siandieninis:
pusryciai: 2kiausiniai(160)+1a. s majonezo(25)+50gr duonos(105)+1pam(20),viso 310kcal
pietryciai:2sokolado gab,viso60kcal
pietai:30gr virtos desros(90)+70gr mieziniu krupu (240)+1 saukstas grietines(80),viso 390
pavakariai: salotos(pamidoro,agurko,pekino kopusto)+1saukstas grietines(80)+40gr duonos(85_,viso 225
vakariene:50gr keloksu(200)+1stikl pieno(112),viso 312
naktipieciai:bananas ,viso 72
is viso:1369
QUOTE(chocollate @ 2007 02 16, 10:44)
Kaloringas corny??? trys treniruotes ir baseinas bei dviracio minimas ir tik tiek tevalgei???Tu nesupyk, bet man atrodo tikrai turi valgymo sutrikimu. Nu as cia taip tiesiai ir naglai savo nuomone isreziu, bet mergaite tu kojas pakratysi. Nesupyksi jei paklausiu koks tavo ugis ir svoris?
ugis 1.78m,svoris 92kg... taigi valgymu sutrikimu neturiu...tiesiog esu visiskai nusistacius vakarai nevalgyti...
QUOTE(eglincia @ 2007 02 16, 13:07)
ugis 1.78m,svoris 92kg... taigi valgymu sutrikimu neturiu...tiesiog esu visiskai nusistacius vakarai nevalgyti...
Visos, turinčios sutrikimų, tai atkakliai neigia.
Tavo valgiaraštis rodo visai ką kita. Ir apie problemas tau jau sakė ne vien Chocollate- deja, tu nekreipi jokio dėmesio į pastabas. Sėkmės lieknėjant ir dar didesnės- kapstantis iš sveikatos problemų
o tai kaip kaip kitaip man mesti svori?as tiesiog nevalgau miltiniu,saldumynu ir po 18h....o valgua nemazai siandienos valgiarastis bus tikrai didelis
laba
kelias dienas nerašiau savo valgiaraščių, biški buvo apsivalgymo dienos, visokie torčiukai,vyneliai
bet jau taisausi:
pusryčiai:ž.arbata+ vit.C, avižų dribsniai su jogurtu,2 kiviai
priešpiečiai:100g jogurto abrikosinio, keli duoniukai
pietūs:2 vištienos dešrelės, mišrainė-morka, sūris, česnakas, v.š.majonezo
pavakariai:activia, uogų gėrimas
vakarienė:pupų sriuba su jautiena, a.š.grietinės, keli duoniukai
naktipietis- greifrutas, 50g dž.obuolių

kelias dienas nerašiau savo valgiaraščių, biški buvo apsivalgymo dienos, visokie torčiukai,vyneliai

pusryčiai:ž.arbata+ vit.C, avižų dribsniai su jogurtu,2 kiviai
priešpiečiai:100g jogurto abrikosinio, keli duoniukai
pietūs:2 vištienos dešrelės, mišrainė-morka, sūris, česnakas, v.š.majonezo
pavakariai:activia, uogų gėrimas
vakarienė:pupų sriuba su jautiena, a.š.grietinės, keli duoniukai
naktipietis- greifrutas, 50g dž.obuolių
klausykit, pastebejau, kad daug kas cia pries pusrycius vandenuka sucitrina?Kas tai?
Aš iš vakaro į stiklinę įsipjaustau kelis citrinos griežinėlius, užpilu negazuotu mineraliniu ir palieku per naktį, ryte išgeriu, man toks gėrimėlis padeda "išjudinti" virškinimo sistemą, patartina po to pusryčiauti ne vėliau kaip po pusvalandžio.
Beje, aš kitų valgiaraščiuose pastebėjau ryte vartojamus išbrinkintus linų sėmenis - kur jų būna pirkti? Koks poveikis? Ar verta?
Beje, aš kitų valgiaraščiuose pastebėjau ryte vartojamus išbrinkintus linų sėmenis - kur jų būna pirkti? Koks poveikis? Ar verta?
Na va siandien jau save mylejau
Pusryciai: vaisiu misraine is dvieju mandarinu, obuolio, kivio ir riesutu, uzbarstyta sezamo seklom, stikline persiku sulciu ir arbata( na po baliuko troskino
)
Pietus: kiausiniene is dveiju kiausiniu ir pieno su daug jeutienos kumpio ir ant virsaus uztarkuota surio, pomidoras, kalnelis konservuotu zirneliu, puse stiklines persiku sulciu
Pavakariai: 6 javinukai
Vakariene: gefilus jogurto kokie 250 gramu su ipjaustytu bananu ir ibertom razinom, rieke neapsakomai skanaus simtalapio
O beje as ir jogurta ir piena vartoju ne pacius liesiausius, man kazkaip saldikliai labiau atbaido nei riebaliukai. Cia siaip
Pusryciai: vaisiu misraine is dvieju mandarinu, obuolio, kivio ir riesutu, uzbarstyta sezamo seklom, stikline persiku sulciu ir arbata( na po baliuko troskino

