Aš gal ne visai tiksliai parašiau - valgiaraštį ir aš planuoju, kai užplaukia, tiesiog negaliu tiksliai pasakyt, kad suvalgysiu, tarkim 50 g mėsos ar pan. iš anksto. Gal to, ką pagaminsiu, suvalgysiu tris lėkštes, o gal tik paknebinėsiu... Paprasčiausiai žaviuosi tavo valia, jei taip sugebi sau pasakyt, kad suvalgysi būtent tiek, ir nė kąsnio daugiau, nė žingsnio į šoną

Na man vakar dienos valgiarastis be brendzio labiau patiktu
O bendru dienos valgymu visai patenkinta

QUOTE(aurarud @ 2007 02 14, 16:40)
Na man vakar dienos valgiarastis be brendzio labiau patiktu

Aha, tada jei galima, plačiau. Paskaičiavau, kad be brendžio tavo dienos kalorijos būtų sudariusios gražų skaičių 885. Normaliai svoriui palaikyt per dieną reikia 1600 kcal. Jei metamas svoris, reikia sunaudot apie 1200.
Tai būtų du klausimai - gal kur ir rašei, bet jaučiu per III temas kol atknisiu

1. Kiek sveri ir kiek svorio nori numest (jei nenori, kiek sveri, tai bent kiek nori numest)
2. Ar seniai taip meti svorį, ir ar tavo kasdieninis valgiaraštis dažnai būna toks kaip vakar?
mano siandienadienis:
pusryciai(vel velai):
bananas,apipiltas 0% biolos melyniu jogurtu ir 2 riekes turtingos skrudintos duonos,pateptos sviestu
Pietums:
cili picoje-puse porcijos vistienos salotu(su majonezu
),puse porcijos graikisku salotu ir puse porcijos pupeliu sriubos
veliau 1 hematogenas ir kramtomoji stimorol guma,ir eukalipto ledinukai
vakare sukrimsiu koki obuoli...
pusryciai(vel velai):
bananas,apipiltas 0% biolos melyniu jogurtu ir 2 riekes turtingos skrudintos duonos,pateptos sviestu
Pietums:

QUOTE(stripulis @ 2007 02 14, 18:30)
Aha, tada jei galima, plačiau. Paskaičiavau, kad be brendžio tavo dienos kalorijos būtų sudariusios gražų skaičių 885. Normaliai svoriui palaikyt per dieną reikia 1600 kcal. Jei metamas svoris, reikia sunaudot apie 1200.
, tai jei nesunku, atsakyk.
1. Kiek sveri ir kiek svorio nori numest (jei nenori, kiek sveri, tai bent kiek nori numest)
2. Ar seniai taip meti svorį, ir ar tavo kasdieninis valgiaraštis dažnai būna toks kaip vakar?

Na vakar pradzioj bandziau iskrova daryt

Siaip iskrovai suvalgau 4 activias su kava iki 700 cal.
dabar sveriu 73 , numeciau 1 kg noriunumest dar 9kg.
Paprastai mano valgiarstis apie 1300 - 1500 cal pageidautinai.
Nelabai kol kas sekasi sumazinti kaloriju skaiciaus, o reiktu

Mano lb netobulas valgiarastis
Pusryciai: jogurto indelis ir obuolys
Priespieciai: trys sumustinai su desra, permatomu margarino sluoksniu ir pomidoru bei raugintu agurku, juostele sokolado is italijos,arbata su pienu
Pietus???? du mandarinai ir vienas kvadratukas sokolado
Pavakariai: trinta darzoviu sriuba, juodos duonos riekele, sauja pustu cipsiuku
Vakariene: Penki kepti varskeciai su razinomis ir grietine, persiku sulciu stikline,apelsinas,griliazinis saldainis, du dideli sausainiai-sirdys ir sokoladiniu sirduciu nedidukiu kokios trys o gal ir daugiau ju bus sivakar
Na pietu nebuvo, nes buvau seminare, tai perpertraukele ka turejom ta sukrimtom su drauge,o turejom nedaug...
Pusryciai: jogurto indelis ir obuolys
Priespieciai: trys sumustinai su desra, permatomu margarino sluoksniu ir pomidoru bei raugintu agurku, juostele sokolado is italijos,arbata su pienu
Pietus???? du mandarinai ir vienas kvadratukas sokolado
Pavakariai: trinta darzoviu sriuba, juodos duonos riekele, sauja pustu cipsiuku
Vakariene: Penki kepti varskeciai su razinomis ir grietine, persiku sulciu stikline,apelsinas,griliazinis saldainis, du dideli sausainiai-sirdys ir sokoladiniu sirduciu nedidukiu kokios trys o gal ir daugiau ju bus sivakar

