Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Sveikos,
Man žiauriai gėėėda dėl savo didžiai nesveiko savaitgalio, bet bandau deklaruotis, gal taip pavyks grįžti į sveikos gyvensenos vėžes rolleyes.gif (iš anksto atsiprašau už vakarykščius naktipiečius, čia, matyt, viską apsprendė priešpiečių ir pavakarių nebuvimas ax.gif)

Taigi, pirmadienio meniu:
Pusryčiai: vanduo su c., 5 VŠ miuslių su trupučiu sėlenų ir JO jogurtu, darbe - balinta kava, gab. juodo šokolado (kiek g nžn, nes nebepamenu, kiek "langelių" iš pradžių tą plytelę sudarė biggrin.gif)
Pietūs: barščiai, cepelinas su varškės-grietinės padažu
Vakarienė: k.v. kiaušinis, 1/2 grūd. bandelės, obuolių-porų-majonezo salotos
Naktipiečiai: kelios saujos "Studentų maisto", 3-4 sviestiniai sausainiai blush2.gif
Atsakyti
sveikos

vakar diena

09.00: dribsniai su riesutais ir razinom, uzpilti jogurtu, puse puodelio juodod kavos
pries
13.00. corney
16.00 1.5 orkaitej keptu vistu slauneliu, 1 pomidoras, kuokstas salotu, 4 duoniukai
21.00 maza piciuke su pievagrybiais ir kumpiu, pomidoru sulciu 100ml, kazkoks kokteilis alkoholinis

ejau gult po 12 jei ka

ir alkio is tiesu nelabai jauciu, na tik tada jei pamatau koki skanu maista, o jei nematau man ir nereikia
Atsakyti
Butu tokia grazi diena,jie ne visi tie sokoladiniai dalykai kuriu siandien buvo daug daug kaip ir nervu tampymo blush2.gif
Pusryciai: smilgos naturalus varskes desertas su melynemis,obuolys sesi javinukai
Pietus: trinta bulviene su pievagrybiais, liezuvis, pomidoro puse keletas skilteliu agurko, majonezo saukstelis su zirneliais,apelsinas ir didele sauja m&m
Pavakariai: pakelis meller saldianiuku doh.gif
Vakariene: penki varskeciai su razinomis ir grietine, stikline persiku sulciu ir ir ir doh.gif dvi juosteles geisos sokolado
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Aš vakarą vėl susigadinau su sausainiais, nesąmonė kažkokia... verysad.gif

Pusryčiai: sveikuolių riekelė su tepamu sūriu, 3 krabų lazdelėmis, ant peilio galo majonezo ir keliais griež. pomidoro. 0,5 AŠ medaus
Darbe: balinta inka su 1 AŠ cukraus

Priešpiečiai: ožkos pieno jogurtas su braškėmis, arbata su 0,5 AŠ medaus

Pietūs: orkaitėje be riebalų su vynu ir obuoliais kepta nedidelė vištienos šlaunelė, keli šaukštai natūralių+laukinių ryžių, salotos (Pekinas, pomidoras, marinuotas agurkas, petražolės, jogurto padažas). Balinta natūrali kava su 1 AŠ cukraus.

Vakarienė: 2 maži cepelinai (nu jau baisiai norėjau visą savaitę blush2.gif ) su 1 AŠ grietinės. Keletas VŠ bananų+apelsinų+jogurto salotų (kambariokė padarė, žinojo, kad grįšiu iš stomatologo, tai kad kramtyti daug nereikėtų... biggrin.gif ), 2 riešutiniai sausainiai (tokie a la amarečiai tik didesni), gal 4 mažučiai lengvučiai, beveik oriniai karameliniai sausainukai. doh.gif

