Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

QUOTE(soera @ 2007 02 22, 08:35)
1.Alexejka, aciu uz litanija, labai gerai, kad pasidalini savo nuomone drinks_cheers.gif
2.Sunkiausia man vakare, nes esu is tu zmoniu, kurie negamina namuose, galima sakyti, kad apskritau juose nebunu, tad tenka valgyt neruguliariai arba 19 arba 21 val ir daznaiusiai kavinese...deja, negaliu siuo metu nieko pakeisti del vakarienes schmoll.gif Todel jei kartais jos nepavalgau man rodosi grizus namo geriau suvalgyti koki sureli, vaisiu ar kazka negu kisti vakariene 21 val...Taigi ax.gif

1. cia ne litanija cia pasidalijimas patirtimi thumbup.gif
2. as zinok ir 21val valgau vakariene, nes dirbu kartais ir iki 19 ir iki 20val
tu gali tesiog paziureti toki dalika kiek kaloriju turi surelis ir pvz briudas sriubikes
su rieke grudetos duonos:) sriubike sveikiau:)
Del gaminimo, as zinok gaminu ir kelis kart per savaite, bet bent jau kelioms dienoms dazniausiai 3 dienom. Bet as zinok cia viska ziuriu is svorio metimo tasko
tiesa galiu dar pasidalinti poros pavyzdziu valgiarascio atsiusti, nu ten tokie grazus ir tvarkingi biggrin.gif gal pagelbes padaryti kita karta sprendima del vakarienes ar panasiai, man tik e-mail adresiuka atsiusk
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi nesušaot mirksiukas.gif

Vakarykštis:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, jogurtas su sėlenom. Darbe: b. kava, 1 gab. Džiugo.

PRIEŠPIEČIAI: 1,5 rugelio su tep. v. sūriu, 1 raug. agurkėlis, 1 gab. Džiugo.

PIETŪS: silkė kailinėliuose (majonezas atskiestas jogurtu, silkės terasta max 3 gab), 1 parūkyta medžiotojų dešrelė, pora riekučių raug. agurkėlio.

PAVAKARIAI: b. kava, 150 g. alma ligt jogurto s 2 a.š. av. dribsnių, obuoliukas.

PAVAKARIAI 2 užtrukus darbe: obuoliukas

VAKARIENĖ: samtis burokėlių sriubytės su 1 frikadele, balandėlis, salotos (pekinas, svog. laiškai, agurkas, paprika, j. alyfkės, nat. jogurtas), 2 a.š. troškintų daržovių.
Atsakyti
Labas, vakarykštis meniu turėjo būt labai padorus, nes jame buvo net pusryčiai, bet vėliau dėl eilinio streso nusimušė...
Pusryčiai
Kava su 1 š. cukraus
1 kiaušinio kiaušinienė
2 keptos virtos bulvės
3 v. š. pomidorų salotų su grietine ir svogūnų laiškais
1 50 g keksiukas su kakava

Naktipiečiai
Du lietiniai su šokoladu

Gėriau dar kažkokias arbatas į tarpus, bet nepamenu, nei ką, nei kiek...
Atsakyti
QUOTE(alexejka @ 2007 02 22, 11:03)
1. cia ne litanija cia pasidalijimas patirtimi thumbup.gif
2. as zinok ir 21val valgau vakariene, nes dirbu kartais ir iki 19 ir iki 20val
tu gali tesiog paziureti toki dalika kiek kaloriju turi surelis ir pvz briudas sriubikes
Del gaminimo, as zinok gaminu ir kelis kart per savaite, bet bent jau kelioms dienoms dazniausiai 3 dienom. Bet as zinok cia viska ziuriu is svorio metimo tasko
tiesa galiu dar pasidalinti poros pavyzdziu valgiarascio atsiusti, nu ten tokie grazus ir tvarkingi biggrin.gif gal pagelbes padaryti kita karta sprendima del vakarienes ar panasiai, man tik e-mail adresiuka atsiusk

o gal ir man galėtum atsiųsti pavyzdingo valgiaraščio pavyzdį? į Savitre@one.lt
Atsakyti
LABUTIS
Mano vakardiena
pusr : žalia arbata + activia jogurtas (125 )
pietus : 150 gr krabu lazdeliu + bulviu kose is pakaelio blush2.gif 130+200
kava + 6 g juodo sokolado (28 )
1 pavakariai : 0,5 l fizz (225 ) + kava su 1/2 ašc (20) + purus varškės pyragas ( 280)
2 pavakariai : kopustu sriuba (150 )
vakariene : 1 blynelis su vištiena ( 300 ) + grietines 2 aš ( 50 )
1/2 riekeles juodos duonos su cesnaku ( 60 )

nu va ir pasnikas doh.gif
Atsakyti
Šiandien nebuvo nei sporto, nei dietų... visą dieną jaučiuosi alkana, pavargusi ir susierzinusi. verysad.gif

Priešpusryčiai: vanduo su medumi ir c.

Pusryčiai: 2 riekės j.d. su saulėgr. apteptos gal 80 g 9 proc. riebumo varške+1,5 AŠ vyšnių-spanguolių džemo.

Priešpiečiai: Activia su grūdais, 1 AŠ aviečių uogienės, inka su 1 AŠ cukr.