Na pietu nebuvo, nes buvau seminare, tai perpertraukele ka turejom ta sukrimtom su drauge,o turejom nedaug...
QUOTE(eglincia @ 2007 02 14, 17:57)
mano siandienadienis:
pusryciai(vel velai):
Pietums:
),puse porcijos graikisku salotu ir puse porcijos pupeliu sriubos
pusryciai(vel velai):
Pietums:

Na ir ačiū Dievui, kad su majonezu, nes ten ir pilna porcija kaip pusė normalios! Nejuokauk tu su tokiais valgiaraščiais... Kad ėmei ne picą, o salotas- pagirtina, bet tokiais kiekiais, juo labiau kai vakarienės nevalgai...

Fleurette, ožkos pieno jogurto radau Maximkoje- kažkokia naujovė. 2 indeliai 0,99 Lt. Bet kai paskaičiau, kad jis su gliukozės-fruktozės sirupu nebeperku. O be to, maistinė vertė nesurašyta, tai įtari pasidariau.

Mano šiandieninis
Pusryčiai (6.00): rusiški dribsniai su pienu, 2 nedideli sausainukai.
Priešpiečiai (9.00-11): tokių reguliarių nebuvo- iki pietų suvalgiau žiupsnį dž. vaisių mišinio ir puse obuolio, išgėriau balintos inkos.
Pietūs (11.30): jūrų lydekos suktinukas tešloje su ryžių ir daržovių įdaru, grikiai, truputis įv.kopūstų salotų, balinta kava su 1 AŠ cukraus.
Truputį vėliau klientas atnešė į darbą nerealiai skanius, bet bezbožnai kaloringus perteptus vaflius (sviestas, kondensovkė, sausainiai, riešutai...)- tai du kubus suraičiau iš gobšumo...

Pavakariai : stiklinė pieno-sulčių gėrimo FIJI su vyšniomis ir ženšeniu. (mmmm, kaip man tas FIJI patinka

Vakarienė : nedidelis vištienos kumpelis keptas orkaitėje, apie 200 g ant trupučio aliejaus kepto šaldyto darž. mišinio su bulvėmis, 1/3 pomidoro. Didelis (labai didelis...) obuolys.
Naktipiečiams planuoju arbata su medumi. Bet žvilgsnis krypsta ir į sausainius...

IR DAR VISAS VISAS SVEIKINU SU MEILĖS DIENA!!! VISOS ESAME JOS VERTOS NEPRIKLAUSOMAI NUO KMI, FIGŪROS NETOBULUMŲ, SILPNYBIŲ SKANĖSTAMS IR KITIEMS GYVENIMO MALONUMAMS!

JEI LAIMĖS JAUSMAS SUVALGIUS SALDAINUKĄ STIPRESNIS UŽ NUSIVYLIMĄ PAŽIŪRĖJUS Į VEIDRODĮ IŠ UŽPAKALIO- TAI NESIKANKINKIM IR IŠDIDŽIAI EIKIM Į KAIRĘ!!!

Užgrauš sąžinė jeigu nutylėsiu- parašiusi žinutę palūžau ir suvalgiau 5 dvigubus baltyminius-riešutinius sausainius ir 1,5 AŠ medaus su arbata.

nevalgau as tos vakarienes,kazkaip poreikio nera,jei buna poreikis,sugrauziu ka nors,saves nekankinu,man tikrai buvo sunku vietoj picos pasiimti sriubos ir salotu
Mergickos,jus visas visas sveikinu su meiles diena

Mergickos,jus visas visas sveikinu su meiles diena

Kaip jums širdučių dienelė?
O maniškė va tokia:
Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado.
Pietūs: vištienos maltinukas, šaukštas bulvių košės, šv. kopūstai, 2 maži kinder bueno po 30 kcal.
Pavakariai: 2 apelsinai.
Vakarienė: žuvis aštriame padaže, ryžiai, taurė balto vyno (kinų restorane).

