Labas vakaras, galima, ir aš čia prisidėsiu? Tik aš ne kaip dietininkė, o kaip turinti valgymo sutrikimų... Nes pačiai baisu nuo savęs darosi...
Gal kai pradėsiu realiai užrašyt, ką suvalgau, tiksliau, ko nesuvalgau per dieną, išdrįsiu nueit kur nors pagalbos ar panašiai?
Tai va, jei galima, neskirstysiu į pusryčius, pietus ir vakarienę - nėr pas mane tokių
Šiandienos racionas, atsikėliau penktą vakaro:
Pusė litro Vichy su citrina (to šlykštaus limonado, o ne gero mineralinio)
Dvi saujos saldžių kukurūzų
50 g salotų su krabais ir rieke duonos
Stiklinė koka kolos.
10 anakardžių riešutų.
Dar vakare turėtų prisidėti kūgelis, 200 g su grietine ir spirgais. Ir bananas.
Ir ne, tai ne dieta, liesėti nenoriu, storėti nenoriu, tai pasekmės kovos su savo kūnu - kai nuo 42 kg priverčiau jį sustorėt iki 65... Ir šiuo metu kankinantis stresas, kad nespėsiu iki sutarto momento priduoti darbo, nemaniau, kad taip graušiuos, juoba vėluoju dėl buvusios akies traumos, o ne dėl tingėjimo...
Labai prašau, neišmeskit - gal kai reikės čia prisiduot, ką suvalgiau, ta proga prisiversiu dar ką nors suvalgyt, tiesiog per jėgą, kad būtų ką užrašyt? Nes alkio jausmo nerasta, šaltis krečia nuo kalorijų trūkumo, jėgų nėra, o pažiūrėt į maistą nesinori...
Bet jei netinku, aš suprasiu, žinau, kad mano tikslas kitoks nei jūsų. Tiesiog pasakykit jei ką, tiesiai šviesiai, nes bado iškankintos smegenys užuominų gali ir nesuprasti