviu salotos su tuno file
veliau kokie 3 corny batoneliai
treniruote
po treniruotes 2 lupti obuoliai...
tie corny viska gadina
pusryciai puse banano

treniruote
tie corny viska gadina

QUOTE(eglincia @ 2007 02 13, 00:43)
pusryciai puse banano
treniruote
tie corny viska gadina
pusryciai puse banano

treniruote
tie corny viska gadina

nu corny tik apie 100kcal turi... nu bet jei cia kaloringas meniu, tai atsiprasau... tai mano valgomi kiekiai turbut begemotams...

nesuprantu kaip jus istveriat tiek mazai valgydamos? as valgau daug daugiau ir tai nuolat mirstu is bado 

Kartais man sako, kad valgau mažai, bet dažniausiai valgau tiek, kiek noriu - gal skrandis mažas?
Nu vat šiandien tai pasilinksminau...

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puodelis balintos kavos, saujelė saldainių tipo "riešutai šokolade" (kolegė parvežė, tai nutariau, kad šokolado jau nereikia).
Pietūs: puodelis pupelių sriubos, 2 baisiai kūdi lietiniai su varške, šaukštas grietinės.
Pavakariai: 2 apelsinai, 2 "Riduto" duonelės, 25 gr šokolado (nu labai norėjau...

Vakarienė: nelabai ir išvardinsiu... Mama grįžo iš kelionės su skanėstų maišu, vadinasi, užsukom į svečius... Suvalgiau gal 3 didelius trapius sausainius, aplietus šokoladu, gerą saują bulvinių - sezaminių aštrių lazdelių, ~20 gr pieniško šokolado su riešutais, 2 gabalėlius vaisinio pyrago, vieną šokoladuką su mėtiniu įdaru...

QUOTE(eglincia @ 2007 02 12, 20:43)
jokis cia nekaloringas, neskleisk ereziju

Gal jos nebejaučia alkio jausmo? Neduok dieve kam nors taip nejaust...
Vakar dienos mano meniu:
Pusryčiai - 200 g sverianti kepta lydeka su rieke Palangos duonos
Pietūs, vakarienė, naktipiečiai kas norit - 5 pusinės riekės Palangos duonos, užteptos svogūnų laiškais su grietine ,ant viršaus - Panevėžio filė griežinėlis. Tiesa, dar 2 griliažinius saldainius sukramčiau...
Alkio nerasta

O prisidirbau iki alkio jausmo neturėjimo, išradus būdą, kad kuo mažiau valgai, tuo greičiau storėji... Tiesa, dabar jau valgau taip mažai, kad nebestorėju...
Taip kad nuo savęs - merginos, nebandykit suvalgyt maksimaliai mažai, taip ir prisižaist galima...
P. S. Labas rytas ir sorry, kad įlindau nekviesta

QUOTE(Shiduh @ 2007 02 12, 17:50)

Atvirai tariant, as tai pastoviai jauciuosi alkana. Taciau jei pradedu daugiau valgyti, iskart kilogramai i virsu lipa

Mano vakardiena :
Vanduo su citrina
Pusryciai: Activia jogurtas nat. su saukstu spang.uogienes, gabalelis varskes apkepo, balinta kava
Priespieciai : Miau jogurtukas
Pietus : Sumustinis (duona su kumpiu) + pomidoras, arbata su cukrumi.
Pavakariai : dziov. mangai, apelsinas
Vakariene: sultinys, orkaiteje kepta mesa, rauginti kopustai, 1/2 Nomedos saldainio, balinta kava
NAktipieciai : 1/2 granato.
Labas rytas,
ooo Nomedos vajus
VAKARYKŠTIS:
PUSRYČIAI: vanduo su priedais, bananas, av. košė su vaisiais, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: rugelis su 4 r. b. lieso sūrio, 2 mar. agurkėliai.
PIETŪS: 2 gab. keptos ir 2 gab. garintos žuvies, 2 mar. agurkėliai, mar. burokėliai. Vėliau - banbonkė.
PAVAKARIAI: b. kava, 0,5 Nomedos, 150 alma joguto su 2 a.š. av. dribsnių. Vėliau: obuoliukas.
VAKARIENĖ: 2 gab. šviežiai rūkyto karšio, 2 marinuoti agurkai, 0,5 l sidro.
ooo Nomedos vajus

VAKARYKŠTIS:
PUSRYČIAI: vanduo su priedais, bananas, av. košė su vaisiais, darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: rugelis su 4 r. b. lieso sūrio, 2 mar. agurkėliai.
PIETŪS: 2 gab. keptos ir 2 gab. garintos žuvies, 2 mar. agurkėliai, mar. burokėliai. Vėliau - banbonkė.
PAVAKARIAI: b. kava, 0,5 Nomedos, 150 alma joguto su 2 a.š. av. dribsnių. Vėliau: obuoliukas.
VAKARIENĖ: 2 gab. šviežiai rūkyto karšio, 2 marinuoti agurkai, 0,5 l sidro.
as seniau jausdavausi alkana,bet dabar nebe,matyt skrandis susitrauke
jau i senus dzinsus ilendu

jau i senus dzinsus ilendu

Pusryciai: kava
velivi pusryciai: duona su rama krem bonzur, 2 gabaliukai
priespieciai moliugu seklos kazkur apie sauja
pietus: zirniu sriuba, juodos duonos 1/3
pavakariai: mandarinas
velivi pavakariai: mandarinas
vakariene: gabaliukas menkes file, darzoves sveizios
visa diena jau 5 puodeli arbatos be nieko
velivi pusryciai: duona su rama krem bonzur, 2 gabaliukai