O maniškė va tokia:
Pusryčiai: puodas vandens su šaukštu sėmenų ir šaukšteliu medaus.
Priešpiečiai: mažas puodelis balintos kavos, 25 gr šokolado.
Pietūs: vištienos maltinukas, šaukštas bulvių košės, šv. kopūstai, 2 maži kinder bueno po 30 kcal.
Pavakariai: 2 apelsinai.
Vakarienė: žuvis aštriame padaže, ryžiai, taurė balto vyno (kinų restorane).
Na ką, baigėsi valentinadienis?
Valentinadienio meniu:
Pusryčiai: 150 g silkės su morkom ir svogūnais, riekė Palangos duonos, 1 puod. vandens su citrina, 1 a. š. cukraus.
Priešpiečiai: 1 puod. arbatos "Lipton", 1 a. š. rudojo cukraus, 2 saldainiai "Karūna".
Pietūs: Indelis grūdėtos varškės su vyšniomis.
Vakarienė: 2 blyneliai su šokoladu, kepti ant aliejaus, 2 stiklinės Koka Kolos, 8 sausainiai.
Žiūriu, saldėsių diena buvo, kaip ir priklauso Valentinkei
Gal dar spėsiu Naktipiečiam rūgpienio 250 g sukapoti, ir laikysiu, kad šįsyk prisiverčiau daugiau pavalgyt, nei dvi dienas prieš tai.
Labanakt
Valentinadienio meniu:
Pusryčiai: 150 g silkės su morkom ir svogūnais, riekė Palangos duonos, 1 puod. vandens su citrina, 1 a. š. cukraus.
Priešpiečiai: 1 puod. arbatos "Lipton", 1 a. š. rudojo cukraus, 2 saldainiai "Karūna".
Pietūs: Indelis grūdėtos varškės su vyšniomis.
Vakarienė: 2 blyneliai su šokoladu, kepti ant aliejaus, 2 stiklinės Koka Kolos, 8 sausainiai.
Žiūriu, saldėsių diena buvo, kaip ir priklauso Valentinkei

Gal dar spėsiu Naktipiečiam rūgpienio 250 g sukapoti, ir laikysiu, kad šįsyk prisiverčiau daugiau pavalgyt, nei dvi dienas prieš tai.
Labanakt

QUOTE(stripulis @ 2007 02 15, 01:43)
Vakarienė: 2 blyneliai su šokoladu, kepti ant aliejaus [...]
Įdomu, o kaip juos pasigaminti?

Vakarykštis meniu:
Pusryčiai (7.30): vanduo su c., balinta kava, miusliai su l. jogurtu, obuolys
Priešpiečiai (10h): gab. j. šokolado, "Riduto" duonelė (su saulėgrąžom ta)
Pietūs (12h): agurkinė sriuba su rieke j. ajerų duonos, 200 g įv. daržovių, vėliau obuolys
Pavakariai (18h): stiklinė vyšnių-trešnių nektaro
Vakarienė (19h): vištienos filė kepsniukas, VŠ bulvių košės, salotos (marinuoti pievagrybiai, pomidoras, salota, jogurtinis padažas)
Šventiški naktipiečiai: 2 gab. lengvo ir gaivaus varškės pyrago su braškėm, keli sausainiai (pagaliau juos pabaigiau

O vakar MB užsisvajojo, kaip vaikystėje skanu būdavo kvietinių kruopų košė su lašinukais, tai šįvakar valgysiu riebiai...

Labas rytas,
vakarykštis griešnas:
PUSRYČIAI: vanduo ir kt., kivis, 2 av. dr. koše su razinkom ir sėlenom. Darbe-b. kava su šokoladine širdele.
PRIEŠPIEČIAI: 1,5 rugelio su tep. v. sūriu, 2 krablazdės, gabaliukas obuolių pyrago.
PIETŪS: kalafijorų salotos su majoneziniu skystalu (liežuvis neapsiverčia pavadinti padažu), 2 bandelės, gurkšnis vyno. Kiek vėliau: b. kava, gabaliukas torto.
VAKARIENĖ: 1,5 samt. pertrintos daržovių sriubos, 1 Rimis krispas, 0,5 bandelės su sėklom, gab. vėdarų.
NAKTIPIEČIAI: 3 taurės čimpano, 2 gab. sūrio, desertas iš: 2 v.š. želė, 2 v.š. vanilinių ledų ir 2 konservuotų persikų.
vakarykštis griešnas:
PUSRYČIAI: vanduo ir kt., kivis, 2 av. dr. koše su razinkom ir sėlenom. Darbe-b. kava su šokoladine širdele.
PRIEŠPIEČIAI: 1,5 rugelio su tep. v. sūriu, 2 krablazdės, gabaliukas obuolių pyrago.
PIETŪS: kalafijorų salotos su majoneziniu skystalu (liežuvis neapsiverčia pavadinti padažu), 2 bandelės, gurkšnis vyno. Kiek vėliau: b. kava, gabaliukas torto.
VAKARIENĖ: 1,5 samt. pertrintos daržovių sriubos, 1 Rimis krispas, 0,5 bandelės su sėklom, gab. vėdarų.
NAKTIPIEČIAI: 3 taurės čimpano, 2 gab. sūrio, desertas iš: 2 v.š. želė, 2 v.š. vanilinių ledų ir 2 konservuotų persikų.