Žinot, merginos, man čia tokia mintis atėjo (mirkt mirkt... tongue.gif )... Kažkodėl pagalvojau, kad mums pačioms kiekvienas suvalgytas sausainis atrodo didžiausias blogis, bet kai paskaitau kitų valgiaraštį su "nukrypimais" viskas atrodo normaley (na, jei nėra ryškiai per daug mirksiukas.gif )- nei tos juostelės šokolado baisiai atrodo, nei maži torto gabaliukai, nei saldainiai (jei ne vieną dieną viskas)...
Jums ne? g.gif
Atsakyti
Šiandieninis racionas:
Pusryčiai: vanduo su c., 1/2 grūd. bandelės su sviestu ir dviem griež. varškės sūrio, vėliau balinta kava, gab. j. šokolado
Pietūs: tirpi sriuba, 200 g burokėlių mišrainės su majonezu, 100 g jūrų lydekos filė tešloje gabaliukas
Vakarienė: grietinėje patroškinti grybai su svogūniuku, bulvių košė, kefyras
Atsakyti
Labas vakaras, galima, ir aš čia prisidėsiu? Tik aš ne kaip dietininkė, o kaip turinti valgymo sutrikimų... Nes pačiai baisu nuo savęs darosi...
Gal kai pradėsiu realiai užrašyt, ką suvalgau, tiksliau, ko nesuvalgau per dieną, išdrįsiu nueit kur nors pagalbos ar panašiai?
Tai va, jei galima, neskirstysiu į pusryčius, pietus ir vakarienę - nėr pas mane tokių doh.gif
Šiandienos racionas, atsikėliau penktą vakaro:

Pusė litro Vichy su citrina (to šlykštaus limonado, o ne gero mineralinio)
Dvi saujos saldžių kukurūzų
50 g salotų su krabais ir rieke duonos
Stiklinė koka kolos.
10 anakardžių riešutų.
Dar vakare turėtų prisidėti kūgelis, 200 g su grietine ir spirgais. Ir bananas.

Ir ne, tai ne dieta, liesėti nenoriu, storėti nenoriu, tai pasekmės kovos su savo kūnu - kai nuo 42 kg priverčiau jį sustorėt iki 65... Ir šiuo metu kankinantis stresas, kad nespėsiu iki sutarto momento priduoti darbo, nemaniau, kad taip graušiuos, juoba vėluoju dėl buvusios akies traumos, o ne dėl tingėjimo...
Labai prašau, neišmeskit - gal kai reikės čia prisiduot, ką suvalgiau, ta proga prisiversiu dar ką nors suvalgyt, tiesiog per jėgą, kad būtų ką užrašyt? Nes alkio jausmo nerasta, šaltis krečia nuo kalorijų trūkumo, jėgų nėra, o pažiūrėt į maistą nesinori...
Bet jei netinku, aš suprasiu, žinau, kad mano tikslas kitoks nei jūsų. Tiesiog pasakykit jei ką, tiesiai šviesiai, nes bado iškankintos smegenys užuominų gali ir nesuprasti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 02 13, 19:31)
Kažkodėl pagalvojau, kad mums pačioms kiekvienas suvalgytas sausainis atrodo didžiausias blogis, bet kai paskaitau kitų valgiaraštį su "nukrypimais" viskas atrodo normaley (na, jei nėra ryškiai per daug  mirksiukas.gif )- nei tos juostelės  šokolado baisiai atrodo, nei maži torto gabaliukai, nei saldainiai (jei ne vieną dieną viskas)...
Jums ne?  g.gif

Paskaičiau ir juoktis pradėjau - yra tame tiesos! biggrin.gif

O mano šventė tęsiasi...

Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: puodelis balintos kavos, 25 gr juodo šokolado.
Pietūs: mėsainis su sūriu (blogis, be to dar ir neskanus), puodelis arbatos su citrina, desertui - 3 Kinder bueno saldainukai (maži, po 30 kcal kiekvienas tongue.gif ).
Pavakariai: 2 maži apelsai, 2 "Riduto" duonelės, gabaliukas šakočio - naminio kepimo, bet neskanus schmoll.gif
Vakarienė: kampelis naminės duonos ir dar maža riekutė su sviestu.