Pietus: kiausiniene is dveiju kiausiniu ir pieno su daug jeutienos kumpio ir ant virsaus uztarkuota surio, pomidoras, kalnelis konservuotu zirneliu, puse stiklines persiku sulciu
Pavakariai: 6 javinukai
Vakariene: gefilus jogurto kokie 250 gramu su ipjaustytu bananu ir ibertom razinom, rieke neapsakomai skanaus simtalapio
O beje as ir jogurta ir piena vartoju ne pacius liesiausius, man kazkaip saldikliai labiau atbaido nei riebaliukai. Cia siaip

QUOTE(ad23 @ 2007 02 16, 18:30)
klausykit, pastebejau, kad daug kas cia pries pusrycius vandenuka sucitrina?Kas tai?
Vandenukas pabudina organizmą, paspartina medžiagų apytaką ir paruošia organizmą gerai dienai

QUOTE(Fleurette @ 2007 02 16, 18:57)
Pirkti yra arduotuvėse, vaistinėse. Spartina medžiagų apykaitą, lengvina peristaltiką. Taip pat daug kas vartoja sėlenas- tai organizmo šluota. Tik reiktų nepamirt, kad sėlenos turi mizerį kalorijų, o sėlenos- jau daugiau
Eglincia, taip, kaip tu valgai, svorį aš nuo 42 kg per du metus užkėliau iki 65 kg. Kodėl taip vyksta? Kai maksimaliai sumažinamos kalorijos, organizmas smarkiai sulėtina medžiagų apykaitą ir įsisavina apie 90 procentų gaunamo maisto bei krauna jį į riebalus, darydamas atsargas bado atveju - o tavo valgiaraštis, jei dar ir sportuoji, ir yra badas. Jei dabar staiga pradėtum valgyt daug, užaugtų dar apie 5 kg, tačiau po to jie imtų sparčiai kristi, žinoma, jei vėl nepradėtum kaitaliot - tai daug valgyt, tai mažai. Jei valgai daug (ir visos liesailos iš tiesų valgo daug, ir jos nemeluoja, kad valgo daug, pati tokia buvau ir ėdžiau kaip tankas), organizmas į riebalus ir svorį sumeta tik apie 45 procentus suvalgyto maisto... Tik bėda ta, kad paskui atsiranda dar ir valgymo sutrikimai prie tavo ir mano valgymo. Aš suvokiu, kad jį turiu, gal dėl to, kad storinausi, o ne liesinausi, ir man nebaisu (na, nebaisu tai sprendžiant pagal KMI, o ne pagal savijauta, visgi man priaugti 20 kg per 2 metus buvo savotiškas šokas, kai prieš tai 42 kg svoris laikėsi 10 metų) būtų dar priaugti grįžtant prie normalaus valgymo. Tu nesuvoki, bet akivaizdu, kad jį turi, tik bijai pripažint, nes tada tau atrodo, neliks jokio būdo liesėti ir sustorėsi galutinai. Tai va, kadangi man pagal savijautą baisu būtų dar priaugti, tai aš ir turiu tą valgymo sutrikimą, bet žinau, kad tai sutrikimas, nes pagal KMI aš dar galėčiau priaugti... Turi suvokti, kad žmonės, valgydami normalias porcijas, nestorėja, nes organizmas netaupo, pagreitėja medžiagų apykaita ir t. t. Juoba kad dar ir sportuoji.
O dabar prisiduodu apie vakarykštį valgiaraštį - man nuo bado neveikia smegenai, todėl nepamenu, lyg ir nerašiau nieko. Tai va, vakar baliuškoj neprisiverčiau daug valgyt, suvalgiau gabalą mėsos vyniotinio (apie 50 g) su šaukštu pikantiškų salotų, bei apie 200 g vištienos plovo su ananasais, ale po to ačiū dievui dar nuvažiavom su vyru į Makdaką, pasiėmėm po XL kompleksą su Fiš maku, ir jį dar suvalgiau, tiesa, bulvyčių visų suvalgyt nepajėgiau
, bet kalorijų visgi gavau jau normaliau nei anksčiau. Užtat dirbau iki paryčių, šiandien atsikėliau šeštą ir vis dar esu nieko nevalgius, alkio ir toliau totaliai nerasta... Tik išgėriau puoduką aviečių arbatos. Aišku, silpna ir net nėra jėgų maistui pasigaminti... Bet gal pavyks visgi pasitroškint morkų ant sviesto, pasidaryt bulvių košės ir priryt dešrelių... Liko tik paruošti tai bado kamuojamai...
Papildyta:
Ai, tiesa, dėl nevalgymo vakare. Realybės šou stripulio storėjimas. Kol buvau liesa ir niekaip nepavykdavo priaugt svorio, rytais nevalgydavau išvis nieko, per pietus vargais negalais ką užėsdavau, o vakarienei surydavau kokį pusę pako makaronų su puse indelio grietinės, 50 g sviesto ir kečupu, ir užkąsdavau kokiais 300 g sausainių ir pan. Kai storinausi nevalgydama, rytais pavalgydavau, pietum pavalgydavau (bet labai nedaug), vakare nevalgydavau. Rezultatą jau aprašiau .Nesąmonė tas vakarinis nevalgymas visiškas...
O dabar prisiduodu apie vakarykštį valgiaraštį - man nuo bado neveikia smegenai, todėl nepamenu, lyg ir nerašiau nieko. Tai va, vakar baliuškoj neprisiverčiau daug valgyt, suvalgiau gabalą mėsos vyniotinio (apie 50 g) su šaukštu pikantiškų salotų, bei apie 200 g vištienos plovo su ananasais, ale po to ačiū dievui dar nuvažiavom su vyru į Makdaką, pasiėmėm po XL kompleksą su Fiš maku, ir jį dar suvalgiau, tiesa, bulvyčių visų suvalgyt nepajėgiau

