Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis III

Sveikos,

nesušalot? Mano vakar diena:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, kivis, av. košė su razinom, skr. saulėgrąžom, sėlenom, sėmenim, lašeliu alyv. aliejaus. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: 1,5 rugelio+tep. v. sūris, 2 krablazdės, 2 m. kopūstų blyneliai, 0,5 raug. agurkėlio.

PIETŪS: kokie 8 kopūstų blyneliai, raug. agurkas.

PAVAKARIAI: b. kava, 1 dyydelė itališka datulė, 3 sėlenų duonelės apteptos obuoliene: buvo niaaaam

VAKARIENĖ: 3 gab. keptos menkės, ž. agurko griežinėliai, troškintos daržovės, skiltelė česnao.

NAKTIPIEČIAI: šiltas pienas su 0,5 a.š. medaus, arbata su citrina su 0,5 a.š. medaus.
Atsakyti
QUOTE(Net @ 2007 02 23, 09:29)
Sveikos,
nesušalot? Mano vakar diena:

Sveika,dar nesusalom, nors angina pasitrakti niekaip negali doh.gif
Merginos kurios praset visoms nusiunciau meniu, tik del one.lt abejoju ar gausi:)

Taigi mano vakar diena:
kadangi mano bosas nepranese kad isvyks, as atejau i darba nepasiruosus
vakar be pietu.
pusryciai: 3vs dripsniu+karstas pienas+0.5 saukstelio medaus+sumustinis+arbata
priespieciai: 2 duoniukai uztepti dzemu(oboliu ir figu), arbata
pietus: dar 2 duoniukai uztepti to paciu dzemu+1morka+1obolys
pavakariai: 0.5morkos+bananas+arbata
vakariene: burokeliu sriuba, 2.5 kalakutienos kotletai(kotletu sudetis: apie kilograma farso ir 2 kiausiniai, prieskoniai paukstienai, pipiriukai)su virtu burokeliu misraine(virti burokeliai 2saukstai aliejaus ir druska)
naktipieciai: lasiniu apie 100gr su cesnaku ir juodos duonos rieke

jezau gyvenime lasiniu ant nakties nevalgysiu....atsikelaiu kaip po pjankes
lasiniu pagirios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexejka: 23 vasario 2007 - 11:06
Na siandien graziai be mesytes ir alkoholio pasninkauju. Galiu jau deklaruotis, nes ak tik pavakarieniavau ir tvirtai zinau savo naktipietukus penktadininius cool.gif

Pusryciai: smilga varske su vysniomis,mandarinas, nedidukas obuoliukas, maziukas gabaliukas keksiuko
Pietus: spageciai su darzoviu padazu ir daug surio (padaza dariau taip isviriau darzoves(pagrinde kalafijorai, darkakzkiek morku,zirneliu ir sparagu) tada keptuvei imeciau sviesto pora saukstu grietines ir sutryniau darzoves ir padazas yra dar aisku prieskoniu priberiau)
Pavakariai: poguliukas cool.gif
Vakariene: avizine kose su itarkuotu obuoliu ir pora sauksteliu rudojo cukraus, apelsinas, pora juosteliu sokolado
Naktipieciai: bus arbata ir du sausainiai- vienas sviestinis ir vienas avizinis-kokosinis

Atsakyti
Penktadienio meniu:
Priešpusryčiai: vanduo/citrina/a.š. medaus
Pusryčiai: balinta kava, 4 v.š. miuslių/l.jogurtas/obuolys
Pietūs: tirpi grybų sriuba, 250 g burokėlių mišrainės, pomidoras, sumuštinukas (ruginė d./sviesto gab/ferm. sūris)
Vakarienė: kiaušinienė (iš 1 kiaušinio) su lašinukais, pomidoras, keli mar. agurkai, pusė riekutės duonos, kelios taurės vyno
Užkandžiai: obuolys, 1/2 cinamoninės bandelės, 1/4 greipfruto
Atsakyti
sveikos smile.gif
mano 6iandieninis:
prieš pusryčius 1l žalios arbatos
pusryčiai:avižų dribsniai su 2 v.š. sėlenų
priešpiečiai:tarkuota morka su a.š. kviečių gemalų al., dyydelis obuolys
priešpietis2:bandelė su bananų džemu
pietūs: makaronai su grietine ir vegeta, vištienos viniotinio riekelė.
pavakariai:pusė bandelės su varške
vakarienė: vištos ketvirtis, obuolys
naktipiečiai: 2 mandarinai
Atsakyti
Mano siandienos.

Pusryciai: jogurtas 100 g su 2 a.s. selenu
1 Svetlana sausainis su rududu
Pietus: 2 Kedainiu blynai is Berneliu.
Pavakariai: jogurto desertas su sausainiukais
Vakariene: mazas gabalelis fermentinio surio ir 2 sausainiai Svetlana (i juos iskeiciau vakariene), 1 vafliukas.