Dar laukia saulėgrąžų pakelis, bet dar neatplėšiau, tai nežinau... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
siandieninis valgiarastis:
kadangi velai keliaus,tai pusryciai su priespieciais susimaise ax.gif :
bananas,kriause,dvi riekes kazkokios Turtingos duonos apteptos sviestu
pietums sriuba gavosi astri,todel suvalgiau kelis saukstus ir issigraibiau jautienos gabalus tongue.gif o vietoj jos pasidariau svieziu darzoviu salotu su tuno file 4u.gif

Treniruote

dabar geriu daug gripolio arbatos ir suvalgysiu 2-3 obuolius
Atsakyti
Smike as irgi tau pritariu, nu gerai prisivalgiau siandien sokolado, bet ne viska vienu kartu ir be to stresas tai pelnytai tongue.gif Ir nu ir kas biggrin.gif Taip pat ir tavo sausainiai vazido negadina mirksiukas.gif ar miaskos kasdiene sokolado porcija
Man labiau gadina vaizda nevalgymas, nepyk Eglincia bet tiek kiek tu valgai valgymu nepavadinciau...
Atsakyti
as daug valgau,dabar katik nusizengiau dar ir 2 riekes duonos suvalgiau,tokiu metu... doh.gif
Atsakyti
Eglincia, nepyk, bet prie tavo valgiaraščio, juoba jei dar sportuoji, tai dvi riekės duonos - ne nusižengimas, o sveiko proto balsas...
O aš dar neprisiverčiau prieiti prie kūgelio... Mano sveikas protas poilsiauja...
Na, naktis ilga, gal dar prisiversiu 4u.gif
Užtat dadėjau dar saują kukurūzų ir saują riešutų. O vyras prieš Valentinkę, kai sumaniau prieš jam gulant pasigirt savo figūra (šiuo metu ant jos yra 60 kg), pasakė džiugiai: o, rinkių nebėra! doh.gif 4u.gif Ir dar pasiūlė neprisiėsti kūgelio... Nors šiaip nei spaudžia dėl svorio, nei ko nors reikalauja, bet kartais pagalvoju, ar tas mano badavimas kažkiek ne tik su stresu ar alkio pojūčiu susijęs, bet ir su tokiom frazelėm... Beje, būtent mano vyras buvo žmogus, vardan kurio aš storėjau, nes zyzė zyzė ir zyzė, kad kaulų vyniotiniai jam nepatinka...
Papildyta:
Ai, va, kad būtų aiškumas - KMI idealus, ūgis 172, svoris 60 kg...
Atsakyti
QUOTE(smike @ 2007 02 13, 20:31)
Kažkodėl pagalvojau, kad mums pačioms kiekvienas suvalgytas sausainis atrodo didžiausias blogis, bet kai paskaitau kitų valgiaraštį su "nukrypimais" viskas atrodo normaley (na, jei nėra ryškiai per daug  mirksiukas.gif

Man irgi panašiai atrodo drinks_cheers.gif Nors, kita vertus, savo valgiaraštyje tam tikrą maistą įvardiju kaip "nukrypimus" todėl, kad po to žymiai blogiau jaučiuosi, graužiu save, netenku energijos ir pan. (nors gal kitų akimis žiūrint viskas pas mane yr normaley ax.gif)

QUOTE(stripulis @ 2007 02 13, 22:14)
Labas vakaras, galima, ir aš čia prisidėsiu?
Labai prašau, neišmeskit - gal kai reikės čia prisiduot, ką suvalgiau, ta proga prisiversiu dar ką nors suvalgyt, tiesiog per jėgą, kad būtų ką užrašyt?

Sveikutė, aišku, prisijunk 4u.gif mirksiukas.gif Išties tavo valgiaraštis toks neįprastas, nes, kaip supratau, daug dirbi naktimis. Bet juk tai ne kliūtis deklaruotis čia ir bandyt kompanijoje išspręsti mitybos problemas ar pan. drinks_cheers.gif Dar norėčiau tau pasiūlyt savo meniu parašyt ir (apytikriai) valgymo laiką mirksiukas.gif
Atsakyti