Papildyta:
Ai, tiesa, dėl nevalgymo vakare. Realybės šou stripulio storėjimas. Kol buvau liesa ir niekaip nepavykdavo priaugt svorio, rytais nevalgydavau išvis nieko, per pietus vargais negalais ką užėsdavau, o vakarienei surydavau kokį pusę pako makaronų su puse indelio grietinės, 50 g sviesto ir kečupu, ir užkąsdavau kokiais 300 g sausainių ir pan. Kai storinausi nevalgydama, rytais pavalgydavau, pietum pavalgydavau (bet labai nedaug), vakare nevalgydavau. Rezultatą jau aprašiau .Nesąmonė tas vakarinis nevalgymas visiškas...
siandien valgiau(tikrai daug):
pusryciai:
2 dubeneliai pieno su dribsniais ir vienas bananas
priespieciai:
2 lekstes graikisku salotu
hematogenas
mandarinas
pietus:
vistienos sriuba
vakariene
cozy kavineje 2 sumustiniai su vistiena ir suriu ir bulvytem fri
(negalejau atsilaikyti) beto vakariene buvo apie 20h
pusryciai:
priespieciai:

hematogenas
mandarinas
pietus:
vistienos sriuba
vakariene

QUOTE(eglincia @ 2007 02 16, 22:18)
siandien valgiau(tikrai daug):
pusryciai:
priespieciai:
hematogenas
mandarinas
pietus:
vistienos sriuba
vakariene
(negalejau atsilaikyti) beto vakariene buvo apie 20h 
pusryciai:
priespieciai:

hematogenas
mandarinas
pietus:
vistienos sriuba
vakariene

Šaunuolė

Tikrai vakarais badaut nereik. Tikros anglės (su didžia praeitim) stipriausiai valgo būtent vakare, o ar kas nors matė storą anglų ledi? Jos kaip tik visos džiuvenos

O aš prisirijau, ačiū dievui, tai bent kinkos nebedreba...
Taigis:
Pavakariai : porcija ledų "premium" su jogurtiniu viršum ir braškių įdaru
50 g bulvių traškučių
250 g Koka kolos
1 šokoladinis saldainis "karūna"
Vakarienė:
keturi valg. š. bulvių košės, 4 valg š. su sviestu troškintų morkų, dvi tarybinės extra dešrelės.