Dar isgeriau kapucino kavos is pokelio su sauksteliu cukraus ir 1 stikline kubus rolleyes.gif O visa kita kaloriju lyg ir neturi rolleyes.gif
Atsakyti
Mano penktadienis:
v+c+m
Pusryčiai: 100 gr 9 proc varškės+1aš vyšnių uogienės. 0,5 stiklinės multi sulčių, keli džiovinti vaisiai.
Pietūs:1 samtukas vakarykštės sriubos, 1 griliažas, obuolys.
Pavakariai: lėkštė rūgštynių sriubos+ 1vš grietinės + 2 mažos bulvytės.
Vakarienė: b.kava, gabalas naminio pyrago( suskaičiavau apie 300-350 kalorijų), apelsinas
Naktipiečiai: stiklinė alaus, rūkytos skumbrės gabalėlis 2 pirštų storio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 24 vasario 2007 - 08:04
Sveikutės,

vakarykštis niamnius:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, bananas, av. košė su razinom, skr. saulėgrąžom, sėlenom, šlakeliu aliejaus. Darbe - b. kava.

PRIEŠPIEČIAI: dubenukas ryžių košės su 2 v.š. vyšnių džemo.

PIETŪS: 2 r. liežuvio-ausyčių vyniotinio, 2 gab. keptos žuvies, 2 raug. agurkai. Vėliau - obuolys.

PRIEŠPIEČIAI: 2 sėlenų duonelės su uogiene, 1 v.š. ryžių košės.

VAKARIENĖ: balandėlis, virtos vištos kumpelis, 1 mar. agurkas. Citrinų arbata su 1 a.š. medaus.

NAKTIPIEČIAI: 3 samtukai žuvienės su pomidorais (pg. žurnale "Sveika" receptą), 2 Riduto 7 grūdų duonelės. Arbata su 1 a.š. medaus.

Atsakyti
šiandieninis
prieš pusryčius 1l žalios arbatos
vėlyvi pusryčiai:saldus varškės sūrelis 100g(245)
priešpiečiai:pusė morkos
pietūs: lęšių sriuba su veršiena, daržovėm, a.š grietinės
pavakariai:žalios arb. puodelis, nugvelbti 2 vaikiški ‘milupos‘ sausainiukai, 100g jogurto
vakarienė: kiaul.kepsnys su balta mišraine
Atsakyti
Mano siandieninis tingulinis valgiarastis

Pusryciai: 140g rokiskio jogurto su pora sauju dribsniu-skrudintu ryziu
Pietus: kiausiniene is dvieju kiausiniu ir pieno su 50g kumpio, 3 riekeles ciabatos apteptos tepamu sureliu, pekino salotos su bazilikais ir alyvu aliejumi, puodelis sintetines zirniu sriubos
Pavakariai: didelis apelsinas ir du aviziniai-kokosiniai sausainiai
Vakariene: 250 g jo geriamo jogurto ir gabalelis nugos
Atsakyti
Po sotaus ketvirtadienio, penktadienis unsure.gif :

pusryciai - obuoliukas, greipfurtas, kava
poryciukai/priespieciukai - kava su 1/2stiklines pieno, balto surio pora riekuciu
pietus - grikiu kose
pavakariai - pora mazu dziuveseliu, trys trapios teslos nesaldus sausainiai
vakariene - mazas sumustinis su tepamu suriu, kitas "sumustinis" su kondensuoto pieno keleta sauksteliu
"naktipieciai" - raudono sauso vyno kelios taures

Sestadienis -
pietus/pusryciai - pora sumustiniu su suriu
pavakariai - obuoliukas, bananas, saujele lazdynu riesutu, ir dar kazkas ... ar ne sumustinis doh.gif g.gif
vakariene - dvi mociutes juodos duonos su grudais riekes letai letai suvalgytos, vietoj kokiu sausainiu, 5 krabu lazdeles

Siandien planuojami paveluoti uzgaveniu blynai rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutės,

vakarykštis, griešnas, nes vakare dalyvavau gimtadienyje:

PUSRYČIAI: vanduo ir ko, b. kava, grožio salotų dubenukas (bananas, apelsinas, obuolys, kons. persikas, morkos, razinos, sėlenos).

PRIEŠPIEČIAI: pora šaukštų tų pačių salotų, riduto duonelė.

PIETŪS: 2 samtukai žuvienės su pomidoros, Sonatinos torškinys su anakardžiais (tik pas mane kiauliena pakeista kalakutienos kumpiu), 0,5 taurės sauso vyno.

PAVAKARIAI: 4 sausainukai, pora gab. šakočio, b. kava.

VAKARIENĖ: gab. kraujinių vėdarų, 6 alyvkės, 4 r. sūrio, 2 svogūnai tešloje, 1 liežuvio gabaliukas, 3 taurės čimpano.
Atsakyti