Pietūs: 2 balandėliai, nemaža bulvė, 2x2 cm Napoleono gabaliukas

Pavakariai: dubenėlis barščių su grietine, riekė j.duonos. Truputį vėliau- 2 fruittella saldainiai.

Pavakariai2: grįžus namo 1 AŠ medaus su arbata (būtų be medaus- nedeklaruočiau. tongue.gif )

Vakarienė: 4 juostelės žuvies tešloje a la kiniškai, 1 virta apkepta bulvė, tarkuotas mažas burokėlis su lašu aliejaus, citr.sultimis ir kmynais.
Prie arbatos- "riešutinis liežuvėlis" (baisiai skanus meduolis! smile.gif Nerekomenduoju, nes TIKRAI skanus ir lengva "kablį pagauti" biggrin.gif )

Tikiuosi viskas, nes mano skrandis šiand kaip kiauras maišas... doh.gif
Atsakyti
Atsikėlus: a.š. linų sėmenų/a.š. medaus/vanduo, 6 dž.slyvos
Pusryčiai: balinta kava, 2 sumuštinukai (ruginė duona/tepamas lašišos kremas/mocarela/salotos), pomidoras
Pietūs: rūgštynių sriuba, lietinis su grybais su grietine
Vakarienė: 2 kiaulienos kumpio suktinukai, salotos (pomidoras/mocarela/salota/jogurto padažas), riekė j. duonos, vėliau taurė vyno
Užkandžiai: 2 obuoliai, 2 trapučiai, "Smilga" varškė su braškėm essen.gif
Atsakyti
Mano dienele

Pusryciai: sausi pusryciai-skrudinti ryziai uzpilti 250 ml geriamo jo jogurto
Pietus: lb tirsta beveik kap kose makaronu siruba su darzovemis(bulves, kalafijorai, spaaragai, zirneliai) su saukstu grietines, du jautienos kepsnaiciai,raugintas agurkas, keturi graikiniai riesutai ir apie 10 anakrdziu reisutuku
Pavakariai: apelsinas ir du aviziniai-kokosiniai sausainiai
Vakariene: arbata su cukrumi, actimelis, mandarinas, vienas lb sveikuoliskas bet sunkus sausainis is saulegrazu, smenu, sezamu ir visko kito, du ciulpiami saldainiai, griliazinis saldainis ir du didoki irisiukai( buvau sveciuose)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 22 vasario 2007 - 20:48
oi oi... oi oi oi... blush2.gif

Pusryciai - obuoliukas, vaisiu salotos su riesutais, pora saukstu krabu ir ryziu salotu
pietus - duonos rieke, ryziu ir krabu salotos
pavakare - dar salotu ax.gif niu ir neatsilaikiau darbe sausainiams....
vakare - uzsimaniau sokolado blink.gif o po to ko nors suraus, tai sumustiniai i trasa, tada gaivaus - obuoliukas, vel saldaus.... ir va.... jau jauciu kad GANA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexejka @ 2007 02 22, 10:03)

bet kuriuo atveju nesigincyju bliudelis sriubos tinkamiau nei is pokelio ar kazkoks surelis, bet kai iseinu is sporto ar kitaip neturiu galimybes kaip paruosti sveikesni maistuka valgau savo nuomone kazka ant smugio lengviau, kad alkis neperaugtu i bandeliu apsiryjima blush2.gif
gali atsiusti man i soreos@gmail.com bigsmile.gif

mano sn. valgiarastis, mamamia cool.gif
pusryciai: jogurtas su 2 a. s. selenu
pietus: puse frikadeliu sriubos ir vienas virtu bulviu cepelinas su mesa
priespieciai: geriamas jogurtas stikline su trupuciu.
vakariene vel 21 val doh.gif 2 skumbres gabaliukai (jetus kaip pardej uzsimaniau doh.gif ) ir 2 bandeles, dar keli saukstai raugintu kopustu ax.gif

nuodemes: 3 Svetlana sausainiai is Norfos ir Collection sokoladukas 30 g. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soera: 22 vasario 2007 - 21:53
Nešu ir aš savo pilvą priduot...

Pusryčiai: šaukštas sėmenų, pusšaukštis sėlenų, šaukštelis medaus vandeny.
Priešpiečiai: puspuodelis balintos kavos, 3 šoko saldainiai.
Pietūs: 6 bulviniai dubenėliai, ~5 spirgai biggrin.gif , šaukštelis grietinės, riekutė tinginio, puodas becukrės arbatos.
Pavakariai: 2 "riduto" duonelės, puodas becukrės kmynų arbatos.
Vakarienė: stiklas punšo, šepardo pyragas su vištiena (mažas) "Picoj Jazz".
Atsakyti
Mano ketvirtadienis:
v+c+m
Pusryčiai: bandelė su cinamonu, 2 riekutės fermentinio sūrio, mandarinas, žalia arbata be cukraus
Priešpiečiai: didelis obuolys, vaisinė arbata be cukraus
Pietūs: 2 virti kiaušai, pomidoras, 0,5 riekės ruginės duonos, 2 džiovinti vaisiai, 1 griliažinis saldainis
Pavakariai: riekė batono su uogiene g.gif
Vakarienė: du samteliai šv. kopūstų, čili ir frikadelių sriubos, plona riekelė šoninės, apelsinas, b, kava su 1 aš cukraus.
Vos nepamiršau doh.gif dar 2 " kregždutės" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 23 vasario 2007 - 08:26